Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mate nekdo prosim zkusenost s obarvovanim vlasu na cerno? Mam kratsi vlasy kde mam blond melir a jinak hnede a uz by to chtelo zmenu,tak jsem si koupila baleni modrocerne barvy od Palette intenzive color cream ![]()
Diky vsem za rady ♥
Ano barvím si a jsem tmavovláska. Dřív jsem používala Palette, ale přeliv. Teď už si to nechávám dělat jen od kadeřnice. Vždycky odstín „středně-hnědá“ a i tak je to hodně tmavé. Vyloženě černovláska nejsem a černá barva na vlasy mi přišla vždy nepřirozené (jako že je to hodně poznat…)
Co bys vlastně ráda věděla?
Rozarka.verca píše:
Mate nekdo prosim zkusenost s obarvovanim vlasu na cerno? Mam kratsi vlasy kde mam blond melir a jinak hnede a uz by to chtelo zmenu,tak jsem si koupila baleni modrocerne barvy od Palette intenzive color cream
Diky vsem za rady ♥
Dobře si to rozmysli, pokud obarvíš, nejde to dolu. Nejde to zesvětlit, ani ničím přebarvit.
Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernou
I v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu ![]()
pikola píše:Rozarka.verca píše:Dobře si to rozmysli, pokud obarvíš, nejde to dolu. Nejde to zesvětlit, ani ničím přebarvit.
Mate nekdo prosim zkusenost s obarvovanim vlasu na cerno? Mam kratsi vlasy kde mam blond melir a jinak hnede a uz by to chtelo zmenu,tak jsem si koupila baleni modrocerne barvy od Palette intenzive color cream
Diky vsem za rady ♥
U KRÁTKÝCH VLASŮ TO NENÍ ŽÁDNÁ TRAGÉDIE! OSTŘÍHÁ SE TO BRZY!
Monny89 píše:
Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernouI v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu
![]()
I V ČERNÉ JE KRÁSA! JE TO O TIPU!
Já osobně se teda barvím ebenově černým přelivem, modročerná mi přijde moc tvrdá a nepřirozená.
PROTI PŘELIVU NIC NEMÁM! POKUD NEJSOU VLASY ŠEDIVÉ, TAK BOHATĚ STAČÍ!!!
lubenka píše:
PROTI PŘELIVU NIC NEMÁM! POKUD NEJSOU VLASY ŠEDIVÉ, TAK BOHATĚ STAČÍ!!!
Promiň, ale nešlo by to bez toho capslocku?
a tady je druha, to je focene cca tyden po barveni
Ucesu si nevsimej
![]()
Rozarka.verca píše:
Diky vsem za rady ♥
Mám přirozeně tmavě hnědou, ale byla jsem i blondýna. Nosím černou roky, ale záleží na obličeji. Někomu ta barva prospěje a vypadá šik, někoho černá uplně odrovná. Je to i o věku, starší s tou barvou nevypadají moc dobře, pokud jsou hodně bledé a mají kruhy. Pak v černé vypadají hodně strhaně a vyžile. Ve světlé vypadají lépe.Slova vizážistky z ČT1 Sama doma, ne moje. Zatím se mi nestalo, že by mě někdo barvu nepochválil. Což u zrz, světle hnědé, fialové a blond bylo dost často
Ale tak vyzkoušet se má všechno. Jestli jsi mladá a máš kratší vlasy, tak to zkus. Když tak to odroste, nebo zkus poprvé jen šampon na 10× mytí, ten se dřív vymyje i když ne uplně ale nebude to tak moc držet jako barva.
Nebo ti to můžou sundat melírovacím práškem, to mě jednou dělali, ale pak vypadáš jako cigána odbarvená na blond ![]()
Příspěvek upraven 13.03.11 v 16:09
jinak ja mam tedy dlouhe vlasy pod lopatky… A barvim se dlouhotrvajici modrocernou ![]()
Monny89 píše:
Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernouI v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu
Taky mam modrocernou ![]()
Paletky se fakt nezbavíš jinak než odrostením ikdyž je to přeliv ,jako pokud se ti líbí proč ne ,ale těžko říct co ti to udělá na tom melíru ,jestli ho máš hustší nejdřív to na tom zesvetleným pramínku vyzkoušej ,abys nebyla na melíru modro-zelená . ![]()
nebo zkus místo té černomodré čokoládovou -je opravdu hodně tmavá a na melíru nijak blbě nechytá -to jsem odzkoušela na vlastních vlasech ![]()