SOSje to plodová voda ?

55
27.10.09 20:54

SOSje to plodová voda ?

ahoj holky dnes kdyz jsem vstavala (cca 14.00) tak z nicehonic jsem mela mokre kalhoty od pizama nic extremniho tak 3 mozna 4 lzice do teto chvile tak 4 mokre slipovky …sem tam me trosku boli brisko ale malinko no pohyby citim sice nejsou tak intenzivni jako normlane ale sem tam jo ........jinak jsem 32+4 rikal sjem si ze zachovam klid a ze si zitra skocim k memu dr ale to mi nedoslo ze je svatek takze nevim mam panikarit ? ? ? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.10.09 20:58

Já bych nepanikařila :) v klidu bych zavolala na sál porodnice, kde chci rodit a zkonzultovala to s porodní asistentkou nebo lékařem a zařídila se podle nich.

• Citovat
  • Upravit
1112
27.10.09 20:59

Jen se chci dopodepsat, neb jsem konečně přihlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 21:00
Anonymni píše:
Já bych nepanikařila :) v klidu bych zavolala na sál porodnice, kde chci rodit a zkonzultovala to s porodní asistentkou nebo lékařem a zařídila se podle nich.

obsazeno…volam uz po 6 za dnesek a furt se vykecavaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
27.10.09 21:00

Barysku, byt tebou, tak rychle supajdim do porodnice, tam jsou non-stop a udelaji ti nezbytna vysetreni.
4 mokre slipovky, nevim, co jineho by to mohlo byt, nez plodova voda. Ma to nejakou barvu? Mne kdyz praskla voda, tak byla lehce ruzova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
27.10.09 21:03

Jsem chtěla dodat, že ale bych tam volala určitě - pře jsem tě nechtěla stresovat a chtěla to nechat na asistentkách. Takže i nadále se nestresuj, zkoušej volat, dej si obyč vložku, aby ti to mohli otestovat, a jak píše Marketa, pokud se nedovolaš, tak si tam zajeď. A neboj, když to voda nebude, pojedeš domů, když to bude, tak to prostě budou řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 21:05
Marketa2008 píše:
Barysku, byt tebou, tak rychle supajdim do porodnice, tam jsou non-stop a udelaji ti nezbytna vysetreni.
4 mokre slipovky, nevim, co jineho by to mohlo byt, nez plodova voda. Ma to nejakou barvu? Mne kdyz praskla voda, tak byla lehce ruzova.

no tam se mi moc nechce lezela jsem tam s prestavkama skoro mesic a pul ..vzdycky mi vysvetlili ze jsou to bezne obtize spojene s tehotenstvim za cele tehotenstvi jsem zhubla 18kg do toho migreny zvraceni extreme nizky tlak zanety mocaku a pod ale pry je vse v normalu posldnich 14 dni travim tim ze obden brecim z toho jak mi je blbe ted se to uklidnilo a pro zmenu tohle … sakra ja chci klidne tehu !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.10.09 21:05

Barysku, ono mozna to neni zas takova hruza porodit na 32 tt., ale pokud se tomu da zabranit, prijde mi to zbytecne, takze ja bych na tvem miste urcite plasila....... Jed hned do porodky, tam udelaji jednoduchy test s mokrou pouzitou slipovkou (vem s sebou) a prinejhorsim si te tam nechaji par dni na udrzeni. Rozhodne bych nebyla v klidu, 32 tt je pro mimco fakt jeste strasne brzy a ikdyby nahodou se hnalo na svet, tak ti napichaji injekce, aby mimcu dozraly plice a nemelo pak problemy s dychanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 21:07
Marketa2008 píše:

jo a nebyla nijak barevna teda na tech slipovkach na tom pizamuv tenejvetsi mire nevim je totiz takove sedive takze tam byl proste mokrej flek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 21:11
Danylea píše:
Barysku, ono mozna to neni zas takova hruza porodit na 32 tt., ale pokud se tomu da zabranit, prijde mi to zbytecne, takze ja bych na tvem miste urcite plasila....... Jed hned do porodky, tam udelaji jednoduchy test s mokrou pouzitou slipovkou (vem s sebou) a prinejhorsim si te tam nechaji par dni na udrzeni. Rozhodne bych nebyla v klidu, 32 tt je pro mimco fakt jeste strasne brzy a ikdyby nahodou se hnalo na svet, tak ti napichaji injekce, aby mimcu dozraly plice a nemelo pak problemy s dychanim.

no tak ja pockam akorat az teda bude zase vlhka ja aktivka vynesla kos do popelnice :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.10.09 23:10

TAky si myslim ze je to plodova voda takze supky dupky do porodky.A napis jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.10.09 23:11

Jinak test na plodovku se da koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 23:19
kattkka píše:
TAky si myslim ze je to plodova voda takze supky dupky do porodky.A napis jak jsi dopadla.

tak cekam az budu mit slipovku vlhkou ale ted jako na potvoru po vymene nic :evil: :evil: :evil: tak nevim co si o tom myslet da se tomu pripadne nejak pomoct ? treba porchazka nebo tak neco ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.10.09 23:24

To je divne.Ale zase na druhou stranku ctu ze mas slipovky.Nemuzes mit treba problem s mocovym mechyrem me tak napada?V tehotenstvi je to bezne.Protoze ze me kdyz zacla odchazet plodovka ani normalni vlozka to pomalu nepobrala jak byla nacucla.Ale je pravda ze jsem mela celej den pocit jako bych ucvrnkavala. :oops: a to asi ze me kapala po kapkach nez to hrklo pry to tak muze nekdy byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.10.09 23:50
kattkka píše:
To je divne.Ale zase na druhou stranku ctu ze mas slipovky.Nemuzes mit treba problem s mocovym mechyrem me tak napada?V tehotenstvi je to bezne.Protoze ze me kdyz zacla odchazet plodovka ani normalni vlozka to pomalu nepobrala jak byla nacucla.Ale je pravda ze jsem mela celej den pocit jako bych ucvrnkavala. :oops: a to asi ze me kapala po kapkach nez to hrklo pry to tak muze nekdy byt.

no to nemam vubec… akorat jednou kdyz jsem mela zanet mocaku,tak sem zvracela a malinko si u toho ucurla :D, a to jsem si uvedomila ale ted to 100% nebyl unik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí