Holka v pánské sprše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
25.2.19 16:43

Mně to taky přijde přehnany. Oni ty chlapi nemají nic jinýho na práci než čumět na osmiletou holku. Tak ať se osprchuje pro jednou v plavkách a je to. A to samý mi přijde padly na hlavu, aby osmiletej kluk nemohl s maminkou do šatny, no to jste se asi zbláznily, on určitě ty vaše holky vykouka. :mrgreen: :roll: to abych se fakt za dva roky bála vzít kluka s sebou do šatny, protože je tam nějaká hysterka, co se do mě pustí, že ji čumí na holku? A náhodou jste si nevšimly, že v jednom nemeckem bazénu znásilnil takhle chlap chlapečka někde na záchodě, protože se tam pohyboval sám? Tak ono co je vlastně lepší, trochu přemýšlejte. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.2.19 16:43
@hanka.br. píše:
No tak ale to je tvůj problém.

já vím, však říkám, že já bych nepustila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
25.2.19 16:44
@VitaminC píše:
Znam spoustu verejnych bazenu, kde jsou satny i sprchy spolecne, je tam par kabinek a slus. Nechapu, ze se z nahoty dela spolecenske tabu. Vzala bych ji tam, kde to bude pro vsechny zucastnene v pohode a bez stresu.

Vidím to stejně, tu hysterii nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 16:46
@jege píše:
Bože, Vy s tím naděláte. Běžně jsou v pánských sprchách dost velké slečny, mladé uklízečky tam vytírají podlahu mezi nahatými chlapy a v šatně si mladé dámy oblékají spodní prádlo při chlapech. Pokud chodí do společné sauny, tak jí to vadit nebude.Já jsem minule v obchoďáku dokonce „vyčůral“ úplně cizí holčičku cca 3-5 let, která vyběhla z jednoho z obchodu a měla dost naspěch. Rodiče nikde a prý potřebuje na malou. Tak jsme utíkali na WC a tam jsem poprosil nějakou paní o dohled. Pak jsem ji odvedl před obchod, kde pobíhala vystrašená maminka a hledala ztracené dítě. :mrgreen:

Ano, to že bude nahatá mezi nahatýma chlapama jí opravdu nevadí, to neřešíme Bere to normálně. Ví jaký je rozdíl v pohlaví a je zvyklá z té sauny :mrgreen: a my se před ní od mala taky neschováváme, ani manžel. Je to naše dcera a bylo by mi blbý kdyby se zrovna před námi styděla a nebo my před ní, to my přijde dost ujetý 8o :roll: spíš jsem narážela v dotazu na tu druhou stranu, jak to budou brát v šatně ostatní. Asi jedinci se najdou, kterým by to mohlo vadit. Ale asi nic říkat nebudou, protože, fakt těch holek je tam plno. Jinak děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
@VitaminC píše:
@Anik Nikdo se nad nikoho nepovysuje, ja jen premyslim nad tim, komu by mohlo vadit osmilete devce v panske satne. Jestli v hlavach tech lidi neni ten zasadni problem.

A jen tak na zamyšlení, co kdyby to vadilo té osmileté holce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37894

@VitaminC Zase když si vedle mě hezky vyvinutá slečna cca 25 let navlékala podprsenku na přírodní trojky a pak titěrná tanga na kulatý zadeček, tak jsem se nenápadně podíval … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:48

@tininas Tak to pujde do tech damskych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.2.19 16:49
@VitaminC píše:
@tininas Tak to pujde do tech damskych :)

No a to jsem navrhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:49

@jege To by bylo spis divny, kdyby ses nepodival. Ja se na pekne kozy podivam taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.2.19 16:50

@tininas Melo by to zalezet na ni a domluve s rodici, to jsem psala i ja. Proste v pohode. Ne „co tomu, proboha, reknou lidi?“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37894
25.2.19 16:51
@kucerovka píše:
spíš jsem narážela v dotazu na tu druhou stranu, jak to budou brát v šatně ostatní. Asi jedinci se najdou, kterým by to mohlo vadit.

Si piš, že to chlapům vadit nebude, jsou navyklí na jiné věci, třeba na uklízečky na WC, které s tím nemají problém. Nedávno jsem byl v IKEA na WC a najednou přišla asi 25-30 letá Ukrajinka a začala uklízet cca 1 m vedle „mého“ pisoáru. No, moc mi to za dané situace nešlo … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 16:52
@Anik píše:
kucerovka - jojo, je to jen na vás. Bude zajímavý číst Tě tak za 4-5 let, až si do dámské šatny vezme nějaká mamina předpubertálního kluka, a z Vaší dcery už bude slečna. Doufám, že budeš mít pro onu maminku plné pochopení, a dceru před ním v poho necháš svlíknout.

K nám do dámských sprch taky chodí docela dost kluků a malý zrovna nejsou a možná Tě překvapím, ale já to neřeším a nevadí mi to, i když je naše dcera před nimi nahatá a jsou to její vrstevníci, tak v tom nevidím problém a naší holce to taky nevadí, to by mi něco řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.2.19 16:55
@VitaminC píše:
@tininas Melo by to zalezet na ni a domluve s rodici, to jsem psala i ja. Proste v pohode. Ne „co tomu, proboha, reknou lidi?“.

Příspěvek upraven 25.02.19 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 16:55

Mám dotaz na tohle téma ale nejde o bazén. Když vidím jak tu kdo píše, tak se odvážím zeptat. Sestra řeší a je špatná z jedné věci. Jejich osmiletá spí a sprchuje se s tatínkem. Jak to někde řekne tak lidi blbě koukají.

Jde o to, že mají malé dvojky a od porodu tatínek převzal takříkajíc veškerou péči o starší dceru včetně toho že spolu spí v manželské posteli a sestra s mimísy se přestěhovala do dětského. Snažili se aby starší dcera se necítila odstrčená. Všechno jim funguje, ale sestra nedávno volala ubrečená že potkali známou taky s kočárkem a ta se ptala jak to mají se spaním s malýma a tak, a když tohle pustila sestra bezmyšlenkovitě z pusy, tak ta známá se dost blbě dívala. Starší má odklad kvůli koktání a půjde do první třídy až v září, tak jestli tohle pustí někde z pusy, tak děcka dokážou být zlé. Přijde vám to taky divné?

anonym nebo smazat prosím
Klára

• Citovat
  • Upravit
17472
25.2.19 17:00
@Anonymní píše:
Mám dotaz na tohle téma ale nejde o bazén. Když vidím jak tu kdo píše, tak se odvážím zeptat. Sestra řeší a je špatná z jedné věci. Jejich osmiletá spí a sprchuje se s tatínkem. Jak to někde řekne tak lidi blbě koukají.

Jde o to, že mají malé dvojky a od porodu tatínek převzal takříkajíc veškerou péči o starší dceru včetně toho že spolu spí v manželské posteli a sestra s mimísy se přestěhovala do dětského. Snažili se aby starší dcera se necítila odstrčená. Všechno jim funguje, ale sestra nedávno volala ubrečená že potkali známou taky s kočárkem a ta se ptala jak to mají se spaním s malýma a tak, a když tohle pustila sestra bezmyšlenkovitě z pusy, tak ta známá se dost blbě dívala. Starší má odklad kvůli koktání a půjde do první třídy až v září, tak jestli tohle pustí někde z pusy, tak děcka dokážou být zlé. Přijde vám to taky divné?

anonym nebo smazat prosím
Klára

ne, nepřijde mi to divné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík