Holky z livechatu....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
23.5.14 09:30
@Petulka1234 píše:
Ano to máš pravdu, že chválení jde úplně z jiné části těla, ale je i taková klientela, která opravdu je do tebe platonicky zamilovaná a nebo se jim opravdu jako žena líbíš a to pokud máš v hlavě slušně pohromadě časem poznáš…
poznáš, kdy je to chválení z jiné částí těla a také poznáš kdy to chválení je opravdové a ve finále, jestli je to chválení z té nebo z té částí těla, cítíš se naprosto lépe, více jako žena, protože my ženy to potřebujeme slyšet, kolikrát mě partner dokáže pochválit i z jiné části těla a jsem za to ráda :pankac:

O partnerovi jsem psala, tam je samozřejmě chválení na místě, ať si to taká odkud chce. Na to, abys poznala, že se chlapovi líbíš, to ani v hlavě nemusíš mít slušně pohromadě. Můžeš tam mít i vítr a pokud si tě zaplatí vícekrát, tak to asi teda bude láska. Nemám proti této práci nic. Člověk neví, co bude muset udělat proto, aby se uživil. Ale pokud bych měla doma partnera, tak mi obdiv ostatních bude u pr… i kdybych se pro ně měla kroutit jak zmije, jen aby si přišli na své za své peníze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.14 09:35
@Anonymní píše:
Jak si muzes cenu nastavit sama? Ty vlastnis copak livechat web? Pausal je vzdy dany prece, leda ze bys to delala pres skype a to bych si teda nelajzla.

Cenu si můžeš nastavit sama. Danou máš cenu za jeden kredit a ty si můžeš pak sama zvolit v rozmezí třeba od 0,6 do 3 (sem plácla jen příklad) jakou si zvolíš cenu za tu minutut. Takže někdy si můžeš dát 1 kredit na minutu, někdy 0,8 a někdy zase třeba 2,5 kreditu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.14 09:50
@Anonymní píše:
Cenu si můžeš nastavit sama. Danou máš cenu za jeden kredit a ty si můžeš pak sama zvolit v rozmezí třeba od 0,6 do 3 (sem plácla jen příklad) jakou si zvolíš cenu za tu minutut. Takže někdy si můžeš dát 1 kredit na minutu, někdy 0,8 a někdy zase třeba 2,5 kreditu.

Aha, to jsou inovace. I kdyz tech chatu uz je tolik… Na jakem pracujes? Staci pocatecni pismeno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.14 09:59

Ahoj, docela by me zajimalo, kde se takova prace da vlastne sehnat? Dela se nejaky vstupni pohovor/konkurz? Nebo to muze delat kdokoli a bud vydela nebo nevydela? A dela se to z domova se svoji webkou, nebo se chodi do nejakeho studia nebo tak neco? A delaji to treba i chlapi? Vim ze v „za mlada“ jsem byla schopna si omotat kolem prstu vsechny chlapi na chatu a byla to docela sranda, akorat to bylo bez webky a zadara :-D

• Citovat
  • Upravit
2
27.5.14 22:00

Ahojky zakladatelko mohla by jsi mi prosím napsat sz :)? Měla bych zájem o víc informací. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 22:41
@Anonymní píše:
Ahoj, docela by me zajimalo, kde se takova prace da vlastne sehnat? Dela se nejaky vstupni pohovor/konkurz? Nebo to muze delat kdokoli a bud vydela nebo nevydela? A dela se to z domova se svoji webkou, nebo se chodi do nejakeho studia nebo tak neco? A delaji to treba i chlapi? Vim ze v „za mlada“ jsem byla schopna si omotat kolem prstu vsechny chlapi na chatu a byla to docela sranda, akorat to bylo bez webky a zadara :-D

No, jestli se tomu da rict pohovor :mrgreen:…Podle me berou, temer, vse, i kdyz ja byla ve trech a tam byly tedy vetsinou pekny holky, anebo normalni.
Staci napsat do googlu livechat a treba okres, mesto, kde bys chtela pracovat.
Muzes doma i ve studiu, kdyz delas z domu, neplatis procenta majiteli studia, ale musis mit dobrou webku.
Chlapi to delaji :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3372
28.5.14 08:05

@Kobliha51 ty máš svůj názor na věc a já také. Tím končí naše debata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.14 11:24

Ahojky najde se někdo kdo by poradil jak a kde začít (přes sz)???Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.6.14 13:51

Ahoj zakladatelko, ozvy se mě prosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.14 21:16

prosím o radu :)

Ahoj zakladatelko, muzu taky poprosit o radu na mail? ***@email.cz
dekuju moc :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.14 23:59

livechat

Ahoj, pokud by chtěl někdo pokecat o livechatu, poradit atd. tak napište, dělám to dlouho, momentálně ve studiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 17:09

Ja se chystam začít pracovat na studiu, muzete neco v brne doporucit? Z domu nemuzu a asi bych ani nehctel, budu rada kdyz zmenim prostredi a vypadnu do prace

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.14 04:48
@Anonymní píše:
Ja se chystam začít pracovat na studiu, muzete neco v brne doporucit? Z domu nemuzu a asi bych ani nehctel, budu rada kdyz zmenim prostredi a vypadnu do prace

Ahoj, proč na studiu? Zbytečně Tě obírá o peníze.

• Citovat
  • Upravit
8
27.8.14 08:33

wtf

Vždyť to píše, poroč. Z domu nemůže a ani nechce a ráda by mezi lidi. Ta mánie některých proti studiím mi příjde dost hloupá. ne každé studio odírá o peníze. Někde se ve studiu dostanete na chaty, které samostatným modelkám domů nedávají. Jsou holky, co nemají peníze na počáteční investice do vybavení ani neví jak se registrovat. A i když se zase někdo ozve, že je to pár korun a že registrace trvá pár minut, tak stejně říkám, že kvalitní vybavení, aby stíhalo třeba 8 a více livechatů zaráz za pár korun není, kvalitní osvětlení taky nemá doma každý nebo si to ani třeba nemá jak doma zařídit, sdílí prostor třeba s přítelem či spolubydlící či s rodinou a nemá na vysílání klid a místo, což - a teď myslím jen ta dobrá studia - mají. Pro každou zázemí s kvalitním silným osvětlením a dobrou technikou, což je základ, samozřejmě spolu s dobrou AJ. Nehledě, že plno holek prostě na začátku neví. které chaty, co psát, jak stíhat více chatů zaráz. co si vůbec nastavit do pc, aby jelo více chatů a že by se dnes nováček uživil jedním livechatem vylučuju. No a v neposlední řadě - je plno holek, co chtějí vypadnout na chvíli z domu, do práce, potkat tam třeba nové kamarádky, mít možnost o té práci s někým pokecat, nechat si poradit. Takže tohle není o tom, že všechny studia odírají a všichni by měli dělat doma. Když to někdo z domu dělat nechce, nemůže, netroufá si na začátku, nebo prostě jen chce být někde v kolektivu, co je na tom zlého..důležité ale je, aby našla místo, kde k ní budou fér a dají ji dobré podmínky. v Brně momentálně o takovém nevím. Kdysi jsem v Brně pracovala na dobrém studiu, ale majitelé to přestali pak provozovat, nějak se mezi sebou nepohodli či co. A jiná brněnská studia..Hlinky dávají paušál, ale prý se na výplatu čeká dlouho, nevím slyšela jsem to. A podmínky celkově nic moc, málo soukromí a pokuty. Lipstick - tam jsem šla jednou na pohovor a zkušební směnu a utekla jsem, špína, buzerace. Nevím jak ostatní studia. V Praze vím, Brno už dnes ne. Jinak bych ráda poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.14 08:43

Tak nevím proč hájíš studia, nanabídnou ti víc, než zvládneš sama doma…Já jedu už pouze jeden chat a živí mě slušně. A vybavení v dnešní době ho pořídíš za pár kaček. Tak nevím jestli sháníš holky do studia, nebo jen nevíš o čem to je…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat