Hodně vysoké dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.18 19:40

@five5 joo klidně bych měnila, já v tom problém opravdu nevidím. Tchýně má tak 165 max a tchán okolo 2 metrů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.9.18 19:51
@Anonymní píše:
Doktorka mi říkala že holky jsou v grafu nadprůměrně vysoké ale krevní testy dopadly dobře takže hlídané nejsou.

co rentgen - kostní věk se zjišťuje z rentgenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 10:03
@bublinek píše:
co rentgen - kostní věk se zjišťuje z rentgenu

Tak na tom jsme ještě nebyli. Ale uvažuju že se na to zeptám. Akorát nevím jestli se to dá zjistit tak brzo

• Citovat
  • Upravit
9023
29.9.18 10:59
@Anonymní píše:
Tak na tom jsme ještě nebyli. Ale uvažuju že se na to zeptám. Akorát nevím jestli se to dá zjistit tak brzo

Jak brzo? Byli jsme poprvé v 5 letech dcera a hned po snímku jsme věděli, v že kosti jsou „starší“ o rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.5.22 18:31
@Anonymní píše:
Mám dvě holky ve věku 6,5 a 4 let. Starší měří ve svém věku 138 cm a mladší má 119. Obě dvě vypadají starší než jsou. Starší dceru jsem přihlásila do basketbalu a plánuju v 6 letech zapsat i mladší. Přesto mám ale strach aby nebyly vysoké až moc. Rostou po otci- měří 208 cm a i jeho rodina je hodně vysoká, ženy mají některé i ke 2 metrům. Ani já nejsem zrovna malá- mám 180. Otázka je: řešil tu někdo umělé ukončení růstu/ vyvolání puberty? Jestli ano tak bych byla moc ráda za zkušenosti. Holky jsou jinak zdravé- starší dcera je sportovní hvězda a mladší je taky šikovná. Nemají žádné problémy, nebolí je záda, nic. Řešil tu někdo něco podobného? Zařadím to do tématu školák protože starší dcera už do školy chodí

Zakladatelko, muzu se zeptat, jak se to vyviji? Kolik maji holky ted? Byli jste nekde zjistovat ten kostni vek?
Mam devitiletou dceru, meri 152, taky nema predpoklady byt malinka, tak by me zajimalo jestli je sance, ze se rust zpomali.
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.22 13:13
@Anonymní píše:
Holky rostou spíš po tátovi takže jim by mohly mít i 195 a 2m a to mi přijde už hodně… já vím že nebudou mít 160,170 proto jsem je zapsala na basket. Chtěla bych právě aby měly kolem těch 180, aby neměly v budoucnu se svou výškou problémy. Manželovi rodiče měří taky hodně tchán má 205 a tchýně 189. Manželův bratr má přesně 2 metry a sestry nevím kolik mají ale přes 190 obě…
Starší dcera je v basketu 4.nejvyšší (6,7 leté holky) ale ve třídě je o hodně vyšší než ostatní děti. Zatím má z toho výhody že podává ostatním dětem věci zhora, ve sportu je dobrá a holky jí i závidí jenomže nevím jak to bude v pubertě…jedna z manželových příbuzných má 198/199 a ta mi říkala že měla problém se svou výškou najít partnera (nakonec si vzala 170 prcka), oblečení musí mít na zakázku, boty nejdou sehnat skoro vůbec (46 noha), poslouchá narážky až dosud a že by dala cokoliv za to aby byla menší. Mám obavy že by to holky mohly mít podobně.

Chápu, že tě to štve každý chceme pro své děti to nejlepší, ale ten geneticky předpoklad u vás prostě je. Tvůj manžel a jeho rodina jsou obři, tak těžko zaridis aby tvé dcery byly menší.. U nás je to naopak, já 158cm, manžel 173, jeho matka 150. Naše skoro 8leta dcera měří 120, váží 20kg, což by až tak nevadilo kdyby se u ní nezačaly projevovat jisté známky předčasné puberty. Takže nás čeká lítání po doktorech, aby se náhodou moc brzo nezasekla v růstu, aby měřila aspoň jako já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.25 10:43
@Anonymní píše: Více

Ahoj, obnovuji diskuzi. Zajimalo by me, jak jsou na tom holky s vyskou ted? Podnikli jste neco nebo jste to nechali na prirode?
Mam velmi vysokou dceru (certve 13 let a 177-8 cm), byla cele detstvi vyrazne vyssi nez vrstevnici. Stale roste :(

• Citovat
  • Upravit
27876
10.11.25 11:03

byla jsi s ní na endokrinologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
10.11.25 11:13

a kolik vyrostla za poslední rok? Od manžela dcera dostala ve 12ti menses, od 11-12ti vyrostla nejvíce…to se pak vytáhla hodně… a pak už vyrostla jen asi 3cm. Nyní má 14 a tak řekla bych 3/4 roku už určitě neroste. Nakonec má 172cm.

A kolik měříte vy s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 11:39

Měřím 179 cm a je to naprosto v pohodě výška :) Nejvíc jsem se vytáhla mezi tím 12-13 rokem, menzes jsem dostala ve 13 a rostla do 14

• Citovat
  • Upravit
2409
10.11.25 11:48

U holky bych to zastavení růstu zvažovala. Výška nad 190 a noha nad 42 je u ní na houno. Přijde si jako žirafa nebo štafle s nohou jak ploutev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
10.11.25 11:54

Vv

Příspěvek upraven 10.11.25 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19241
10.11.25 11:54

me nikdo neresil. Chvili pred 12 narozeninama jsem dostala ms a uz v te dobe mela svych 179, ktere mam i ted ve skoro 40 letech. @Okta Mozna kdyby nemeli lidi potrebu furt takhle hnusne komentovat, tak by si tam vyssi divky nepripadaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
10.11.25 11:58

A má už menstruaci…mám 182 cm. Ona přináší to nějaké komplikace v životě, ale ne zas tak hrozné, abys jí nějak hormony zasahovala do života. Navíc ono to ani nejde…Jde vyvolat předčasnou pubertu, ale na to je už pozdě se zdravím rozumem to neudělá. Mám starší dceru, tam 180 cm, mladší mě možná přeroste, ano nejsem nadšená, ano přála bych jim max 176cm, ale jsou zdravé, krásné, chytré, hodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22243
10.11.25 12:11
@Okta píše: Více

Nechapu, kdo ti dal meritko, jak ma a nema vypadat holka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...