Holka, nebo kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
4.4.10 14:01
Len-til-kah píše:
Co bych lidem zakázala, je říkat těhotné, že vypadá na holčičku, protože podle toho, co se traduje, je to vlastně urážka :twisted: .

Svatá pravda :twisted: Mi to naštěstí nedocházelo, já si až na nadváhu připadala jako vždy :lol: A manžel si taky nestěžoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
4.4.10 16:10

Taky souhlasím já byla u sanáška samej bedar na ksichtíku i zádech přibrala jsem všude kromě prsou ale nejvíc zadek a takovýhle ty blbý partie.Tedka to vypadá na to samé zatím co sjem přibrala šlo do bříška a do zadní části těla :evil: bedárci pomalu taky raší bohužel :cry: tak jsem zvědavá co to bude…jo u syna jsem jedla tlačenku nebo párek s octem a cibulía kinder čokoládky a ted ten párek s octem a cibulí zůstal ale čokoládu nejím(sice chut mám ale po ní bedárci raší o to víc) a papám zelelninový saláty …vlastně vše no je spíš o to co mimču nechutná tka sjem zvědavá co to bude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
5.4.10 10:11

Koukam že každá to má úplně jinak…tak Vám všem hrozně mooooc děkuju za příspěvky a názory..děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.4.10 16:46

tak já mám kluka a holku. u kluka mi nebylo blbě,vše v pohodě,akční mamina, chutě na sladké-ale to nebyla změna oproti normálu:D, hodně jsem jedla jahody,mandarinky. a u dcerky jsem blila do 19tt, ale na kráse mi nic neubíralo mám pocit:D… ani u jednoho dítěte.. No a chutě..ze začátku vše šunkové, pak jsem nemohla vidět žádné jídlo,smrdělo po plísni:D, pak zas to sladký, hodně buřtguláš :lol: , no a bříška tvarem obě stejná,jako míč:D… sem hubenour..
no ale u druhého jsem byla cekově taková neschopná:D…
Crystal: zdravím tě:) (tomisule z chatu:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
13.4.10 17:22

Ahoj holky tak sem dneska byla na gyndě a čekáme chlapečka :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.4.10 19:18

GRATULUJI!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.4.10 08:48

:srdce: :palec: :palec: gratulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.4.10 17:37

Děkuju moooc za gratulace :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
15.1.13 11:59

Ahoj maminky a skoro maminky :)
Můžete mi prosím říct názor, jestli je to pindík na 100%? Doktor dnes řekl, že je to NEJSPÍŠ chlapeček, ale že s jistotou to neříká a že doufá, že tam příště ještě bude a nebude z toho holčička :nevim: Že je příliš brzy (dnes jsem 20+2 :think:) Podle toho, co jsem četla např. tady to ale některé maminy věděly už např. od 16. týdne…
Děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.1.13 12:02

@evik123 a myslíš, že my tady poznáme víc, než doktor?? :) já myslím, že je to pindík, taky jsem si nesla domů takovouhlefotečku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.1.13 12:03

:mrgreen: já to věděla od prvotrim. screeningu a měli jsme tam totéž - u obou - první kluk je a druhý snad taky :mrgreen: to se teprv dovíme po porodu :mrgreen: páč nic není 100% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.1.13 12:05
@evik123 píše:
Ahoj maminky a skoro maminky :)
Můžete mi prosím říct názor, jestli je to pindík na 100%? Doktor dnes řekl, že je to NEJSPÍŠ chlapeček, ale že s jistotou to neříká a že doufá, že tam příště ještě bude a nebude z toho holčička :nevim: Že je příliš brzy (dnes jsem 20+2 :think:) Podle toho, co jsem četla např. tady to ale některé maminy věděly už např. od 16. týdne…
Děkuji za názory :kytka:

Myslím, že je to klučík jak vyšitý ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
274
15.1.13 12:08
@aničkakytička píše:
@evik123 a myslíš, že my tady poznáme víc, než doktor?? :)

myslím, že už spousta z vás dostala nějakou podobnou fotku, tak jen pro srovnání, zda-li byla podobná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.1.13 12:11

@evik123 jo je skoror úplně stejná :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
15.1.13 12:12

Takže už pindík nezmizí? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie