Holky z livechatu....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
23.4.14 09:03
@kubykula píše:
zas když nebudu mít na nájem a co dát dětem k jídlu, váhat fakt nebudu a stud půjde hoooodně stranou.

chápu že někdo to dělat může ať má jakýkoliv důvod ale i přes to bych to dělat nemohla :nevim: já jsem toho názoru že mé tělo patří po sexuální stránce jen mému muži :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 09:07
@2012Mex píše:
To je asi vec pririt :think: na internetu se bezne nahrava, delaji se screenshoty- takze se to siri po internetu- neexistuje tam anonimita. takze videa, fotky tam uz zustanou na veky. mam znamou, co zacla delat v bordelu ( kvuli tizive fin. situaci) a i kdyz mi to dost otevrene vypravela, nedovedu se vzit do jeji kuze a skutecne si to predstavit.- na druhou stranu s praci skonci, odstehuje se a nikdo uz nevi, ze neco takoveho delala.

oni ty stránky mají hodně dobře udělané - screen shot nebo záznak si z toho neuděláš.. A nějaký hacker se vykašle na nahou babu na netu, ten se radši pustí do jiné práce ;) Ale přesně jak píšeš - když někdo chce, co by ne - pak se odstěhuje a je v klidu. Člověka minulost dohnat může kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
23.4.14 09:14

Tak to se pletes, udelam screenshot naprosto jakekoliv stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
23.4.14 09:17

Ono je fakt to hned odsoudit a na druhou stranu si to zažít, být ve finanční tísni a hned to člověk vidí jinak. Měla jsem známou, která ale tísen finanční neměla a dělalala to, posílal jí tam její chlap, aby jí nemusel tolik sponzorovat a vydělávala si sama na hadříky, šperky atd.. :mrgreen:.Jednou vyprávěla jak musela s jednou holkou mít sex, a vždy se prý opíjeli kvůli zábranám. Jenže ona to dělala pro životní sandart, kdežto jsou i maminky které jsou na tom zle neví už kudy kam, jsou psychicky na dně a tohle je jejich poslední naděje, tak těm fandím :hug:.Každá můžem být jednou v takové situaci, jen to chce nejspíš rozumně, vydělat si a vědět kdy přestat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.4.14 09:28

Nejde přeci o stud ale tohle je totální rezignace na svojí osobnost. Jako že jediné co v životě umím dělat, je ukazovat prsa? Kvůli tomu jsem nechodila tolik let do školy, k tomu mě rodiče opravdu nevychovali, nemohla bych se jim podívat do očí.
Navíc tahle minulost si tě bohužel může vždycky najít, klidně i za delší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.4.14 09:31
@páájaa2 píše:
Nejde přeci o stud ale tohle je totální rezignace na svojí osobnost. Jako že jediné co v životě umím dělat, je ukazovat prsa? Kvůli tomu jsem nechodila tolik let do školy, k tomu mě rodiče opravdu nevychovali, nemohla bych se jim podívat do očí.
Navíc tahle minulost si tě bohužel může vždycky najít, klidně i za delší čas.

to sice ano, ale když budeš fakt ve srabu, jinou práci nenajdeš a jiná šance jak přinést domů peníze nebude, co uděláš? krom žebrání sociálních dávek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
23.4.14 09:46

Kdyby existovala 100% záruka, že mě nikdo nepozná, nikdo to nezjistí a je to jen pro cizí země a to nejdůležitější, kdybych byla v tak tíživě zoufalé situaci a rezignovala bych na svůj život, šla bych do toho. Jelikož ani jedno není a doufám, že nikdy nedopustím aby bylo, tak do toho nepůjdu…Ale je to každého věc, pokud na to má žaludek, a nebojí se zničené pověsti, ať to klidně dělá, zase někdy jsou situace, že raději ukáže kůzlátka po netu, než třeba nechá děti o hladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
23.4.14 09:51

Zoufalé situace si vyžadují zoufalé činy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.4.14 10:25

Holky a jak jste se k. takove prací vlastně dostali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 13:02

Ahoj, tak vidím, že se někdo ozval :) Co se týče vzhledu, tak tedy nejsem kráska ani modelka a rozhodně už ne právě nejmladší. Takže si takto může vydělat kdokoli, jen je třeba se trošku upravit, mít příjemné prostředí a hlavně kvalitní webku. Nejvíc vyděláte na stálých klientech, tam už to není o svlíkání, ale opravdu jen povídání, třeba i tři hodiny. Placené je to za minutu, cenu si nastavuji sama. Že mě někdo pozná? No a? Pokud mě za to odsoudí, tak takové lidi ve svém okolí nepotřebuji. Rodina i známí o tom ví a nijak to neřeší. Smysl této diskuze byl, pokec o chatu popř. poradit tomu kdo má zájem. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5345
23.4.14 13:09
@Anonymní píše:
Ahoj, tak vidím, že se někdo ozval :) Co se týče vzhledu, tak tedy nejsem kráska ani modelka a rozhodně už ne právě nejmladší. Takže si takto může vydělat kdokoli, jen je třeba se trošku upravit, mít příjemné prostředí a hlavně kvalitní webku. Nejvíc vyděláte na stálých klientech, tam už to není o svlíkání, ale opravdu jen povídání, třeba i tři hodiny. Placené je to za minutu, cenu si nastavuji sama. Že mě někdo pozná? No a? Pokud mě za to odsoudí, tak takové lidi ve svém okolí nepotřebuji. Rodina i známí o tom ví a nijak to neřeší. Smysl této diskuze byl, pokec o chatu popř. poradit tomu kdo má zájem. Zakladatelka
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.4.14 17:33

Zakladatelko, pisla bys mi sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.4.14 18:58
@kacz píše:
Spousta z těch kanálů vysílá třeba jenom do USA, takže pokud nemáte příbuzné tam, tak to asi nehrozí… Jinak pro slušně vypadající svobodnou matku proč ne, je to legální, k sexu nedochází a kde je poptávka, tam je nabídka.Zakladatelko, jaké jsou požadavky? Ne že bych o tom vážně uvažovala, ale jen tak pro zajímavost… Třeba co se týče postavy? Já mám vcelku sportovní postavu, ale od přírody docela zadek a stehna a boky, i když zpevněný. A třeba požadavky na věk? Anebo je to tak, že ta tlustší a starší to klidně může dělat, ale vydělá málo, neb si ji nikdo nevybere? A jak je to vlastně placené, za sekundu přenosu nebo jak?

tak tak, mam dost kamaradek, ktere to delaji, pracuji pro americke chaty a cesi jsou blokovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.4.14 18:58
@Anonymní píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.4.14 18:59
@martina.se píše:
oni ty stránky mají hodně dobře udělané - screen shot nebo záznak si z toho neuděláš.. A nějaký hacker se vykašle na nahou babu na netu, ten se radši pustí do jiné práce ;) Ale přesně jak píšeš - když někdo chce, co by ne - pak se odstěhuje a je v klidu. Člověka minulost dohnat může kdykoliv.

tak to pravda neni, pozor!!! Printscreen se na takovem chatu da udelat velmi jednoduse a dokonce se to da i nahrat.
Ale ten kdo do takove prace jde, musi pocitat i s timto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat