Holky z livechatu....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
23.4.14 08:25
@martina.se píše:
jako jo, proč by ne - nikdo na ně nešmatá atd.. ale musí na to být žaludek, že ;)

přesně, nikdo na tebe nešahá.
zas si teda neumím představit, co vše po tobě dotyčný za obrazovkou může chtít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:26
@kubykula píše:
Já nad tím teda nikdy nepřemýšlela, ale kdybych byla v krizi, určitě lepší než jít do bordelu a ty nohy fakt roztáhnout :-)
taky mě zajímá jak to funguje :think:

si též říkám, že kdyby byla extra krize, tak co by ne - výhoda tohoto - na tu holku nikdo nešahá. Ona plní jen požadavky, co jí chlapi napíšou - a snaží se je udržet co nejdýl připojené na netu - za to má ty prašule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
23.4.14 08:27

Je to i jako autoerotika pred kamerou? 8o nebo je cilem te zeny snazit se kecat tak dlouho, aby k tomu ostrejsimu vubec nedoslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:28
@kubykula píše:
přesně, nikdo na tebe nešahá.
zas si teda neumím představit, co vše po tobě dotyčný za obrazovkou může chtít??

téměř cokoliv - od striptýzu, přes nějaké lehké hlazení, masturbaci, až po úchylárny ala strč si tam flašku atd :think: známá vyprávěla, musela jsem se fakt smát, co Ti chapi nevymyslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:29
@KlaraBoch píše:
Je to i jako autoerotika pred kamerou? 8o nebo je cilem te zeny snazit se kecat tak dlouho, aby k tomu ostrejsimu vubec nedoslo?

ona dostává od chlapů instrukce přes chat - např jí chlap napíše - udělej mi striptýz - instruuje ji, co a jak má dělat. No a cílem baby je udržet ho online co nejdýl, za každou minutu má určitou taxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.4.14 08:34
@jančamamča píše:
Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že je to práce jako každá jiná.

To jo, jen ne při každé práci vystavuješ ohanbí, že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.4.14 08:36

@martina.se díky za info…tak to mi zas tak hrozný nepřijde…takže základě angličtiny v terminologii sexu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:38
@kubykula píše:
@martina.se díky za info…tak to mi zas tak hrozný nepřijde…takže základě angličtiny v terminologii sexu :-)

jj, přesně tak - holka musí umět anglinu a pak už pohoda :mrgreen: a nesmí se prostě stydět, protože ty požadavky jsou někdy fakt hustý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
23.4.14 08:38
@martina.se píše:
jako jo, proč by ne - nikdo na ně nešmatá atd.. ale musí na to být žaludek, že ;)

já bych právě ten žaludek na to neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.4.14 08:41
@Lusy23 píše:

zas když nebudu mít na nájem a co dát dětem k jídlu, váhat fakt nebudu a stud půjde hoooodně stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

@martina.se diky za upresneni :) tak uznavam, ze nekdo se rad predvadi, v tomhle pripade to jsou hodne jednoduse vydelane penize, par anglickych vet a uz to jede 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Lusy23 píše:

já taky ne, jsem stydlín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:42
@KlaraBoch píše:
@martina.se diky za upresneni :) tak uznavam, ze nekdo se rad predvadi, v tomhle pripade to jsou hodne jednoduse vydelane penize, par anglickych vet a uz to jede 8) :mrgreen:
;) tak nějak ;) a mnohem lepší, jak šlapat chodník, že ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
23.4.14 08:49

Ja se teda stydim udelat striptyz i mymu chlapovi..proste to nejak neumim. Ale kdybych mela hladove dite a zadna jina prace neni, jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
23.4.14 08:52

To je asi vec pririt :think: na internetu se bezne nahrava, delaji se screenshoty- takze se to siri po internetu- neexistuje tam anonimita. takze videa, fotky tam uz zustanou na veky. mam znamou, co zacla delat v bordelu ( kvuli tizive fin. situaci) a i kdyz mi to dost otevrene vypravela, nedovedu se vzit do jeji kuze a skutecne si to predstavit.- na druhou stranu s praci skonci, odstehuje se a nikdo uz nevi, ze neco takoveho delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat