Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jo znala opacne..mely dve holky a chtely klukaa, hadej co bylo to treti? Jestli ti jde fakt o jine pohlavi tak bych neriskovala.
Jestli chcete třetí dítě tak mějte třetí dítě…pokud chcete vyloženě holku tak tam je šance cca 49 ku 51 ve prospěch kluků…můžete zkusit zvýšit svoje šance plánováním sexu několik dní před ovulaci (holčičí spermie prý déle vydrží) případně další babské rady jako vypočítat si dle čínského kalendáře a stari krve ve kterých měsících souložit abyste zvýšili šanci na holku ale pořád to je prostě sázka do loterie…to už bych…pokud bych toužila po holčičce raději vzala nějakou do pěstounské péče…nebo jít na umělé oplodnění a podmaznout nějakého doktora genetika který vám do papíru napíše že kluci by byli nemocný a je tedy třeba implantovat embryo xy…ale to vám asi nikdo nezbasti…
@Anonymní píše: Více
Znám rodinu, kde se rodily samé holky, chtěli kluka tak poslední pokus… a bum, dvojčata, holky
jestli chceš další dítě, tak proč ne, ale že se povede holka ti nikdo nezaručí, to prostě nejde.
Muj svagr z manzelovi strany mel 3 kluky a po nich 2 holky. Mozne je vsechno.
Čarovat neumíme sousedům se holka povedla až na po 4 pokus tak ať nejsi zklamaná..nebo jdi do reprocentra tam to umí
@Al35 píše: Více
ve reprocentru to umi, ale nesmi. LOGICKY.
Pripustne to je jenom tam, kde je urcite pohlavi zatizene silnou genetickou vadou, ktera se vaze na pohlavi.
Na 50procent budete mít holku, hlavně ať je to zdravé miminko…a jinak my chtěli aspoň jednu holčičku a jsme šťastní, že máme dokonce dvě…
Příspěvek upraven 11.03.25 v 08:42
Jestli vám jde jen o pohlaví, tak bych si další dítě nepořidila, jestli chcete miminko a je jedno, že to bude kluk tak směle do toho. Nejhorší jsou tady ty diskuze o velkém zklamáni z pohlaví dítěte a jak to dítě už v podstatě nechtějí.
Ja chtela taky holcicku a nic spatneho na tom nevidim. Jakoze smim mit deti jenom tehdy, kdyz mi je pohlavi jedno? Aha ![]()
@PinkiePieCutie píše: Více
Chtít muze. Ale k čemu ji je, že nekomu se to povedlo, jinymu ne. Prostě je to náhoda.
My mame holku az jako čtvrté a seste dítko. Ted je mi to celkem jedno zda to bude kluk nebo holka ![]()
@vokishka píše: Více
vsak jasne, to asi vedi vsichni. Prat si clovek muze co chce, priroda nadeli.
Ano, je u vás 50% šance, že se to povede.
Při každém početí je to vždy půl na půl. Počet a pohlaví předchozích dětí na tom nic nemění.
Mám kolem sebe hned 4 rodiny kde jsou dva-tři starší kluci a poslední benjamínek co měl být pokusem o holčičku.
Mame dva kluky (5 a 2 roky) a uvazujeme, ze pujdeme do tretiho ditete. Manzel by strasne rad holcicku, nicmene u nich v rodine uz nekolik let zadna nebyla - my mame dva syny, manzel je ze dvou kluku, tchan taky, jen manzela deda ma sestry. Je nejaka sance, ze by u nas mohla byt holcicka? Co znam pripady, tak 70% znamych se po dvou klucich fakt holka povedla. Ale je tu nekdo, u koho taky byli porad kluci a pak se zadarila holka? Mne to je fuk, ale kvuli manzela bych byla rada, kdyby se holcicka povedla.