Holky z livechatu....
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky. Mě by zajímalo víc informací, už jsem je hledala i na netu. Můžem o tom pokecat?
Ahoj, tak si založ nějaký email a napiš ho sem, já se ti ozvu. Nebo kdokoli kdo má zájem, odpovím všem. ![]()
- Citovat
- Upravit
@neanonymní píše:
To jo, jen ne při každé práci vystavuješ ohanbí, že jo.
toz a co je na tom?? vsak to ukazujes jen na kamere, nikdo na tebe nesaha, neprudi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, tak si založ nějaký email a napiš ho sem, já se ti ozvu. Nebo kdokoli kdo má zájem, odpovím všem.
Ahoj..tak e-mail je livechat33@seznam.cz Díky předem za info:-)
- Citovat
- Upravit
Taky bych do toho šla, kdyby to nebylo v CR, proč né…Ale docela se stydím
Ale zas by mě obdivovalo spoustu mužů
![]()
Já ale nemám nic ani proti šlápotám ![]()
A jak tady někdo zmínil, že nejsme od toho, aby jsme uměly jen ukazovat prsa, že studujeme apod…sice ano, ale já s tím v jakém kraji bydlím a co mám za školu mám šanci na plat 11 000,tak chápu, že někdo raději ukáže prso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka píše:
toz a co je na tom?? vsak to ukazujes jen na kamere, nikdo na tebe nesaha, neprudi…
ooooo někdo se nebojí říct svůj názor
já jsem srab ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ooooo někdo se nebojí říct svůj názor![]()
já jsem srab
toz a co je na tom spatneho rict svuj nazor? Ja nejsem zadna putka, ktera sedi v koute a boji se napsat co si mysli..Jen schovavat se za anonym ukazuje, ze clovek neumi rict nahlas co si mysli. ![]()
Ja na praci na chatu nevidim nic spatneho, tady v usa toho je hodne, vidim to a vidim, kdo na tom dela, cili holky z Evropy. Ja nemam nic ani proti holkam, ktere spi s nekym za penize, pokud na to maji zaludek a nevadi jim to, tak proc ne. Prave proto vidim vyhodu v chatu, ukazujes co nekdo chce, ale nikdo na tebe nedycha, neprudi, nasaha na tebe..tak co…
Kdyz si vezmes, kolik modelek, herecek atd se dostalo tam kde jsou jen diky tomu, ze nekomu vlezly do postele…No vzdyt jsou to same ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně je to hodně i o sebedůvěře, vše je o bysnysu, o klientele, pokud si časem nasbíráš svou vlastní klientelu, tak penízky jen porostou a sebevědomí půůůůjde hoooooodně nahoru, vždyt jen si řekni, kolikrát denně, týdně, měsíčně, tě někdo pochválí za to jak krásná jsi, jak to dnes sluší, jak jseš roztomilá, sexy, chytrá atd…navíc se budeš cítít více jako žena, jako obdivovaná, sexy žena, bohyně pro jiné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulka1234 píše:
Každopádně je to hodně i o sebedůvěře, vše je o bysnysu, o klientele, pokud si časem nasbíráš svou vlastní klientelu, tak penízky jen porostou a sebevědomí půůůůjde hoooooodně nahoru, vždyt jen si řekni, kolikrát denně, týdně, měsíčně, tě někdo pochválí za to jak krásná jsi, jak to dnes sluší, jak jseš roztomilá, sexy, chytrá atd…navíc se budeš cítít více jako žena, jako obdivovaná, sexy žena, bohyně pro jiné![]()
A hlavní je to, že ty pochvaly a obdivování nejdou z mozku, ale z úplně jiného místa a to se vyplatí!!! Proti tomu, co si kdo dělá se svým tělem a jak se živí, opravdu nic nemám. Je to pro některou i otázka přežití a třeba i uživení dětí. Ale takový ten obdiv a pochvaly - na to snad přijde každá ženská už v 18 jak to vlastně je. (Tedy kromě rodiny a vlastního partnera.)
- Citovat
- Upravit
Ano to máš pravdu, že chválení jde úplně z jiné části těla, ale je i taková klientela, která opravdu je do tebe platonicky zamilovaná a nebo se jim opravdu jako žena líbíš a to pokud máš v hlavě slušně pohromadě časem poznáš…
poznáš, kdy je to chválení z jiné částí těla a také poznáš kdy to chválení je opravdové a ve finále, jestli je to chválení z té nebo z té částí těla, cítíš se naprosto lépe, více jako žena, protože my ženy to potřebujeme slyšet, kolikrát mě partner dokáže pochválit i z jiné části těla a jsem za to ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak já vždycky říkám a vždy říkat budu ve všech oblastech života, pokud člověk to a nebo to opravdově nezakusí, tak nikdy zcela nemůže pochopit druhou stranu.
Může jen polemizovat, ospravedlňovat, argumentovat, atd…ale NIKDY nemůže zcela pochopit druhou stranu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky. Mě by zajímalo víc informací, už jsem je hledala i na netu. Můžem o tom pokecat?
Taky muzu poradit.
- Citovat
- Upravit
Jak si muzes cenu nastavit sama? Ty vlastnis copak livechat web? Pausal je vzdy dany prece, leda ze bys to delala pres skype a to bych si teda nelajzla.
- Citovat
- Upravit