Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky Prosím o radu názor… Můj ginekolog mi odmítá zdělit pohlaví miminka, přesto, že řekl :pohlaví tušim, ale odhalit ve 20 tt a vy jste v 17 tt tak vam pohlaví vyfotím, jde to tam dobre videt, ať máte doma na co přemýšlet… )
no a ja už s toho mám mžitky před očima, poradíte mi.
Dobrý de, jsem 21tyden, ve 20tydnz jsem byla u sveho gynekologa a díval se na pohlaví dítěte a říkal že je to holčička, ve středu jedu do zlína na ultrayvuk2 trimestr a uvažuji, jestli se nemohl doktor splest? strasne si prejeme holcicku mame doma uz 3 kluky
byla jsem si jista z 4 klukem a strasne me doktor prekvapil a jsem natesena dougfam ze nebudu zklamana, jako tesim se i na chlapecka hlvni je zdravicko ale holcicka by potesila
@irena321 píše:
Dobrý de, jsem 21tyden, ve 20tydnz jsem byla u sveho gynekologa a díval se na pohlaví dítěte a říkal že je to holčička, ve středu jedu do zlína na ultrayvuk2 trimestr a uvažuji, jestli se nemohl doktor splest? strasne si prejeme holcicku mame doma uz 3 klukybyla jsem si jista z 4 klukem a strasne me doktor prekvapil a jsem natesena dougfam ze nebudu zklamana, jako tesim se i na chlapecka hlvni je zdravicko ale holcicka by potesila
Tak jak jste dopadli?
Bude to ta vysněná holčička? ![]()
No tak byla jsem na ultrazvuku ve Zline a je to budete asi ta holka