Holky z livechatu....
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se píše:
jako jo, proč by ne - nikdo na ně nešmatá atd.. ale musí na to být žaludek, že
přesně, nikdo na tebe nešahá.
zas si teda neumím představit, co vše po tobě dotyčný za obrazovkou může chtít??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
Já nad tím teda nikdy nepřemýšlela, ale kdybych byla v krizi, určitě lepší než jít do bordelu a ty nohy fakt roztáhnout
taky mě zajímá jak to funguje
si též říkám, že kdyby byla extra krize, tak co by ne - výhoda tohoto - na tu holku nikdo nešahá. Ona plní jen požadavky, co jí chlapi napíšou - a snaží se je udržet co nejdýl připojené na netu - za to má ty prašule.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to i jako autoerotika pred kamerou?
nebo je cilem te zeny snazit se kecat tak dlouho, aby k tomu ostrejsimu vubec nedoslo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
přesně, nikdo na tebe nešahá.
zas si teda neumím představit, co vše po tobě dotyčný za obrazovkou může chtít??
téměř cokoliv - od striptýzu, přes nějaké lehké hlazení, masturbaci, až po úchylárny ala strč si tam flašku atd
známá vyprávěla, musela jsem se fakt smát, co Ti chapi nevymyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlaraBoch píše:
Je to i jako autoerotika pred kamerou?nebo je cilem te zeny snazit se kecat tak dlouho, aby k tomu ostrejsimu vubec nedoslo?
ona dostává od chlapů instrukce přes chat - např jí chlap napíše - udělej mi striptýz - instruuje ji, co a jak má dělat. No a cílem baby je udržet ho online co nejdýl, za každou minutu má určitou taxu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jančamamča píše:
Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že je to práce jako každá jiná.
To jo, jen ne při každé práci vystavuješ ohanbí, že jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se díky za info…tak to mi zas tak hrozný nepřijde…takže základě angličtiny v terminologii sexu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
@martina.se díky za info…tak to mi zas tak hrozný nepřijde…takže základě angličtiny v terminologii sexu
jj, přesně tak - holka musí umět anglinu a pak už pohoda
a nesmí se prostě stydět, protože ty požadavky jsou někdy fakt hustý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jako jo, proč by ne - nikdo na ně nešmatá atd.. ale musí na to být žaludek, že
já bych právě ten žaludek na to neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy23 píše:
já bych právě ten žaludek na to neměla
zas když nebudu mít na nájem a co dát dětem k jídlu, váhat fakt nebudu a stud půjde hoooodně stranou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se diky za upresneni
tak uznavam, ze nekdo se rad predvadi, v tomhle pripade to jsou hodne jednoduse vydelane penize, par anglickych vet a uz to jede
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy23 píše:
já bych právě ten žaludek na to neměla
já taky ne, jsem stydlín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlaraBoch píše:
@martina.se diky za upresnenitak uznavam, ze nekdo se rad predvadi, v tomhle pripade to jsou hodne jednoduse vydelane penize, par anglickych vet a uz to jede
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se teda stydim udelat striptyz i mymu chlapovi..proste to nejak neumim. Ale kdybych mela hladove dite a zadna jina prace neni, jdu do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je asi vec pririt
na internetu se bezne nahrava, delaji se screenshoty- takze se to siri po internetu- neexistuje tam anonimita. takze videa, fotky tam uz zustanou na veky. mam znamou, co zacla delat v bordelu ( kvuli tizive fin. situaci) a i kdyz mi to dost otevrene vypravela, nedovedu se vzit do jeji kuze a skutecne si to predstavit.- na druhou stranu s praci skonci, odstehuje se a nikdo uz nevi, ze neco takoveho delala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit