Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se hlásím do klubu blíženců, přestože horoskopy nesnáším a považuju je za ztrátu času. To, kdy se narodíme, ale určitě ovlivňuje náš život - miminka jsou vystavené jiným podmínkám (jiná intenzita slunečního světla, jiné alergeny ve vzduchu, teplo, zima…) První měsíce jsou rozhodující, ukládají nám do povahy určitý vzorec, podle kterého se chováme. Zamyslete se třeba nad tím, jaké vitamíny a živiny se předávají v mateřském mléce v létě a jaké v zimě?
Ahoj, tady další blíženec.
A rozdvojená jsem ukázkově, manžel má dokonce pro mé 2 stránky pojmenování.
Moje lepší já je Anetka a moje horší já je Nety. ![]()
Taky se hlásím ke skupině Blíženců. Zkušeností s blíženci mám hodně. Přítel blíženec, taťka blíženec, přítelův taťka blíženec a mojí sestřičky miminko by se mělo brzy narodit také ve znamení blíženců:-) moc z toho teda nadšená není po zkušenostech se mnou, ale co, já jsem na své znamení náležitě pyšná! A co se soužití blížence s blížencem týče…ajajaj…představte si jing-jang…když se sejdeme v bílé půlce - je všechno růžové a ideální, když je jeden v bílém, druhý v černém, klasika - pohoda, občas to zajiskří a pokud se oba sejdeme v černém, tak lítají talíře a balej se kufry:-D ale asi bych neměnila! ![]()
Já jsem taky blíženec i moje malá dcerka
Co se týče mě, tak většinu, co začnu, nedokončím, ale všechno okecám ![]()
Taky se hlasím.
Myslím, že na mě spousta věcí z popisu sedí. Hlavně ta ukecanost.
Kolikrát lidi ani nevědí, kdy jsem se narodila a sami od sebe se mě zeptají jestli náhodou nejsem Blíženec. ![]()
Taky se hlásím do klubu blíženců
a koukám, kolik nás je tu narozených 21.6.
I Já ![]()
Našla jsem se tady:
http://www.marek.webz.cz/BLIZENCI.htm
Naprosto to sedí, a i to, co jste tu psaly…nikdy nedokončím to, na co se s nadšením vrhnu, jsem ukecaná, a nedochvilná, a určitě by se další věci ještě našly ![]()
Ahoj, přidávám se do klubu ![]()
Jsem Blížencovitý blíženec
Mám totiž i ascendent v blíženci. A většina typologií, co jsem o blížencích četla, tak na mě sedí - ale kdo ví, ono je to prý často děláno tak, aby si člověk řekl: ano, to na mě sedí - a přitom to sedí na většinu populace ![]()
Ale to, že máme dvě tváře, na mě určitě sedí. Třeba jsem společenská, ale zároveň jsem i velmi plachá. Jsem přísná, ale na druhou stranu velmi hodná apod.
Jak to máte třeba s protějšky nebo kamarádkami, jaké znamení k vám sedí a naopak?
Pro mě nejlepší protějšky a kamarádky jsou taky blíženci, s těmi si rozumím nejvíce. Avšak u mužů jsem se s tím setkala trochu jako s problémem - jsem s nimi více kamarádka než partnerka a po dlouhé době stejně vždy zjistíme, že přátelství je lepší cesta.
Na nervy mi lezou lvi - dokážu se s nimi bavit, ale mám pocit, že je po krátké době přestávám vnímat a nebaví mě jejich řeči (to jsem poznala jak u kamarádek, tak i na rande u chlapa
).
Nejvíc narážím s rybama. Ty jsou u mě vždy ze začátku velmi přátelské, často si na ně vytvořím až nepěknou závislost a vždy mě velmi zraní.
A pak jsou tu vodnáři - lidé, se kterýma mám asi nejbujařejší vztahy, nenávidím je a miluji, potřebuji je k životu.
Jak jste na tom vy?
Zdravím vás, som narodená 4. júna a tiež som očividne blíženec, ale ascendent mám v znamení váhy, mám horúce srdiečko a charakter prirovnávaný k slnku
Áno viem sa skutočne dobre vyjadrovať a vždy viem čo hovorím, takmer vždy mám pravdu dá sa povedať najmä preto, že ju dokážem vycítiť. Áno aj ja dokážem kosiť trávu a potom ísť piecť koláč, ale veď toto je také super, my môžeme robiť čo chceme… máme také výhody
ale hlavné je to, že každý má ny výber! nikto nemusí byť taký aký byť nechce! veď zapojte vrodenú inteligentnosť a vnímavosť! A škorpióni (štíri) to sú moji veľmi dobrí priatelia, otec je váhy a mám ho strašne rada, brat je panna a je uzavretejší trochu, ale dokáže ho uviesť na pravú mieru, lev je moja taktiež výborná kamarátka, vychádzamm aj s vodnármi, s baranmi, poznám aj býka a rozumieme sme si strašne moc, kozorožec je teta, ktorá vie zlepšiť mi náladu
a kamarátka dôverihodná pre mňa
strelec je mama a dosť to škrípe, možno aj preto, že sme protichodné znamenia, len strelci sú veľmi sebecký… a náhodou, sme super ženy! máloktoré iné znamenie sa dokáže vyrovnať tomuto multifunkčnému… ako sa písalo kdesi, že blíženci sú povrchní… no určite nie viac ako iné znamenia!!! aj táto sebachvála so super ženami by sa tak dala nazvať, ale nie je to tak… takže prosím vás, je to smutné, že niekto plače lebo bude mať blíženca… skôr som počula o škorpiónoch a ich nešťastných matkách… a ja som stála!
nikdy nepodceňujte blíženca, že niečo nedokáže alebo že je slabší, alebo hocičo iné lebo sa spálite… keď už toľko hovoríte o tých mnohých tvárach, tak sa nás bojte! neraz som ukázala hlúpym ľudom ako sa veci majú
a nehádžte všetkých do jedného vreca, nikdy nenájdete dvoch tých istých ![]()
Tady se hlásí taky jedna…
Mám tisíc tváří, tisíc jmen,
jsem jedna a jsem tisíc žen.
Navždy mě budeš nacházet a ztrácet
a v myšlenkách se ke mně vracet.
I kdybych měla jiná jména,
navždycky budu jedna žena.
Jen tvoje žena, tvoje láska,
mávnutí křídel od běláska.
Myšlenka, jež tě napadá, šelma na lovu, záhada.
Skutečnost nebo pouhý sen?
Jsem jedna a jsem tisíc žen.
Ale s přibývajícím věkem se měním, jsem už spíš takový zklidněný blíženec, skoro až rak… však jsem taky až na konci…
Krásná básnička, tu si hned půjčím
A kolikátýho jsi? Já jsem taky na konci, 21.6.
ale ascendent mám ve lvu, to taky hodně ovlivňuje…
Ten přibývající věk potvrzuju, i u mě došlo ke zklidnění ![]()
Tercie píše:
Krásná básnička, tu si hned půjčímA kolikátýho jsi? Já jsem taky na konci, 21.6.
ale ascendent mám ve lvu, to taky hodně ovlivňuje…
Ten přibývající věk potvrzuju, i u mě došlo ke zklidnění
20. 6. a ascendent taky ve lvu…
Zdravím, též se přidávám do Vašeho klubu blíženců. (5.6)
Musím uznat, že naše znamení je ohromný. Vidět v různých příspěvcích, jak jsme si podobné je fakt zábava. Jak tady píšete, že jste náladové, tak i já taková jsem. Stačí jedno hloupé slovo od cizího člověka a už máte den na nic. Mimochodem s tou ukecaností je to pravda, někdy se pozoruju, že si sama sobě lezu na nervy, ale na druhou stranu bez nás by v kolektivu nebyla sranda. Není snadný mě někdy pochopit. A stalo se mi hodněkrát, že mi přátelé řekli, že je víc a víc překvapuju.
(to bude těma střeštěnýma nápadama)… Fakt nesnáším nudu a lenošný lidi. Nejvíc si rozumím s lvíčky, vodnářema a dost obdivuju štíry. Na chlapy/kluky mám velký štěstí, tomu dopomáhá výřečnost. Sexuální život? Každá ví svoje.
Nesnáším, když mě do něčeho někdo nutí a radí mi, jak se mám zachovat. Mám snad svoji hlavu a i když Vám člověk řekne nechoď tam, vy tam stejně půjdete a padnete na svoji pusinu, zkrátka takovej je každej Blíženec. ![]()
Omlouvám se, nic kratšího mě nenapadlo. ![]()
Závěrem chci napsat, že jsem ráda Blížencem. Jsme užasné znamení! ![]()