Poraďte jaký mobil.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1444
23.4.16 15:46

Poraďte jaký mobil.

Potřebuji rychle koupit nový mobil, měla jsem nějaké Lenovo kolem 4 tisíc a po třetí reklamaci mi vrátili peníze, tudíž k Lenovu už nemám důvěru.
Má představa je +- do 6 tisíc, aby baterka vydržela aspoň 2 dny, dobře to fotilo, nesekal se, sem tam mrknout na net, hry nehraju, rádio z mobilu neposlouchám. Asi Samsung…
Prosím ty z vás, co už máte nějaký mobil aspoň rok a jste s ním spokojené, tak doporučte. Hledám na netu už třetí den a jsem bezradná.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
23.4.16 15:49

@hanyny sony xperia P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.16 15:49

Iphone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
23.4.16 15:52

Asus zenfone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
23.4.16 15:53

Já mám dobrou zkušenost se značkou Prestigio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
23.4.16 15:53

A nebo má dobré recenze Huawei P8 Lite. Tam by ses vešla s cenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.4.16 15:54

@hanyny Jo telefony řeším furt. Z vlastní zkušenosti… všechny telefony s androidem se mi začaly asi po půl roce sekat. A to jsem tam měla jen FB, Messenger a idos. A bylo jedno jestli jsem měla tel za 3000 nebo 5000. Celkem spokojená jsem byla s LG L fine - ten je takový pro nenáročný, ale měla jsem ho jen na měsíc dokud se mi nevrátil Iphone.
S Iphonem mám zkušenost, že se neseká, je svižnej a OK. Měla jsem rok klasickou 4, pak 5. Teď má manžel SE a je spokojenej. Z toho 4 a 5 byla bazarová a fakt fungovala OK.
Nyní jsem se vykašlala na všechny možný telefony. Koupila si obyčejnou Nokii 222. Vydrží v pohodě týden nabitá, pravda, skoro nic neumí, ale stačí mi. K tomu jsem si pořídila lepší tablet a jsem max. spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11377
23.4.16 15:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.4.16 15:57

Co takhle Nokie Lumia 650? Manžel má jiný typ, ale říkal, že v téhle cenové kategorii by bral tuto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
23.4.16 15:59

@kiwa Mě ten Apple taky láká, ale říkám si, jestli to není pro mě zbytečně moc peněz, když z toho fakt jen telefonuju a fotím, občas na dovolené mrknu na internet, možná bych využila navigaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.4.16 16:01

A k těm Huaweům… měla jsem ho, šel z reklamace na reklamaci, když mi ho vrátili po třetí a já citila, že už začíná být zase v háji zbavila jsem se ho co nejrychleji to šlo. Kolega v práci si koupil tu P8 a hned po měsíci ji musel reklamovat. Kamarád si koupil ještě nějaký lepší typ a do měsici už byl také v servisu… za mně rozhodně NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
23.4.16 16:01
@Dojcanis píše:
@hanyny sony xperia P

Na tento píší v recenzích že se seká a malá výdrž baterie, to je pro mě priorita - baterka a aby se nesekal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.4.16 16:02

@hanyny Navigaci má Apple výbornou… Já měla po manželovi tu 5. A teď je pro mě zbytečná - v pondělí bych měla rodit a tel jsem využila jen na volání a sms. Jinak ho máme doma, budu ho prodávat, kdybys měla zájem, můžeme se nějak domluvit. Plus máme ještě doma Sony Aqua M4 koupená v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
23.4.16 16:02
@nozu píše:
Asus zenfone

taky ho mám a naprostá spokojenost, mám duo sim a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
23.4.16 16:03

@Eliizabetha Jo, to jsem na ty telefony taky četla. Já po mé zkušenosti s Lenovem už nechci nic, co je pořád na reklamaci. Ale přitom máme Lenovo tablet i noťas a tam úplně v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák