Holky z livechatu....
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LittleNemo píše:
@Kamča.dalmatinka No nevím, tak já chodím do školy, takže abych si v krámu vydělala aspoň těch 8 000, to bych tam musela být na HPP, což mi bylo řečeno. A to nechtěj, ptotože chodím do školy. Bludný kruh. Takže tady si můžu dělat třeba po nocích nebo ve volnu, podle toho, jak si naplánuju směny.@Callipo90 Máma nebere žádný důchod, jen já za tátu ten sirotčí. Ona má jenom plat, ten minimální. A ano, nechtěla bych, aby mi to sebrali, protože je na tom máma finančně závislá (13500 plat dohromady, 12 000 za nájem). A jak zmínila Kamča, jestli výdělky nebudou vysoké, s čímž teda trochu počítám, tak každá koruna dobrá, abych si ušetřila na řidičák, autobus do školy, a nějaké peníze do budoucna trošku.
Pokud studuješ denní formu studia, tak je jedno kde děláš, potažmo co děláš. Můžeš mít HPP, VPP, DPP, DPČ cokoliv a sirotčí důchod ti neseberou, to prvně, takže toho se bát nemusíš, jen studuj denně. A odkud jsi a kolik ti je?
Nemusíš odpovídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Callipo90 Tak pohoda. Oni to furt hrotěj všechny dávky jako, jestli se vejdeš do 2,5 násobku životního minima a tak, takže jsem z toho zblblá a paní na úřadě mi nebyla schopná ten sirotčí nějak osvětlit a konkrétně odpovědět, jak to tam vlastně je.´.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LittleNemo píše:
@Callipo90 Tak pohoda. Oni to furt hrotěj všechny dávky jako, jestli se vejdeš do 2,5 násobku životního minima a tak, takže jsem z toho zblblá a paní na úřadě mi nebyla schopná ten sirotčí nějak osvětlit a konkrétně odpovědět, jak to tam vlastně je.´..
To si pleteš asi s jinými dávkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Callipo90 no já se pokusila žádat o příspěvek na dítě a zvažovali jsme hmotnou nouzi a hodně jsem o o tom hledala. Ale ona mi sama ani nebyla schopná odpovědět, jestli tam nějaký limit je nebo ne. To je asi rok, co jsem tam volala. No to je jedno, hlavně, že jsme to vyřešili
Děkuji moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LittleNemo píše:
@Callipo90 no já se pokusila žádat o příspěvek na dítě a zvažovali jsme hmotnou nouzi a hodně jsem o o tom hledala. Ale ona mi sama ani nebyla schopná odpovědět, jestli tam nějaký limit je nebo ne. To je asi rok, co jsem tam volala. No to je jedno, hlavně, že jsme to vyřešiliDěkuji moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám s tímhle zkušenosti, ale znám holku, co livechat dělala. Před cca 15 lety neměla problém vydělat kolem 50 000 za 3 směny v týdnu. Nedávno se k tomu zkusila vrátit a byla z toho dokonale zhnusená: Chatů dvě pr****, každý den se na ně loguje tisíce holek z celého světa a některé jsou tak blbý, že předvedou show za směsný tip, za který by si rozumná modelka navlékla ani pokožku. Nebo leccos ukážou free za příslib dlouhataaanskýho PVT. ( který samozřejmě nedostanou
). Takže chaty jsou doslova přesycený těmito slibotechnami a dostat někoho na PVT je dost záhul
A nová nezkušená holka to má dvojnásob těžký. Ta známá toho po třech dnech nechala
- Citovat
- Upravit