Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@anoli30 píše:
Já se teda neholím.
Mě holí manžel.
Mě taky k posledku oholil manžel, ale v porodnici mě vzali taky. Klasickým holítkem, ale klystýr nedělali, prý když stolice byla o den dřív není to nutné.
Mě taky holí manžel, to bych nedala jsem ráda že dejchám ![]()
no a v loni u prvního porodu to si nepamatuju
Mě by spíš zajímalo jak se holíte doma před porodem, jak se přes to břicho ohnout a oholit?
Ze mě se díky holení pomalu stává akrobatka..
Ještě když mám dvojitý problém..Mám dost velký prsa, takže je už problém se dostet přes ně a natož přes bříško.. ![]()
@anoli30 pane bože jak se můžeš nechat holit od manžela? chudák… to je nechutné
@lucik55555 co je na tom nechutnyho? mě to připadá jako úplně běžná věc.
@lucik55555 píše:
zalezi aky mas vztah, evidentne musis pred manzelom hrat formu, to my mame vztah zdravy a nemusime pred sebou nic skryvat
holit sa zvladam, ale keby nie, nemam problem manzelovi povedat o pomoc ![]()
Mě taky nepřijde, nechutné.. že oholí manžel.. je jasné, že tam někdo nebude mít křovisko, ale začínající rašení chloupků.
Lidé dělají různé jiné věci - i při sexu, co je víc intimní pro oba a nikoho to nepohoršuje..
Mě by zajímalo, jestli s takovým názorem někdo pustí manžela k porodu, protože tam to je uplně o něčem jiném, jak žena vypadá celkově..
Víc nechutné mi přijde, když by mě viděl maanžel třea zvracet po alkoholu a musel to po mě uklízet ![]()
Příspěvek upraven 20.10.13 v 17:29
@pata308 přesně tak…s bývalým přítelem jsme tohle provozovali a ani jsem nemusela být těhotná…prostě trochu předehra ![]()
@lucik55555 píše:
co je na tom špatnýho? My to děláme běžně, když jsem byla těhotná, tak to ani jinak nešlo a bere me to i jako součást předehry ![]()
Taky jsem se před nedávnem nechala holit od toho svého, už si tam prostě nevidím a je to dost boj.
Tak jsem se natáhla na gauč, dala pod sebe ručník, on si vzal gel a žiletku na holení, mísu s vodou a bylo to.
Docela jsem se u toho i nasmáli, prostě byl na nás groteskní pohled ![]()
P. S. by mě zajímalo jak holí v porodnici? Dělají to důkladně a všechno? Jako třeba kolem pysků, řitního otvoru a tak…? ![]()
Nechtěla bych aby při případném šití po nástřihu, mi nějak do té rány sešili chlupy, kvůli potížím s hojením a tak.
Neumím si představit, jak někdo šije bobra… ![]()