Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
a proč nemůže normálně do dámských šaten? ve škole se taky zvládne převlíknout na tělocvik…
Za mě ne. Dcera takhle taky jednou musela sama, byla asi tak v tom věku, prostě musela. Zvládla to. dyk to má okoukané, když tam chodíte spolu. Co by se jí mělo stát? že uklouzne? v tom jí ani ten taťka nemusí nutně zabránit.
Proboha, co by se jí mělo stát v dámských sprchách?
Jinak ne, nebude to vypadat blbě. Osm let není 13.
Osm let je podle mě sakra dost na to lézt nahá mezi nahé muže. V tom věku může do dámských sama snad. Pokud se bojí, ať tvůj muž osloví nějakou ženu, zda se jí v šatně neujme.
Podle me je na.to velka. Syn chodil do panskych saten tak od 6 -7 et.Ale radeji jsem mela bazeny, kde se to nedelilo a skrinky byly pro vsechny:)
Příspěvek upraven 25.02.19 v 15:19
No blbý to asi není. Ale jí by to nemuselo už být úplně příjemný, ne? Daleko větší pohodlí bude mít v dámských sprchách. Plus radost z důvěry, že to sama zvládne. Protože v osmi letech to zvládne určitě, zvlášť, když to má takhle natrénovaný s váma.
Moje 8 letá dcera běžně chodí do bazénu jen s tátou a zvládá sama ženské sprchy. Vždyť už je to velká holka.
@jannina1 píše:
Podle me je na.to velka.Syn chodil do panskych saten tak od 6 -7 et.Ale radeji jsem mela bazeny,kde se to nedelilo a skrinky byly pro vsechny:)
Já to už blbé pro obě strany, ani ji ani těm chlapům už to nemusí být příjemné. V 8 letech si snad zvládne sama oblict plavky v dámských satnach ne?
Na osmiletého kluka bych v dámských sprchách už asi trochu koukala, ale asi ještě v pohodě
Dceru starou jako tvou bere můj manžel taky s sebou, ale je postižená, nemůže sama.
Přijde mi to v poho já Teda nepamatuji bazén, kde Byly oddělené šatny, ale pokud by to byl bazén, kde jsme nikdy nebyli, vzala bych ji určo sebou. Pokud bazén zná, tak by šla podle pohlavní prislusnosti
Nebude to divný. Naše 9 letá dcera taky chodí s tátou do pánských sprch. Je sice šikovná, ale máme taky strach, co když by si zlomila nohu, co manžel nadělá, když nebude u ní. A pak to ještě někde vysvětlovat, kde byl když se to stalo apod. Já do bazénu právě moc nechodím a prosit nějakou cizí ženskou, to bych se bála. Nemusela by ji hned unést, nechci aby to vypadalo že jsem paranoidní, ale máme o ní prostě strach a odpovědnost.
@Lalelale píše:
Osm let je podle mě sakra dost na to lézt nahá mezi nahé muže. V tom věku může do dámských sama snad. Pokud se bojí, ať tvůj muž osloví nějakou ženu, zda se jí v šatně neujme.
Jo to je dobrý nápad. Ať na ní event. někdo náhodně vybraný dohlédne ![]()
@Anonymní píše:
Nebude to divný. Naše 9 letá dcera taky chodí s tátou do pánských sprch. Je sice šikovná, ale máme taky strach, co když by si zlomila nohu, co manžel nadělá, když nebude u ní. A pak to ještě někde vysvětlovat, kde byl když se to stalo apod. Já do bazénu právě moc nechodím a prosit nějakou cizí ženskou, to bych se bála. Nemusela by ji hned unést, nechci aby to vypadalo že jsem paranoidní, ale máme o ní prostě strach a odpovědnost.
Tak kdyby si nedej bože zlomila nohu ve sprše, tak ty ženský kolem ní nebudou chodit a nenechají ji tam ležet. Někdo by vyběhl ven a toho tatínka sehnal a přivedl, v takovém případě by snad žádnej ženskej nevadilo kdyby si tam táta došel pro zraněný dítě, ale jaká je pravděpodobnost že se jí tam něco stane? Uklouznout může stejně tak když pude vedle toho táty. Ale koukám že to nikdo moc neřeší podle pohlaví a já blázen váhala se 3 letým když sme šli jako rodina do bazénu, jestli si ho mám vzít sebou do šatny já a nebo ho poslat s chlapama, když je to teda kluk, aby na mě ženský blbě nekoukaly ![]()