Holka po mnoha letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11866
10.3.25 19:38
@carsa494 píše: Více

To je škoda, holčičí fotbalové týmy jsou teď docela populární :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
10.3.25 20:25

Sance je 50:50 :mrgreen:

A co takhle dvojcata-2 kluci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 20:48
@ugluk píše: Více

Souhlasím, budu psát osobní informace, takže anonymně :oops:
Můj tchán je pouze ze 4 synů, jeden má 2 syny, dva mají 3 syny a jeden má 3 syny a poslední holku, tihle synové mají kluky vs. holky v poměru 11:3, náhoda? Z toho jsou dvě holky naše (plus ještě o první dceru jsme přišli v těhotenství), během našich problémů se zjistilo, že manžel má velmi pomalé spermie, takže my bychom měli v 99% samé holky, i to může být příčinou :oops:

• Citovat
  • Upravit
12885
10.3.25 20:58
@PinkiePieCutie píše: Více

Někdo tohle zapomněl vzkázat mojí matce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.3.25 21:08

Bohužel těžko říct. Já kdysi zakládala podobnou diskusi. Mám taky dva kluky. Chtěla jsem celý život dceru. Představovala jsem si, jakej pro ní budu ten nejlepší ženskej a silnej vzor, zajistím ji to správné vzdělání, výchovu a povedu ji k emancipaci. Měla jsem velké plány. Jenže můj věk, nespolehlivost ex, riziko, že to bude další kluk. Měla jsem ještě 4 embrya, ale pohlaví nám nesdělili.
Nakonec jsem zůstala u těch dvou, a dobře jsem udělala. Zůstala jsem na ně sama a jsem vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.3.25 21:14

U nas v rodine-5 holek a az 6.se podaril kluk 😅 tak vzhuru do zkouseni, treba se to jednou podari 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
10.3.25 22:00
@Anonymní píše: Více

11:3 ještě dobrý, tady to bylo 9:0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.3.25 22:59

Znama ma 5 kluku, z toho jednou dvojcata. :lol: Druha chtela jako treti holcicku a ma kluka. Ja mam parecek, prala jsem si kluka a je to bozi. S holkou si jeste uziju. :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 23:22

Moje babička byla ze šesti sester, každá sestra měla dvě nebo tři dcery, až ve třetí generaci se občas objevil kluk, ale v poměru 70:30, ve prospěch holek.

• Citovat
  • Upravit
2272
11.3.25 08:27
@Liberalissima píše: Více

moje matka se k nam detem chovala vselijak, ale zase na druhou stranu nemuzu rict, ze by nas nemilovala. Hlavne, kdyz jsme byli miminka.

Matka muze sve cerstve narozene miminko milovat a presto se k nemu v pozdejsich letech muze chovat ne zrovna idealne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.3.25 08:31

My jsme taky chtěli holku :mrgreen: a máme 6kluku :lol:
Pro mě důležitý že jsou zdravý. :srdce:
Já už si počkám na vnoučata a třeba bude ta holčička :hug: jednou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
11.3.25 10:41
@PinkiePieCutie píše: Více

No, moje mě nesnesla od mimina, a to mám z vícero zdrojů včetně jí samotné, takže asi tak.

A zprávy o týraných či zabitých, opuštěných kojencích také jsou, takže fakt nechápu, proč tak tvrdošíjně trváš na objektivně nesprávném prohlášení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14002
11.3.25 10:44

Ono kdyby každá matka své dítě hned milovala, tak nejsou poporodní deprese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
11.3.25 10:57

ja ale netvrdim, ze 100% matek je matka roku. Samozrejme se najdou vselijake matky.

Prosim zasadme to, co jsem psala, do kontextu, ve kterem to bylo psane. A kontext byl takovy, ze tady padl vyrok, ze pokud si zena preje dite urciteho pohlavi, tak by nemela mit deti. A na tohle jsem reagovala.

Nemluvila jsem o extremnich pripadech, kdy zena tyra nebo primo zabije sve dite. Mluvila jsem o nomalni zene bez psychickych ci jinych problemu, ktera si sice prala holcicku, ale narodil se ji klucik. A normalni matka, ktera to ma v hlave vsechno v poradku, uvidi sve detatko a zamiluje si ho a nakonec je jedno, ze to neni holcicka. Opet rikam NORMALNI matka, ktera ma vsech pet pohromade.

A obzvlaste priblble vyzni tento nazor, na ktery jsem reagovala, v situaci, ze zena uz doma ma 2 deti urciteho pohlavi (v tomto pripade chlapecky), miluje je a vsechno v poradku, ale chtela by jeste miminko toho druheho pohlavi (holcicku). Co je na tom spatne, dokonce tak, ze tady poadaji nazory, ze lidi jako ona by nemeli mit deti, aby je nahoddou nehodila do popelnice.

Takze dekuju za brani v uvahu i ten kontext, ktery se zde nejak ztratil ve viru diskutovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
11.3.25 11:09
@Pidulka1991 píše: Více

to spolu nesouvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...