Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Len-til-kah píše:
Co bych lidem zakázala, je říkat těhotné, že vypadá na holčičku, protože podle toho, co se traduje, je to vlastně urážka.
Svatá pravda
Mi to naštěstí nedocházelo, já si až na nadváhu připadala jako vždy
A manžel si taky nestěžoval ![]()
Taky souhlasím já byla u sanáška samej bedar na ksichtíku i zádech přibrala jsem všude kromě prsou ale nejvíc zadek a takovýhle ty blbý partie.Tedka to vypadá na to samé zatím co sjem přibrala šlo do bříška a do zadní části těla
bedárci pomalu taky raší bohužel
tak jsem zvědavá co to bude…jo u syna jsem jedla tlačenku nebo párek s octem a cibulía kinder čokoládky a ted ten párek s octem a cibulí zůstal ale čokoládu nejím(sice chut mám ale po ní bedárci raší o to víc) a papám zelelninový saláty …vlastně vše no je spíš o to co mimču nechutná tka sjem zvědavá co to bude:)
Koukam že každá to má úplně jinak…tak Vám všem hrozně mooooc děkuju za příspěvky a názory..děkuju moc
tak já mám kluka a holku. u kluka mi nebylo blbě,vše v pohodě,akční mamina, chutě na sladké-ale to nebyla změna oproti normálu:D, hodně jsem jedla jahody,mandarinky. a u dcerky jsem blila do 19tt, ale na kráse mi nic neubíralo mám pocit:D… ani u jednoho dítěte.. No a chutě..ze začátku vše šunkové, pak jsem nemohla vidět žádné jídlo,smrdělo po plísni:D, pak zas to sladký, hodně buřtguláš
, no a bříška tvarem obě stejná,jako míč:D… sem hubenour..
no ale u druhého jsem byla cekově taková neschopná:D…
Crystal: zdravím tě:) (tomisule z chatu:D)
Ahoj maminky a skoro maminky ![]()
Můžete mi prosím říct názor, jestli je to pindík na 100%? Doktor dnes řekl, že je to NEJSPÍŠ chlapeček, ale že s jistotou to neříká a že doufá, že tam příště ještě bude a nebude z toho holčička
Že je příliš brzy (dnes jsem 20+2
) Podle toho, co jsem četla např. tady to ale některé maminy věděly už např. od 16. týdne…
Děkuji za názory ![]()
@evik123 a myslíš, že my tady poznáme víc, než doktor??
já myslím, že je to pindík, taky jsem si nesla domů takovouhlefotečku ![]()
já to věděla od prvotrim. screeningu a měli jsme tam totéž - u obou - první kluk je a druhý snad taky
to se teprv dovíme po porodu
páč nic není 100% ![]()
@evik123 píše:
Ahoj maminky a skoro maminky
Můžete mi prosím říct názor, jestli je to pindík na 100%? Doktor dnes řekl, že je to NEJSPÍŠ chlapeček, ale že s jistotou to neříká a že doufá, že tam příště ještě bude a nebude z toho holčičkaŽe je příliš brzy (dnes jsem 20+2
) Podle toho, co jsem četla např. tady to ale některé maminy věděly už např. od 16. týdne…
Děkuji za názory
Myslím, že je to klučík jak vyšitý
![]()
@aničkakytička píše:
@evik123 a myslíš, že my tady poznáme víc, než doktor??
myslím, že už spousta z vás dostala nějakou podobnou fotku, tak jen pro srovnání, zda-li byla podobná ![]()