Barvení vlasů ze světlé na tmavou, zkušenosti

13.3.11 15:44

Holkyyyy barvite si vlasy??

Mate nekdo prosim zkusenost s obarvovanim vlasu na cerno? Mam kratsi vlasy kde mam blond melir a jinak hnede a uz by to chtelo zmenu,tak jsem si koupila baleni modrocerne barvy od Palette intenzive color cream :-)
Diky vsem za rady ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
13.3.11 15:53

Ano barvím si a jsem tmavovláska. Dřív jsem používala Palette, ale přeliv. Teď už si to nechávám dělat jen od kadeřnice. Vždycky odstín „středně-hnědá“ a i tak je to hodně tmavé. Vyloženě černovláska nejsem a černá barva na vlasy mi přišla vždy nepřirozené (jako že je to hodně poznat…)

Co bys vlastně ráda věděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35849
13.3.11 15:56
Rozarka.verca píše:
Mate nekdo prosim zkusenost s obarvovanim vlasu na cerno? Mam kratsi vlasy kde mam blond melir a jinak hnede a uz by to chtelo zmenu,tak jsem si koupila baleni modrocerne barvy od Palette intenzive color cream :-)
Diky vsem za rady ♥

Dobře si to rozmysli, pokud obarvíš, nejde to dolu. Nejde to zesvětlit, ani ničím přebarvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 15:57

Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernou :palec: I v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.3.11 15:57
pikola píše:
Rozarka.verca píše:
Diky vsem za rady ♥
Dobře si to rozmysli, pokud obarvíš, nejde to dolu. Nejde to zesvětlit, ani ničím přebarvit.

U KRÁTKÝCH VLASŮ TO NENÍ ŽÁDNÁ TRAGÉDIE! OSTŘÍHÁ SE TO BRZY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.3.11 15:58
Monny89 píše:
Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernou :palec: I v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu :)

:palec:
I V ČERNÉ JE KRÁSA! JE TO O TIPU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35849
13.3.11 15:59

Já osobně se teda barvím ebenově černým přelivem, modročerná mi přijde moc tvrdá a nepřirozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.3.11 16:00

PROTI PŘELIVU NIC NEMÁM! POKUD NEJSOU VLASY ŠEDIVÉ, TAK BOHATĚ STAČÍ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35849
13.3.11 16:01
lubenka píše:
PROTI PŘELIVU NIC NEMÁM! POKUD NEJSOU VLASY ŠEDIVÉ, TAK BOHATĚ STAČÍ!!!

Promiň, ale nešlo by to bez toho capslocku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 16:02

tak tady je jedna fotka… je tam teda videt uz i odrost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 16:04

a tady je druha, to je focene cca tyden po barveni :wink: Ucesu si nevsimej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
13.3.11 16:07
Rozarka.verca píše:
Diky vsem za rady ♥

Mám přirozeně tmavě hnědou, ale byla jsem i blondýna. Nosím černou roky, ale záleží na obličeji. Někomu ta barva prospěje a vypadá šik, někoho černá uplně odrovná. Je to i o věku, starší s tou barvou nevypadají moc dobře, pokud jsou hodně bledé a mají kruhy. Pak v černé vypadají hodně strhaně a vyžile. Ve světlé vypadají lépe.Slova vizážistky z ČT1 Sama doma, ne moje. Zatím se mi nestalo, že by mě někdo barvu nepochválil. Což u zrz, světle hnědé, fialové a blond bylo dost často :poblion: Ale tak vyzkoušet se má všechno. Jestli jsi mladá a máš kratší vlasy, tak to zkus. Když tak to odroste, nebo zkus poprvé jen šampon na 10× mytí, ten se dřív vymyje i když ne uplně ale nebude to tak moc držet jako barva.
Nebo ti to můžou sundat melírovacím práškem, to mě jednou dělali, ale pak vypadáš jako cigána odbarvená na blond :poblion:

Příspěvek upraven 13.03.11 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.3.11 16:08

jinak ja mam tedy dlouhe vlasy pod lopatky… A barvim se dlouhotrvajici modrocernou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 16:09
Monny89 píše:
Ahojky, tak ja jsem hnedovlaska.. a barvim se na modrocernou :palec: I v tehotenstvi, a bez problemu.. pridam fotku… jen nejakou najdu :)

Taky mam modrocernou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
13.3.11 16:10

Paletky se fakt nezbavíš jinak než odrostením ikdyž je to přeliv ,jako pokud se ti líbí proč ne ,ale těžko říct co ti to udělá na tom melíru ,jestli ho máš hustší nejdřív to na tom zesvetleným pramínku vyzkoušej ,abys nebyla na melíru modro-zelená . :wink:
nebo zkus místo té černomodré čokoládovou -je opravdu hodně tmavá a na melíru nijak blbě nechytá -to jsem odzkoušela na vlastních vlasech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková