Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte,
hledám pár holek co by semnou šli do této diety. Ať se můžeme navzájem povbuzovat,bavit se jak nám to jde atd..v těhu jsem přibrala 22 kilo
12 kg jsem shodila ale 10 kg se mě drží jako blázen..
Na tuto dietu sem četla jen samé super reakce ![]()
Tak sem zvědavá co u mě teda.
Já se hlásím, jsem tlustá jako prase… ![]()
Kdy začneme , v pondělí???
Ahoj holky,
já mám dneska první mléčný den. Ale je pravda, že ve tři už jsem si dala kefír místo mléka.
Halka
Já bych se taky hlásila, ale jsem teď úplně bez peněz ![]()
což mě štve - pořádně nejím a stejně nehubnu
né já vím, že takhle se zhubnout nedá ![]()
Určitě se k Vám holky pak přidám…
Asi napíšu něco, o co nestojíte, ale tuhle dietu znám. Držela jsem jí před 3 lety více než poctivě a za celou dobu jsem zhubla asi jen 2 kila, která se vrátila poměrně brzy nazpět.
Ovšem to hlavní proč vám píšu, že po této dietě se u mě projevila nesnášenlivost mléka a mléčných produktů, předtím jsem žádný takový problém neměla. Tak to zvažte než se do ní pustíte.
juchůůů.
Ano,od pondělí. co na to říkáte?
Kamarádka ji držela 5 dni a zhubla 3 kg. Dýl to nevydržela, ale její kolega z práce to dodržel a shodil 10 kg ![]()
No já myslím že se to dá,orvní dny budou asi mazec..
LadyRtw píše:
juchůůů.
Ano,od pondělí. co na to říkáte?
Kamarádka ji držela 5 dni a zhubla 3 kg. Dýl to nevydržela, ale její kolega z práce to dodržel a shodil 10 kg
No já myslím že se to dá,orvní dny budou asi mazec..
To bude masakr, ale musím to dát, protože už to dál nejde… ![]()
já jsem jí nedávno taky držela,ale třetí den se mi udělalo šíííleně špatně,málem jsem omdlela,no hrůza.. už nikdy víc… ![]()
No a nemáte v záloze někdo ještě něco jiného, pro případ kolapsu??
Já vím, že to asi moc zdravé není, ale zase 13 dnů není tak dlouho a tělo se hezky pročistí. Je tam zelenina, ovoce i bílkoviny. Taky mi přijde, že se člověku smrskne žaludek a pak jí méně.
Já jsem ji už také jednou držela a zhubla jsem dost. Byla jsem spokojená.
Halka
Holky, držím vám pěsti, protože já jí držela vloni a druhý den už jsem se málem ze všeho mléčného pozvracela, fakt to nešlo ![]()
Já tuto dietu držela nedávno a bohužel jsem zádný zázračný vysledek nezaznamenala. Vydržela jsem to poctivě až do konce, unikla o 2,5 kg která se mi do tydne vrátila.
Neříkám že to nefunguje, ale pro me to nebyla ta spravna volba ![]()