Holky z livechatu....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.14 02:03

Holky z livechatu....

Ahoj, určitě tady nejsem jediná co si takto vypomáhá :) Má někdo zájem probrat toto téma? Zatím co jsem narazila na podobné diskuze, je to buď o urážkách nebo naopak vychloubání typu za rok jsem si vydělala na dům a auto :) Ozve se někdo? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
440
23.4.14 04:28

Jo. Že kdybych na to měla žaludek a byla s dětmi sama, tak do toho jdu :mrgreen: Lepší než pracovat rukama né!
Jééé a mně napadlo, že si mě zrovna zaplatí někdo známej, nebo z rodiny třeba? Bratranec, brácha, nebo táta, fuj do pr..de, nebo dospívající syn :zed: :poblion: Radši jdu spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.4.14 05:55
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě tady nejsem jediná co si takto vypomáhá :) Má někdo zájem probrat toto téma? Zatím co jsem narazila na podobné diskuze, je to buď o urážkách nebo naopak vychloubání typu za rok jsem si vydělala na dům a auto :) Ozve se někdo? :)

tady te kazda nebo skorp kazda odsoudi!!! diskuzi tady par bylo, ale vse jen o urazkach a odsuzovani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
23.4.14 06:10

Erotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 06:11

Amonymni, ono by se mozna i k diskuzi nekdo pridal, ale kazda tu ma zname a preci to na sebe nepraskne :lol: sama jsi anonym :think:

• Citovat
  • Upravit
14046
23.4.14 06:39

Jsem timto nepolibena, jak funguje livechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 06:48
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě tady nejsem jediná co si takto vypomáhá :) Má někdo zájem probrat toto téma? Zatím co jsem narazila na podobné diskuze, je to buď o urážkách nebo naopak vychloubání typu za rok jsem si vydělala na dům a auto :) Ozve se někdo? :)

jako vim jak to funguje a rozhodně je to menší zlo, jak šlapat - to bezevšeho. Ovšem při mé povaze bych na to neměla žaludek.. Každopádně nepředpokládám, že se Ti tu někdo přidá - takové věci se tu dost odsuzují a „ty normální“ nebudou mít potřebu to sdělovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 06:49
@jizvíková píše:
Jsem timto nepolibena, jak funguje livechat?

holka sedí za pc, plní přání těch, co ji vidí přes kameru (oni jí píšou, co má nebo nemá dělat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
23.4.14 06:51

Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že je to práce jako každá jiná. Věřím tomu, že pro mamky, slečny, paní je to solidní možnost přivýdělku. Ale taky bych se asi bála, že by mě mohl někdo poznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.4.14 07:10
@martina.se píše:
holka sedí za pc, plní přání těch, co ji vidí přes kameru (oni jí píšou, co má nebo nemá dělat)…

aha, děkuju za vysvětlení

fakt bych se bala, ze me nejaky uchyl bude hledat a najde, jinak lepsi nez prostituce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
23.4.14 07:54

8o nic pro mně jsem stydlivá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
23.4.14 08:01

Spousta z těch kanálů vysílá třeba jenom do USA, takže pokud nemáte příbuzné tam, tak to asi nehrozí… Jinak pro slušně vypadající svobodnou matku proč ne, je to legální, k sexu nedochází a kde je poptávka, tam je nabídka.

Zakladatelko, jaké jsou požadavky? Ne že bych o tom vážně uvažovala, ale jen tak pro zajímavost… Třeba co se týče postavy? Já mám vcelku sportovní postavu, ale od přírody docela zadek a stehna a boky, i když zpevněný. A třeba požadavky na věk? Anebo je to tak, že ta tlustší a starší to klidně může dělat, ale vydělá málo, neb si ji nikdo nevybere? A jak je to vlastně placené, za sekundu přenosu nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
23.4.14 08:18

Spousta žen má strach, že je někdo pozná z vlastní země, ale je tady možnost zablokování a z české republiky tě nikdo nepozná. Jako pro svobodnou maminku to není špatný nápad, jestli je na tom opravdu finančně špatně. Maminka musí vypadat udržovaně, nejlépe štíhlá, mít sex appeal, určité charisma, vypadat opravdu reprezenativně, umět alespon základy anglického jazyka (jelikož je to práce s cizinci z celého světa). A pokud je maminka šikovná, může si opravdu vydělat dosti. Znám jednu mamču, která si vydělává při mateřské 30.000 měsíčně.
Ale pozor, hrozí zde riziko návykovosti, jelikož jsou to někdy opravdu lehce nabyté peníze ( třebe jen z rozhovoru). :D Ale jak už tady bylo řečeno, kdo nezná nepochopí a hned odsoudí, někdo pochopí, vyzkouší a nebude si moct dostatečně vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.4.14 08:21

Já nad tím teda nikdy nepřemýšlela, ale kdybych byla v krizi, určitě lepší než jít do bordelu a ty nohy fakt roztáhnout :-)
taky mě zajímá jak to funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:24
@Lusy23 píše:
8o nic pro mně jsem stydlivá :oops:

jako jo, proč by ne - nikdo na ně nešmatá atd.. ale musí na to být žaludek, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat