Holka v pánské sprše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
25.2.19 17:07

Ty v tom nevidíš problém, tvůj muž v tom nevidí provlém, holka v tom nevidí problém, v těch sprchách jsou holčičky se svými tatínky.

Kvůli čemu je teda potřeba zakládat diskuzi? Aby někdo napsal - je to problém, bude z toho mít trauma?

Není to problém, nebude z toho mít trauma. Pokud tedy nějaká dobrá duše v jejím okolí nezačne vykřikovat že umře, když uvidí cizí penis. Ne neumře. Ne nepoškodí to její sexuální vývoj. A ne - ty pány na bazénu to nevzruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37894
25.2.19 17:07
@Anonymní píše:
Přijde vám to taky divné?

Absolutně ne, také s dětmi spím, koupu, mazlíme se a pusinkujeme a to až do puberty. Normální rodič to vycítí, kdy už je to nevhodné. U nejstaršího to bylo ze dne na den, prostě přestal vonět jak dítě a začal vonět jak chlap a tudíž automaticky odpadla chuť se s ním mazlit, objímat a pusinkovat jak s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.2.19 17:08
@jege píše:
Správně, co kdyby dostali erekci nebo dokonce infarkt? Když jde s rodiči do sauny, tak záchranka nestačí vynášet kolabující chlapy. :mrgreen:

No ale ano,mě to nepřijde být moc vtipný.(ta erekce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 17:10
@nestarejtese píše:
Ty voe to z te holčičky chcete udělat prostitutku nebo co? To by vam jako nevadilo že na ni cumi cizi chlapi?? 8o 8o 8o fakt občas nechápu :zed:

Proboha nikdo z ní nedělá prostitutku. Jsem její matka. Ale moc se nahota hrotí. A nechci se Vás dotknout, ale vy máte děti? Jestli ano, tak znáte ten pocit strachu o ně?! Moje kamarádka má syna. Teď mu už je 13 let. Byla to taková věc, nebudu se tady o tom rozepisovat, ale stala se taková nepříjemná nehoda. Kluk musel poté na operaci. Bylo mu 10 let. Zaručila bych se za tu kamarádku, že by za něj dýchala. Nezanedbala by ho nikdy! A víte kdo se na ní po té pověsil? Doktor (mladej frajírek, čerstvě vystudovaný), měl pochyby, tak kontaktoval sociální pracovnici a ta hned: kde jste byla, když se to stalo, nemůžete svého syna nechat bez dozoru apod. Já jsem u toho byla. Jen se otočila a bylo, nešlo tomu zabránit! Nakonec se to vysvětlilo, ale to už jste neviděla kamarádku v jakým psychickém stavu byla. Už jen proto že ho na vteřinu pustila z dohledu. A proto že půjde s tátou do panských, to z ní přeci nikdo nedělá prostitutku, to by jich potom bylo........srovnejte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 17:12
@vaks píše:
Kazdy rodic zna to sve dite nejlepe..jestli je divoke,nesikovne,panikar,mel by to rodic zvazit..nase dcera chodi do zenskych sprch sama od 6let,ale pamatuji si na jednu situaci,kdy byla na bazene s dedeckem,ktery ji cekal navic pul hodiny a holka nikde 8o nefungoval ji magnet a nemohla otevrit skrinku(sedela na lavici naha(rucnikem mezitim nekde mrskla,mokre plavky se ji zpatky natahnout nepodarily) a brecela-potichu :palec: ),nikdo se ji neptal(nebo nevsiml :nevim: ),o pomoc si nerekla…takze musel muj tatka vlitnout mezi nahaty zensky a vnucku zachranit :potlesk: Takze tak nase zkusenost…kazdy by mel umet sve dite a jeho (ne)schopnosti odhadnout a na nazory jinych bych se v ten moment uplne neohlizela ;)

Děkuji moc, plně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
25.2.19 17:15

@VitaminC Tak vadit by mohlo třeba 10 letému klukovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:19
@Anonymní píše:
Každý má na to jiný názor, já v tom osobně nevidím problém. My máme dvě holky (6 a taky 8 let) a taky chodí s tátou do pánských sprch, když nejdu já. Jistota je jistota. Už jsou na to zvyklé a zatím nebyl problém že by to někomu vadilo. Do dámských sprch by je manžel samotné nepustil, protože už takhle holky spolu blbnou, že manžel je má co sám uhlídat a dát je na starost nějaké cizí osobě?! 8o Pořád máme za ně odpovědnost my! A rozhodně nemusíš mít strach že bude výjimkou, opravdu tam bere hodně tatínků své dcery. Někdy si tam manžel připadá jak ve společných sprchách. Teda bez dospělích žen, to mu prej tam chybí… :mrgreen: :lol:

Co vadilo. Pedofil se těšíííííí. Nahé dětské tělíčko na dosah ruky. :dance: Toho bych se bála já. ne toho, že uvidí nahého chlapa.

• Citovat
  • Upravit
37894
25.2.19 17:20

Fascinuje mě, jak se nahota přísně hlídá, nedej Bůh ukázat v TV ňadro před 22:00, ale brutalita, krev a vraždy v přímém přenosu a klidně i dopoledne nikomu nevadí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37894
25.2.19 17:23
@Kobliha51 píše:
Co vadilo. Pedofil se těšíííííí. Nahé dětské tělíčko na dosah ruky. :dance:

No tak se těší, je nedočkavý. Ubude z ni? A když se někdo vzrušuje nad dospělou ženou, tak co? Ona nebude kvůli tomu spát? Na světe je tolik úchylek, že bychom se museli hlídat na každém kroku, abychom náhodou někoho „nepotěšili“. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
25.2.19 17:23

@kucerovka No, snad tam nepotká spolužáka, aby pak nelíčil ve třídě, že ji viděl nahatou. Ve třetí třídě zrovna u dcery tyhle věci docela řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:25
@jege píše:
No tak se těší, je nedočkavý. Ubude z ni? A když se někdo vzrušuje nad dospělou ženou, tak co? Ona nebude kvůli tomu spát? Na světe je tolik úchylek, že bychom se museli hlídat na každém kroku, abychom náhodou někoho „nepotěšili“. :cert:

Dospělá žena si poradí. Když se pedofilovi zalíbí a on ji bude pronásledovat, tak si holka neporadí. Úchylky mohou být i k smíchu, úchylové málokdy.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.2.19 17:26
@Havlova píše:
@kucerovka No, snad tam nepotká spolužáka, aby pak nelíčil ve třídě, že ji viděl nahatou. Ve třetí třídě zrovna u dcery tyhle věci docela řešili.

Taky bezva.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.2.19 17:28
@jege píše:
Fascinuje mě, jak se nahota přísně hlídá, nedej Bůh ukázat v TV ňadro před 22:00, ale brutalita, krev a vraždy v přímém přenosu a klidně i dopoledne nikomu nevadí. :zed:

To nemyslíš vážně, že ne. :zed:

• Citovat
  • Upravit
17
25.2.19 17:38
@Kobliha51 píše:
Co vadilo. Pedofil se těšíííííí. Nahé dětské tělíčko na dosah ruky. :dance: Toho bych se bála já. ne toho, že uvidí nahého chlapa.

Ano, to souhlasím. Nevíme jací tam chodí lidi. Ale od toho tam je její táta, aby ji uhlídal a dal na ní pozor ne?! Kdyby si něčeho všiml, tak by mu při nejlepším rozbil hubu. Ale aby šla sama do dámských šaten, tam víte na koho narazí?!! Jsou to sice ženský, jako ona, ale oni jsou všichni svatý?! I mezi námi ženskýma se najdou tací které bych nejraději nepotkala. Takže tím chcete říci, že je u nás v dámských šatnách úplně v bezpečí a nic jí nehrozí?!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
25.2.19 17:38

Když si představím, že někdo jde s dětma i na nudistickou pláž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie