Hoja masitá na balkon?

37136
17.5.25 10:58

Hoja masitá na balkon?

Zdravím, mám doma několik kytek hoji (voskovky), ale přestěhovala sem se a nemáme žádné parapety, kde sem je měla ve starém bytě. Napadlo mi je dát na balkon, alespoň přes léto, než začne být zase zima. Ma s tím někdo zkušenost? Přežijí to? Nepeče tam prime slunce a je to v závětří, tak si říkám, ze by jim tam nemuselo být úplně zle :lol:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24000
17.5.25 14:38

Podle mých zkušeností voskovka nemá ráda přemísťování a stačí přendat jen na jiné místo v bytě a začne stávkovat, buď přestane růst a kvést, nebo dokonce chcípne… :,( :,( :,( 8)
Kdyby jen zarazila kvetení, to by mi tolik nevadilo, protože zejména v noci voní tak intenzivně, že až smrdí… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16177
17.5.25 16:23

Já bych je na ten balkón dala. Podle toho co píšeš, tak by se jim tam mohlo dařit.
Moje mamka má voskovky v závěsném květináči v pergole až do konce léta a nic se jim nestalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24000
17.5.25 16:25
@Černá Madonna píše: Více

Pročš mě ty mrchy nemají rády a nejpozději do pěti let chcípnou… :zed: :zed: :zed: :roll: :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16177
17.5.25 16:29
@bse.pedro píše: Více

Noo, musím přiznat, že mně se taky nějak nedaří. Vždycky mi vydrží jen chvíli… :(
Asi to s nima taky neumím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box