Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dulezite je, aby se co dva dny zdvojnasobilo. Tak si zajdi za dva dny znovu jako samoplatce a je to.
Pochybuju ze normalni zenska bude vedet nejake hodnoty v te dobe.. normalni zenska ceka na vynechani ms a jde k lekari az kdyz by neco melo jit videt, nejlepe srdicko.
Já šla 1.8. (po týdnu znovu pak - vše jako samoplátce) a ovu byla kolem 15.7.. U toho k 1.8. jsem měla 1250 a pak po týdnu přes 16 000 jednotek. Ale zase, nyní jsem měla u druhého těhotenství kolem 21 DPO hodnotu 4995 hcg a to byla ovu 16 DC cyklu cca, u toho prvního těhotenství byla 14 DC cca. Dvě těhotenství a každé má tu hodnotu zcela jinak, přičežm rozdíl mezi ovulace je nějaké 2 dny.
@Anonymní píše:
@Simmcaa ano to mi je jasné ale zajímá mě jake hodnoty jsou…
Ale jedna hodnota neni dulezita. Je dulezity ten rust. I kdyz to budes mit jako nekdo jiny, neznamena to, ze je to dobre.
@PETRAKIM děkuji za odpověď. Tak to byl velký nárůst. Já jsem zvědavá kolik budu mít příště. A byla jsi i na ultrazvuku u té hodnoty 1250?
17-19DPO (nevím který den přesně byla ovulace) jsem měla HCG 1700 a na UZ byl vidět gestační váček. Ale byli z toho nakonec dvojčata ![]()
@Anonymní píše:
@PETRAKIM děkuji za odpověď. Tak to byl velký nárůst. Já jsem zvědavá kolik budu mít příště. A byla jsi i na ultrazvuku u té hodnoty 1250?
Nebyla, byla jsem objednaná (já to tak chtěla co nejpozději) až na dobu, kdy mimi bylo 7+5 tt, což bylo někdy v druhé polovině srpna.
@Anonymní píše:
17-19DPO (nevím který den přesně byla ovulace) jsem měla HCG 1700 a na UZ byl vidět gestační váček. Ale byli z toho nakonec dvojčata
Jeee tak to je super, měla jsi i brzy pozitivní test když byly dvě? Říká se že při dvojčatech je ta hodnota vyšší. ![]()
@Anonymní píše:
Jeee tak to je super, měla jsi i brzy pozitivní test když byly dvě? Říká se že při dvojčatech je ta hodnota vyšší.
Já si test ani nedělala, zjistilo se to na kontrolním UZ, byla tam vidět dutinka a Dr. mě poslal na krev jestli je to těhotenství
A ano, při dvojčatech bývá vyšší HCG.
Ahoj holky,
Můžete mi prosím napsat ty co byly na HCG jakou jste měly hodnotu 15dpo? Popřípadě jestli vám dělali ultrazvuk bylo už něco vidět? Děkuji potřebuji se ujistit zda je moje hodnota v pořádku. P. S. vím, že každému může HCG růst jinak ale aspoň ať vím orientačně.