Holení u porodu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.21 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, možná zvláštní otázka ale říkáte že je nutné se oholit v oblasti hráze. Kde to je? Jsem prvorodička na holim si max nohy a pod pazema 8o kde je to teda nutnost být oholena? Děkuji

není to nikde nutnost, všimni si, že diskuse je z roku 2013, já jsem rodila 2016, nikdy jsem se neholila a nikdo mně v porodnici též neholil

• Citovat
  • Upravit
72725
4.4.21 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, možná zvláštní otázka ale říkáte že je nutné se oholit v oblasti hráze. Kde to je? Jsem prvorodička na holim si max nohy a pod pazema 8o kde je to teda nutnost být oholena? Děkuji

Asi jak která porodnice. Já se oholit fakt už přes pupek nezvládla a v porodnici to neřešili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.4.21 21:34

Já se přes pupek taky nezvládala holit a v porodnici se mě setra zeptala, jestli by mi nevadilo, kdyby mě trochu oholila. A oholila mě jen tam, kde to bylo nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.21 00:43

Ježiš, tak jestliže jsi žena, tak se snad holis ne???!!! :think: a promiň, že jsi prvorodicka a nevíš kde máš hráz??? Tak jestliže jsi skutečně těhotná, tak to brzo poznáš :P :lol: V dnešní době je to snad normální že se žena holí… Před porodem, rodila jsem v Thomayerově, se mě na " pripravně" zeptali jestli je potřeba oholit. Nebylo holila jsem se asi 4 dny před. A to i přez pupek jako krava 😂 neviděla jsem na ni… 8) Ale tak člověk se po letech dokáže oholit i poslepu 8o :dance:

Příspěvek upraven 05.04.21 v 00:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.4.21 00:51

Já tedy nevím, jestli je to nutnost, ale asi je lepší být oholená, když je vysoká možnost, že tě budou šít (pokud tě nenastřihnou, můžeš prasknout). Prostě mezi řitním otvorem a poševním vchodem je kousek místa, který třeba je hladký, ale po stranách chlupy rostou. Tak tam by bylo fajn to přejet aspoň naslepo žiletkou. A pokud by z nějakého důvodu byl nutný císařský řez, tak bych aspoň trochu zkrátila chloupky pod pupkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.21 00:58

A jinak gratulace v jakém jsi týdnů těhotenství?? :kytka: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 07:57

@KKikina jsem úplně v začátku, tak zatím nevím vůbec nic :mrgreen: 6.tyden. A jinak ani neholim se, manžel má raději přirozenost, tak max trošku zkrátím do plavek a beru nohy a podpaží, to pravidelne, jinak nic :nevim: poslepu to nedám vůbec, musím to natrénovat ted, dokud mi to ještě jde :lol: jinak já nesnáším to dorůstání, takové to kousání 2.den, jak se to prořezává kalhotkami a tak. A navíc mi přijde, Ze v chaloupkách musí být strašně moc nervových zakončení, jelikož jen tření přes ně je pro mne skvělá predehra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
929
5.4.21 12:50

@KKikina Jakože všechny ženy musí mít oholenou pipinu? Věř tomu, že rozhodně ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí