Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bábrdl píše:
A nebo… moje oblíbené pasivně agresuvní „Mně není zatěžko to pro rodinu udělat, párovat podle nitky, žehlit všechno, nechat si našupat od opilců atd..“
@Bábrdl píše:
A nebo… moje oblíbené pasivně agresuvní „Mně není zatěžko to pro rodinu udělat, párovat podle nitky, žehlit všechno, nechat si našupat od opilců atd..“
Mě ač jsem vcelku tolerantní, jakože každý máme něco, tak mě šokovalo (teď už nevím kdo to napsal) že matka, i když je nemocná a má horečky, tak se postará o celou rodinu, přímo správná máma tam bylo psáno.
Nojo mate pravdu, diskuzi o parovani podle nitky si pamatuju, to byla pro me naprosta novinka. Ja to vyvalim ze susicky, nekdy naparuju ja a jindy si kazdy vezme svoje.
Paní v obchodě s ponožkama mi radila vzít všechno od jednoho druhu, ať pak nemám potíže při párování. Asi jí dojdu udělat osvětu.
Tak otevřu diskuzi ze zvědavosti, jestli už někdo vzal čtyřleté koledující holčičky na milost, no a tady se řeší párování ponožek.
Ponožky zásadně černé z lidl-shopu, mají rozlišovací značky, párují se jedna báseň. Tchibo má ty značky taky, ale jsou dražší.
@zrcadlo píše:
Tak otevřu diskuzi ze zvědavosti, jestli už někdo vzal čtyřleté koledující holčičky na milost, no a tady se řeší párování ponožek.
Ponožky zásadně černé z lidl-shopu, mají rozlišovací značky, párují se jedna báseň. Tchibo má ty značky taky, ale jsou dražší.
Jak jako rozlišovací značky? Něco jako ta nitka? ![]()
@Reflex píše:
Jak jako rozlišovací značky? Něco jako ta nitka?
Ano, na každé ponožce je dole bíle vyšitá velikost ponožek a značka - nějaké jednoduché symboly (plus, šipka, křížek, puntík, čtverec, hvězdička atd.). Já tak hodím kupu černých ponožek mezi děti (3 a 5 let) a hrajou ponožkové pexeso
, já už to pak jen poskládám.
@zrcadlo píše:
Ano, na každé ponožce je dole bíle vyšitá velikost ponožek a značka - nějaké jednoduché symboly (plus, šipka, křížek, puntík, čtverec, hvězdička atd.). Já tak hodím kupu černých ponožek mezi děti (3 a 5 let) a hrajou ponožkové pexeso, já už to pak jen poskládám.
A já dlouhodobě směřuju ke stavu, kdy budu mít všechny fusekle stejné, abych mohla halabala dávat dvě k sobě, abych neměla pytel plný lichých ponožek různých druhů, ale maximálně jednu lichou
Do značek nejdu. Tohle je opravdový psycho. Zase se mi dnes otevřel další obzor, o kterém jsem neměla tušení.
Tady je sranda
. Ja jsem take vyzkoumala, ze nakup stejneych ponozek je proste vyhodny. Ale me se i ty detske ponekud jinak sepraly, zahada, peru vsechny na 40 a susicku nemam. Takze ted stejne hledam u detskych fusekli dve do paru, ktere se sepraly na stejneou delku, protoze rozdily jsou velke a starsimu by byly ty male male.
Dalsi moznost, jak to vyresit, je objednat ponozky z Klubu Ponozkovice, posledni model je naprosto sileny, ale krasne se paruje. ![]()
Letošní nadílka
, raději jsme fotila v noci protože jak jsem tušila Vali vstávala brzo ![]()
@Markéta80 píše:
Letošní nadílka, raději jsme fotila v noci protože jak jsem tušila Vali vstávala brzo
Ty jo, to pro všechny děti?
Je toho moc, pěkný. ![]()
@Klopotkova a teď bude štěstí dokonáno. Přišla z hřiště a že chce hodně řízků a ty brambory jen jako ozdobu
Tak ted dlouho nebudu muset kupovat haribo bonbony ![]()
@Markéta80 píše:
@Klopotkova a teď bude štěstí dokonáno. Přišla z hřiště a že chce hodně řízků a ty brambory jen jako ozdobuTak ted dlouho nebudu muset kupovat haribo bonbony
Mně ty Haribo přijdou moc tvrdé.
@Klopotkova proto mne přijdou lepší
, Tom konečně taky z čokolády přešel na želatinové ![]()