Hodnoty NT

13674
3.9.09 20:43

Hodnoty NT

ahoj holky, chtěla bych se na něco zeptat. Dneska jsme byli s manžou na ultrazvuku, jsem 13+3tt, paní doktorka nám všechno ukázala, smáli jsme se u toho, a pak začala sestře hlásit různý hodnoty. Čekáme dvojčátka a jedno miminečko má NT - 3mm a druhý NT - 2,4mm. Na internetu jsem našla, že hraniční hodnoty jsou do 2,5mm. Ale doktorka mi nic neřekla, že by třeba bylo něco špatně. Máte někdo takovou zkušenost? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
3.9.09 20:49

Ahoj, předně gratuluji k těhu :lol: . Mě dělal Mudr šíjové projasnění, když jsem byla 13+0tt podle MS, ale podle UTZ mu to vycházelo, že jsem 12+1tt. A NT jsem měla 1.1. A taky mi říkal, že hranice je 2.5. Ale ty máš miminka starší, takže když ti nic neřekla, tak by to mělo být OK. Dělali ti prvotrimestriání screaning? To se tam právě započítává a kdyby to vyšlo blbě, tak by to řešila :wink: . Užívej si těhu a držím palce ať máš zdravá miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
3.9.09 20:54

ahoj

jj, dělali mi ho někdy v 10tt a byl negativní, teda aspoň myslim, že mi ho dělali. Brali mi krev, asi 4 ampule. Je to ono? Omlouvám se, že se ptám jak debžo, ale já to fakt neznám, prostě tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
3.9.09 21:13

Ahoj,myslim,ze muzes byt uplne v klidu :D Me teda rekli,ze hranicni hodnoty jsou 3mm,takze jste v norme :D Preju hodne stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
3.9.09 21:14

Ahoj,myslim,ze muzes byt uplne v klidu :D Me teda rekli,ze hranicni hodnoty jsou 3mm,takze jste v norme :D Preju hodne stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
3.9.09 21:26

děkuju, já doufám, že by mi snad něco řekla, asi přestanu prošťourávat net :D , pže člověk je pak úplně na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.9.09 22:53

Nenechej se vynervit, já jsem měla kolem 12tt hodnotu 2.8 a bylo to v horním percentilu, ale pořád v normě. Kdyby měl doktor pochybnost poslal by tě na amnio a protože neposlal, tak bude všechno OK. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.9.09 07:57

Jojo, ja jsem taky po každem UZ prozkoumavala net, ikdyž mi dr. říkali, že je vše OK. A pak jsem se nervila. Taková pitomost. Jenže člověku to nedá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
4.9.09 10:54

jj, přesně, už nikdy nic hledat nebudu, manža mě seřval jak malou holku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie