Holka, nebo kluk?

1279
3.4.10 20:10

Holka nebo kluk???

:)

Příspěvek upraven 15.01.13 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
3.4.10 20:12

HOLKA ZLATA, POKUD BY NECO TAKOVYHO BYLO, MYSLIM, ZE AUTOR BY BYL CELKEM PRACHAC:-)U ME SE DR. TREFIL POKAZDE, SVAGROVE TVRDIL HOLKU A MA KLUKA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.4.10 20:13

tak to švagrová asi nebyla moc nadšená..kort když už měla celou výbavu pro holčičku viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.4.10 20:14

nase holcicka se zase celou dobu tehu neukazala…takze nam nikdo rict nemohl…i to se muze stat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.4.10 20:15

Ahoj :-) úplně stejné pocity dotazy jsem všude možně dávala! Já čekám holčičku, jsem ve 28tt. První tři měsíce mi bylo fakt strašně špatně, dost mi bylo na zvracení a jako kdyby mi někdo pořád dráždil žaludek. Zhubla jsem asi 4kg. Jinak chutě spíš na ovoce, sladké, jogurty, tvaroh- vůbec chuť na maso a lsané a zeleninu. Kamarádky čekají kluky i moje sestra- chuť více méně na vše, žádné velké nevolnosti, maso a slané převládají…Jak jsi na tom Ty? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.4.10 20:15

toho se pávě bojim..aby mimčo nebylo stydlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
3.4.10 20:16

no, myslím, že prostě budeš muset vydržet a doufat, že se mimčo ukáže. stejně bych to nebrala 100% a kupovala neutrální výbavičku. pokud není pohlaví určeno z rozboru plodové vody, nikdo ti nemůže garantovat, že se trefí ;-)
a propo, není to stejně nakonec jedno? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.4.10 20:17

smaria Ahojky mě bylo na zvracení asi tak 14 dnů víc nic a na začátku těhu sem vážila 65Kg a teď v 18tt mám 63,5Kg takže sem asi mezi váma takovej prostředník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.10 20:18

Holka nebo kluk a není to fuk?
Ne, vážně. Nic účinného (dřív než dr.) na prozrazení pohlaví neexistuje. Je spousta babských rad, které ti zaručeně prozradí, co to bude, ale je to jenom hádání. Říká se, že holky berou mamině krásu (mamča je třeba samý pupínek) nebo mamču pálí žáha nebo má chuť na kyselé. U kluka prý mamča má chuť na sladké, apod.
A co bys radši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.4.10 20:19

a ja se cpala sladkym od rana do vecera a je to holka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
3.4.10 20:21

Mi všichni věštili holku a máme dva kluky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.10 20:22
mikitaa píše:
a ja se cpala sladkym od rana do vecera a je to holka :lol: :lol:

:lol: :lol: Dyť říkám - hádání.. :lol: :lol: :lol: .

Já mám dvě holky a kyselé mi teda taky nejelo, brrr. A ani pupínky se nekonaly… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.4.10 20:24

holt ti asi nezbyva nez pockat tech 9 mesicu na jistou odpoved nooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.4.10 20:25

Je samozřejmě nejdůležitější, aby bylo zdravé miminko…ale přijde mi normální a přirozené, že se některé maminky zajímají, co budou mít a neznamená to, že by o nějaké pohlaví nestála, ale je to hezké si předtavovat, fantazírovat…ne? Jinak k tomu, že se doktoři pletou…bylo to v období 3D? Screeningových vyšetření? Jsou to dokonalé přístroje, příjde mi to divné, že se spletou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.4.10 20:26

Já byla těhu. dvakrát, zadařilo se jednou na holku, jednou na kluka. Pokaždý jsem od začátku 100% věděla co to bude. Nevím jak to, ale při prvním těhu. jsem si byla jistá, že je to kluk, pak že holka.

U kluka jsem byla strašně v pohodě. Žádný problémy, chutě, nic.

U holky, od 13tt krvácení, omdlívání, sežrala jsem kde co, hlavně sladké.

Ale 100% se to dozvíš až u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky