Výprask od rodičů a prarodičů

Anonymní
23.2.19 14:19

Výprask od rodičů-prarodičů

Čauky holky :lol:,
Zajímá mě jestli jste tu někdo byla vychována přísnou výchovou, tak že jste bila bita. Myslím tím, že jste dostala vyloženě pořádný výprask. Já doted vzpomínam,, že kduž jsem byla drzá, nebo jsem udelala nejaký průšvih, tak jsem si musela dojít pro vařečku, přinést ji tátovi. Táta si mě přehnul přes koleno a 50 krát mi dal silne rany vařečkou přes zadek. Poté jsem musela stát 30 minut v koutě,,na hanbě''
Kolikrát jsem dostala od táty výprask by jsem spočítala na prsteh, moc jsem si k němu radši nedovolovala. Od babičky s dědou jsem spíš schytala facky.
A tak se ptám vas jak jste bili bity a proč. Neptám se vám jestli bijete své děti, je mi jasné, že v týhle době už se to nedělá 8o :V týhle době už nemůžete díte ani lehce plácnout…
Klidně pište anonymně, jestli je to pro vás citlive tema

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
23.2.19 14:24

Omyl, děti se bijí stále. A jsou tací, kteří jsou na to hrdí. Známá své děti výchovně fackuje a je přesvědčena o prospěšnosti této metody. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.19 14:26
@Anonymní píše: Čauky holky :lol:,
Zajímá mě jestli jste tu někdo byla vychována přísnou výchovou, tak že jste bila bita. Myslím tím, že jste dostala vyloženě pořádný výprask. Já doted vzpomínam,, že kduž jsem byla drzá, nebo jsem udelala nejaký průšvih, tak jsem si musela dojít pro vařečku, přinést ji tátovi. Táta si mě přehnul přes koleno a 50 krát mi dal silne rany vařečkou přes zadek. Poté jsem musela stát 30 minut v koutě,,na hanbě''
Kolikrát jsem dostala od táty výprask by jsem spočítala na prsteh, moc jsem si k němu radši nedovolovala. Od babičky s dědou jsem spíš schytala facky.
A tak se ptám vas jak jste bili bity a proč. Neptám se vám jestli bijete své děti, je mi jasné, že v týhle době už se to nedělá 8o :V týhle době už nemůžete díte ani lehce plácnout…
Klidně pište anonymně, jestli je to pro vás citlive tema

Své dítě nebiju, ale myslím si, že plácnutí po zadku, pokud je to hraniční situace, dítěti neublíží. Facky bych se bála. Sama jsem dostala jen párkrát za život, pamatuju si jednu facku od mámy a pár do zadku od babičky, když jsem prostřihla čerstvě upletené kamaše (nesnášela jsem je). Většinou se odehrávaly ale sáhodlouhé hovory, které byly na palici. Možná že kdyby padla facka, bylo by to odbyto a nemusela bych poslouchat, co a kde jsem něco provedla. A to jsem byla celkem hodný tvor a ve škole mi to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.2.19 14:31

No bila bita jsem teda nikdy nebYla :lol: Asi te za znamky z cestiny bili jeste malo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.2.19 14:32

parkrat jsem dostala, kdyz se podivam zpet, nikdy ne nepravnene. u svych deti to budu delat stejne jako moji rodice u me a sestry. manzel souhlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
23.2.19 14:35
@Maminanamatersky píše:
No bila bita jsem teda nikdy nebYla :lol: Asi te za znamky z cestiny bili jeste malo :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.19 14:51

jo, taky nás bili. Táta mě jednou zbil tak, že jsem měla modřiny. Nechtěla jsem utírat nádobí, bylo mi 15. Nebo měl rybičky, a měl takovou hadici, kterou se vypouštěla voda, tak jsme si vždycky museli přinést a tou nás sešvihal. Bráchovi dal jednou takovou ránu, že mu zlomil žebra. Já se s tátou nestýkám, brácha jo. Mlátil nás jak žito hodně, za každou ptákovinu. Oba jsme byli premianti a nijak nevyváděli. Prostě třeba že přijel domů a nebylo umytý nádobí, tak nás zmlátil a tak. Dneska by ho zavřeli.

• Citovat
  • Upravit
1984
23.2.19 14:56

Od mamky na zadek vařečkou nebo ručně u nás byl běžný trest za cokoliv a to včetně špatné nálady mamky - to se pak důvod obvykle našel snadno a rychle. Táta nás nebil, protože jednou to neodhadl a já pak měla nějaký čas problémy s krvácením z nosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
23.2.19 15:00
@Anonymní píše:
jo, taky nás bili. Táta mě jednou zbil tak, že jsem měla modřiny. Nechtěla jsem utírat nádobí, bylo mi 15. Nebo měl rybičky, a měl takovou hadici, kterou se vypouštěla voda, tak jsme si vždycky museli přinést a tou nás sešvihal. Bráchovi dal jednou takovou ránu, že mu zlomil žebra. Já se s tátou nestýkám, brácha jo. Mlátil nás jak žito hodně, za každou ptákovinu. Oba jsme byli premianti a nijak nevyváděli. Prostě třeba že přijel domů a nebylo umytý nádobí, tak nás zmlátil a tak. Dneska by ho zavřeli.

Tak to už hraničilo s týráním :? :? .
A vztah mezi otcem a dcerou je hodne dulezity..Dcera má být takova ta tatinkova holcícka..

• Citovat
  • Upravit
6794
23.2.19 15:02

Mamka mi parkrat vyliskala, prarodice nikdy, ti jsou zlati rozmazlovaci. U mamky to bylo spis o tom, ze ji ruply nervy, o to vic mi to prislo nespravedlove, objektivne jsem nic neprovedla. Do desiti let s nami zil mamcin partner a to byl druhy Kodet z Pelisku, typicky cholerik. Strasne kricel kvuli kazde volovine, zmlatil me mockrat, nejhorsi vsak byl ten rev. Kolikrat jsem se pocurala strachy, kdyz na me rval. Nejvic me deptal dojidanim. Sedela jsem kolikrat u obeda do ctyr do odpoledne. Muj syn nedostal nikdy a muze jist, co chce. Dite je sice male, ale ne blbe. Co rodice zpusobi detem, uz nejde napravit. Fyzicke trestani deti vypovida o tom rodici, ze vychovu naprosto nezvlada. Vadi, jak je v nasem state na tohle benevolentne nahlizeno. Uprimne bych do techto rodin nasadila OSPOD, doporucila rodinne terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.2.19 15:05
@Anonymní píše: Čauky holky :lol:,
Klidně pište anonymně, jestli je to pro vás citlive tema

nebyla jsem bitá nějak moc, ale byla a zpětným pohledem musím říct, že jedna jediná facka o táty byla nespravedlivá, jinak všechny jsem jsem si zasloužila.
Od dědy jsem nedostala nikdy, od babičky jednou a taky teda ne úplně právem - nalepila jsem na pentle od pradědy žvýkačku.
Kluci občas dostanou. Vždycky vědí za co. Začnu po dobrým, pak po zlým a nakonec dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.19 15:22

Dostavala jsem provazem upletenym ze zluty a zeleny buzirky. Varecek taky zlomenejch nekolik. Pamatuju si, jak jsem mela modry slincy pres stehna, pak jsem na tom mela sedet, ve skole se vrtela, dostala jsem poznamku, ze vyrusuju a doma opet pridel. Pres ty modriny. Takovejch pribehu mam…

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
23.2.19 15:26

Nikdy jsem od rodicu nedostala ani na zadek. Ani ja to nedelam. Nevidim k biti kohokoliv zadny duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.2.19 15:33

Mámě občas ruply nervy, dostávala jsem rákoskou, tu jsem pak hodila za skříň a od té doby mě máma nebila :lol:
Já děti nebiju, odmítám řešit výchovu fyzickými tresty. Celkově tresty moc nevedeme, teď si ani nevzpomenu, kdy jsem měla potřebu za něco trestat. Když je něco blbě, tak třeba zařvu, ale pak se uklidním a vysvětlíme si, co a proč je špatně a jak by to mělo být správně. Dceru mám vnímavou a empatickou, produkt kontaktního rodičovství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
23.2.19 15:37

Bita sem byla. I sourozenci. Cimkoliv co bylo po ruce, za kazdou blbost, za znamky. X zlomenejch varecek, mamka nas bila hlava nehlava, kam se trefila tam to flakla.

Jeste ve tretaku nas zbila ze jsme si nesedli. Vecne zakazy. Nechodili jsme na diskoteky bo jsme nechteli tak hlasila ze se tesi az budeme chtit ze nam je bude zakazovat. Zakazy furt. Do te doby, nez jsem z domu odesla.

A to nejsme cikani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí