Holky Blíženkyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
21.12.06 21:28

Jenom taková malá poznámka

To, že někdo je Blíženec (nebo Býk, Štír, Kozoroh atd.) znamená to, že Slunce v den jeho narození se nacházelo ve znamení Blíženců (Býka, Štíra, Kozoroha atd.). Pak máme další planety, tělesa, body, stálice, uzle a další, které se samozřejmě mohou nacházet v dalších znameních. Tyto ostatní prvky mají také svůj vliv na charakter a mnohdy zcela zá:,–(nější než „samotné“ Slunce. Jinak jsou to jen obecné informace. O konkrétních dispozicích, vlohách a rysech každého jedince pak vypovídá jeho horoskop zrození.

• Citovat
  • Upravit
21.12.06 21:55

Tady se hlásí taky jedna narozená v blížencích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.12.06 01:00

Hlásím se do klubu - jsem taky Blíženec :-) rozdvojenej. Jak už tu někdo psal, v jednu chvíli maximální pohoda, všechno zvládám, usmívám se jak sluníčko a jsem na každýho hrozně milá… a za pár minut depka, hrůza, slzy, konec světa, motám si smyčku a hledám nejbližší strom :-))). No, rodina se se mnou rozhodně nenudí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.06 23:59

taky se hlasi jedna Blizenkyne narozena ve stejny den jako Sarlutky sestra :lol: tudiz na prvni letni den 21.6. :D Jinak super zena fakt nejsem, prala bych vam videt jak to u nas dnes vypada… :roll:
Jo jeste perlicka na zaver - tchyne mi kdysi koupila privesek k narozeninam ve tvaru Raka a ja ji rikam, ze jsem Blizenec a ona se urazila… 8O

• Citovat
  • Upravit
83
23.12.06 00:16

Hanko, v některých horoskopech se totiž uvádí den 21.6. jako první den znamení Raka:-) Už jsem se s tím párkrát setkala. Tak proto se tchýně asi spletla. Já jsem 20.6.

Taky nejsem superžena - u nás to vypadá jak po výbuchu :-) úklid jsem fakt moc neřešila, ale zase na druhou stranu jsem letos obstarala dárky s předstihem a povedlo se mi vyrobit docela dost cukroví ;-) tak aspoň takhle se v duchu chválím.

Ještě jsem na webu objevila hezkou charakteristiku žen-Blíženců:
„Stanete-li se manželkou, budete mít několik tváří. Prvořadě budete milovanou, přizpůsobivou, věrnou manželkou, která svým vkusem a smyslem pro barvy zkrášlý svůj domov k nepoznání. Následně se změníte ve velice náladovou, cynickou ženu, která je neobyčejně nezávislá individualistka. Poté se z Vás stane znuděná, deprimovaná žena, která se sice nedokáže postarat o domácnost, ale na druhou stranu dokáže svého partnera vyslechnout a uspokojit všechny jeho citové i intelektuální touhy a přání. A nakonec se proměníte na veselou a skvělou matku, která dá svým dětem obrovskou svobodu. “

Hehe:-) tak bych řekla, že to na mě docela sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.12.06 00:17

Tfuj, teď koukám, že jsem to zkopírovala i s hrubkou :-)) „zkrášlí“ tam má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
23.12.06 07:16

Ještě jsem na webu objevila hezkou charakteristiku žen-Blíženců:
„Stanete-li se manželkou, budete mít několik tváří. Prvořadě budete milovanou, přizpůsobivou, věrnou manželkou, která svým vkusem a smyslem pro barvy zkrášlý svůj domov k nepoznání. Následně se změníte ve velice náladovou, cynickou ženu, která je neobyčejně nezávislá individualistka. Poté se z Vás stane znuděná, deprimovaná žena, která se sice nedokáže postarat o domácnost, ale na druhou stranu dokáže svého partnera vyslechnout a uspokojit všechny jeho citové i intelektuální touhy a přání. A nakonec se proměníte na veselou a skvělou matku, která dá svým dětem obrovskou svobodu. “

Jo tak tohle jsem přesně já, díky že jsi to našla, musím to dát přečíst manželovi :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.1.07 22:18

Ahoj holky,
teda vy jste snad někdy byly u nás doma. Manžel by vám o mně řekl to samé. V jednu chvíli bych ho samou láskou snědla a za minutu bych ho vykopla ze dveří.
Netvrdím, že jsem superžena, ale na druhou stranu, to co popisovala Jori, na mě docela sedí a snažím se v tom najít to pozitivní: takže přece vždy dělám to, co považuju za důležitý, abychom já a mí nejbližší byli spokojeni :D
Dobrou noc
 Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
8.1.07 14:27

I já jsem blíženec narozena 27.5. 1980. A taky nejsem super žena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
5.5.07 11:44

Ahojky přidávám se k vám do klubu a jsem ráda že v tom rozdvojení opravdu nejsem sama. jak psala Maxina k mýmu chlapovi cítím úplně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.5.07 17:41

Ahoj taky se hlásím k blížencům :wink:
Všechno co tady píšete tak trochu sedí i na mě, jsem hodně upovídaná, pro všechno se nadchnu, ale skoro nic nedokončím, někdy jsem happy a všechno zvládám a někdy mám náladu, že kolem mě všichni chodí po špičkách..Všechno řeším a pořád mám nějaké plány..
Manžel je Beran a když se hádáme,je to záhul.On je vznětlivej, ale prostě zařve a už je ticho, nejraději by už o tom nemluvil a já pořád melu :lol: takže většinou to vypadá tak, že jsem vyhrála, protože ho prostě ukecám :P
Jak to máte s partnery a ostatními znameními?? Já jsem četla, že Beran se k Blížencovi hodí, ale i Váhy, jinak si rozumíme s Býkem a Rakem, což je moje dcera..
Nesnesu se moc se Lvem a Rybami (Lev je švagrová a Ryba tchýně) a moc nemusím ani Štíry..
A co se týče Blížence chlapa, je to asi jeden z nejhorších chlapských znamení, protože chalpi se s dvojí identitou blbě srovnávají a ještě neradi uznávají, že jsou dva, protože jsou ješitní..Ale znám i vyjímky, spíš jde o celkovou povahu chlapa.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
6.5.07 07:13

PeZo já mám chlapa Váhu a je to zajímavé jak mi psala Margesimpson tak se k sobě hodíme, ale někdy je to v pohodě a někdy je to katastrofa, on je pořád v práci ted rozjíždějí nové středisko a třeba včera kdyby mi nezavolal v devět večer tak jsem s ním nemluvila. Někdy máme takový výbuch. On třeba odjede z ničeho nic z domova a nic neřekne a to mě vytáčí, kdyby aspon řekl kdy se vrátí. Vím že jede bud do práce nebo k rodičům a na parcelu, ale stejně jde o princip.Kdybych to udělala já tak je nehorázný zle. On je spíš samotářskej vydrží klidně dva dny sedět u pc ale já potřebuji komunikovat. No prostě záhada. Jsem zvědavá zda spolu vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
6.5.07 07:14

PeZo já mám chlapa Váhu a je to zajímavé jak mi psala Margesimpson tak se k sobě hodíme, ale někdy je to v pohodě a někdy je to katastrofa, on je pořád v práci ted rozjíždějí nové středisko a třeba včera kdyby mi nezavolal v devět večer tak jsem s ním nemluvila. Někdy máme takový výbuch. On třeba odjede z ničeho nic z domova a nic neřekne a to mě vytáčí, kdyby aspon řekl kdy se vrátí. Vím že jede bud do práce nebo k rodičům a na parcelu, ale stejně jde o princip.Kdybych to udělala já tak je nehorázný zle. On je spíš samotářskej vydrží klidně dva dny sedět u pc ale já potřebuji komunikovat. No prostě záhada. Jsem zvědavá zda spolu vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.5.07 15:24

holky když už jste u těch blíženců, mám dotaz. Čekám teďka mimouše, pravděpodobně Býka nestihnu a z Blížence mám trochu hrůzu. Právě pro tu nestálou povahu. Neberte si to osobně, ale už se mi stalo mockrát, že mi někdo nesedl a zpětně jsem se dozvěděla že je to Blíženec, teď už si troufám říct, že mám na vás čuch… Ona to ani není antipatie, ale spíš takový pocit, že zaboha nemůžeme být na jedné vlně… Chci se zeptat co na vás platí, nebo platilo při výchově- jestli vůbec něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
11.5.07 15:41

blíženec

Ahoj, tož já jsem taky blíženec (20.6.) a ještě k tomu „půlvejce“, jak nás označovali ve škole = dvojče. Já i mé druhé já (to jako mé dvojče) jsme myslím stejné, tedy co se týče povah. Stačí si blbě něco vysvětlit, vyložit si sms jinak než je myšlena a už je oheň na střeše. Ovšem během chviličky hodinové omlouvání, že „sice mám pravdu, mám Tě ráda, ale i když jsem to myslela tak jak jsem se vyjádřila vlastně jsem to tak nemyslela“ - atd atd atd. Snad mne chápete ? :o)

Onehdá jsem vylítla na kolegyni, něco mi řekla ať udělám - a mě vytočilo to že mi to řekla, kdyby to řekla normálně - „udělala bys to ?“ apod, ale ona vlítla do dveří a hned mne úkolovala - přitom jsme si pracovně rovni, nemá mne co úkolovat, „jen“ je o několik let starší (min 20). Řekla jsem jí že k žádné jiné by si to co ke mě nedovolila a že nejsem její dcera aby mi rozkazovala. O tu práci přitom vůbec nešlo. Když jsem to udělala a asi po 5ti min se vrátila zpět, už jsem o tom „nevěděla“. Jen mi bylo blbý jak se tvářili ostatní - já to měla vyřízený a tím to pro mne skončilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová