Holka v pánské sprše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
25.2.19 16:15
@Tamtama píše:
Mám sedmiletého a nepustila bych ho do kluzké šatny/sprchy samotného.. stačí mi, co dělá doma v koupelně.. :nevim:
eit: nehledě na to, že bych se ho na druhé straně taky nemusela dočkat, případně by se utopil, než já bych ze sprchy vylezla.. Příspěvek upraven 25.02.19 v 16:12

Tak snad osmileté dítě není tatar a když se na tom domluvíte, tak na tebe počká a do bazénu samo nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
25.2.19 16:17

@Janasas já bych se nehadala, ale taky bych naštvaně čekala až se rodinka převleče a kluci zmizi :mrgreen: ale třeba ségra ta je ostřejší povaha a do pusy si nevidí a asi by na tak velkého kluka spustila co jí tam leze okukovat :mrgreen: ono i pro to dítě je to ponižující, když sou pak v té šatně vrstevníci (nedej bože aby v té šatně byl třeba spolužák), ve škole mají oddělené šatny i na převlečení trička na tělák a najednou se mají svlikat do naha všichni dohromady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 16:22

Děkuji všem za odpovědi. Každý rodič to prostě vidí jinak. Ještě to probereme doma. Určitě by to zvládla v dámských, ale prostě máme strach, za tu chvilku se může něco stát. Když si zlomí nohu a bude s ní manžel, tak hned zasáhne. Jak tady někdo psal, že by pro něj někdo doběhl, už ho vidím jak jde do dámských sprch :mrgreen: . No musel by :mrgreen: Sice chodíme do té sauny, ale tam to bere člověk tu nahotu jako normální věc. A svěřit někomu dceru, někomu cizímu, to opravdu ne. Ale asi z pohlaví nebudeme dělat vědu. Je ještě v tolerujícím dětském věku Vždycky už u pokladny vidím kolik do pánských šaten chodí a vychází holek s tatínky. Takže asi půjde normálně s tátou, budeme klidnější i proto že nikdy ještě sama nebyla. Ale ještě to probereme. Ale stejnak rozhodnutí bude přeci jenom ve finále na jen nás. Jinak děkuji za další názory, které napíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
25.2.19 16:23

Bože, Vy s tím naděláte. Běžně jsou v pánských sprchách dost velké slečny, mladé uklízečky tam vytírají podlahu mezi nahatými chlapy a v šatně si mladé dámy oblékají spodní prádlo při chlapech. Pokud chodí do společné sauny, tak jí to vadit nebude.

Já jsem minule v obchoďáku dokonce „vyčůral“ úplně cizí holčičku cca 3-5 let, která vyběhla z jednoho z obchodu a měla dost naspěch. Rodiče nikde a prý potřebuje na malou. Tak jsme utíkali na WC a tam jsem poprosil nějakou paní o dohled. Pak jsem ji odvedl před obchod, kde pobíhala vystrašená maminka a hledala ztracené dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
25.2.19 16:28

kucerovka - jojo, je to jen na vás. Bude zajímavý číst Tě tak za 4-5 let, až si do dámské šatny vezme nějaká mamina předpubertálního kluka, a z Vaší dcery už bude slečna. Doufám, že budeš mít pro onu maminku plné pochopení, a dceru před ním v poho necháš svlíknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.2.19 16:29
@hanka.br. píše:
Tak snad osmileté dítě není tatar a když se na tom domluvíte, tak na tebe počká a do bazénu samo nepůjde.

osmileté dítě možná, ale moje očividně tatar je.. :nevim: mému je totiž jedno, na čem se domluvíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:32

Znam spoustu verejnych bazenu, kde jsou satny i sprchy spolecne, je tam par kabinek a slus. Nechapu, ze se z nahoty dela spolecenske tabu. Vzala bych ji tam, kde to bude pro vsechny zucastnene v pohode a bez stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.2.19 16:34

Ty voe to z te holčičky chcete udělat prostitutku nebo co? To by vam jako nevadilo že na ni cumi cizi chlapi?? 8o 8o 8o fakt občas nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747

A co kdyby se pro tentokrát sprchovala až doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
@Tamtama píše:
osmileté dítě možná, ale moje očividně tatar je.. :nevim: mému je totiž jedno, na čem se domluvíme..

No tak ale to je tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
25.2.19 16:37

nemůžu se zbavit dojmu, že oddělené sprchy se dělají z určitého důvodu. A jakmile je to oddělená sprcha, tak je to snad jasný vzkaz. Kde jsou společné, tak to je taky jasný vzkaz. Je potřeba se podle toho řídit. Každý plavečák má svůj vnitřní řád. Dělené sprchy se budují i v nových bazénech, není to žádný přežitek.

Zase už jakási menšina zavádí novoty a povyšuje se na většinu?

@VitaminC píše:
Znam spoustu verejnych bazenu, kde jsou satny i sprchy spolecne, je tam par kabinek a slus. Nechapu, ze se z nahoty dela spolecenske tabu. Vzala bych ji tam, kde to bude pro vsechny zucastnene v pohode a bez stresu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
25.2.19 16:41
@nestarejtese píše:
Ty voe to z te holčičky chcete udělat prostitutku nebo co? To by vam jako nevadilo že na ni cumi cizi chlapi?? 8o 8o 8o fakt občas nechápu :zed:

Správně, co kdyby dostali erekci nebo dokonce infarkt? Když jde s rodiči do sauny, tak záchranka nestačí vynášet kolabující chlapy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:42

@Anik Nikdo se nad nikoho nepovysuje, ja jen premyslim nad tim, komu by mohlo vadit osmilete devce v panske satne. Jestli v hlavach tech lidi neni ten zasadni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.2.19 16:43

Kazdy rodic zna to sve dite nejlepe..jestli je divoke,nesikovne,panikar,mel by to rodic zvazit..nase dcera chodi do zenskych sprch sama od 6let,ale pamatuji si na jednu situaci,kdy byla na bazene s dedeckem,ktery ji cekal navic pul hodiny a holka nikde 8o nefungoval ji magnet a nemohla otevrit skrinku(sedela na lavici naha(rucnikem mezitim nekde mrskla,mokre plavky se ji zpatky natahnout nepodarily) a brecela-potichu :palec: ),nikdo se ji neptal(nebo nevsiml :nevim: ),o pomoc si nerekla…takze musel muj tatka vlitnout mezi nahaty zensky a vnucku zachranit :potlesk: Takze tak nase zkusenost…kazdy by mel umet sve dite a jeho (ne)schopnosti odhadnout a na nazory jinych bych se v ten moment uplne neohlizela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí