Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vše se opakuje 15× v sérii 3×. Jsou vždy tři cviky. A cvičí se ob den. V den volna je dobré plavat, běhat, nebo rychlá chůze třeba s kořárkem tak 2 km. Je to jen podpora nemá to určitě takový účinek jako napr. v posilce ale je to posilování.
A tohle vše třikrát.
Před i po je dobré se protáhnout. Ruce, nohy, krk, záda. Pak pěkně teplou vanu. Druhý den to bue bolet. ![]()
Určitě to zkusím, mám vytahaný břicho a od toho mně bolí záda.
peggy.sl píše:
denca29 píše:
zítra mohu zas něco přidatpeggy.sl píše:
díky
Já mám polotučné. To odtučněné se podle mne nedá pít. Měla jsem ale třikrát mléko a pak dvakrát kefír.
Tak na mě tahle dieta moc nefunguje, zhubla jsem nejvíc 3 kg.Zítra mě čeká poslední den a mám úbytek na váze pouhé kilo,jinak 1 cm v pase a 2 cm přes paže.Jinak nic
Ale nevzdávám to..od pondělí začínám znovu.
Já myslím, že ta pauza by měla být delší než víkend. A na někoho to opravdu nefunguje, tak možná raději zkusit něco jiného než se dokola trápit tím, co nefunguje.
Hmmm,měla,já vím.
Ale já si na ten jídelníček docela zvykla a sedí mi,tak ještě pár dnů přidám.Pak chci dál držet mléčné pondělky.Vím,že nejlíp mi svědčí jídelníček bez příloh,cukru a pečiva a pohyb.Pak jdou kila dolů..tak snad na jaře to dám.
Holky,nevíte co na zpevnění prsou? před těhotenstvím sem měla B a jak se mi nalily tak sem měla DD. Teďka už nekojím..prsa nikde jen vytahaná kůže
děs.. do podprdy to musím fakt narolovat,mám je jak zulc.. ![]()
ahojte , tak my sme dneska byli celý den na procházce. Vyšli sme ve 12 a vrátili se šest večer Akorát ve tři jsem šla nakrmit malého. No nohy mě bolí jako blázen
Snad to ale něco pomohlo spálit..
Lady: na prsa jsou dobré kliky, stačí dámské, ale musí být ruce daleko od sebe,soustředit se na dýchání a když jdeš dolů, tak stahovat lopatky k sobě, prostě je dělat dobře:-)
pak tlačit dlaně k sobě, před prsama a nad hlavou
a pak si napustit třeba litrovky nebo 1,5 l PETKY vodou, lehnout na záda,rozpažit a zdvihat petky nad hlavu..
ale kliky jsou asi nejlepší..
jinak o mléčné dietě jsem uvažovala,ale asi bych to nedala, měla bych hlad:)
dík za radu ![]()
no teĎka mi volala mamka a pozvala nás na řízky ![]()
Tak se nadlábnu a pak šup do bchodu pro mlíko,tvaroh a jogurty ![]()
A co vy holky? Jdete teda do toho některá vážně? Já si moc nevěřím ale zkusím to ![]()
Já do toho jdu na sto procent, jsem fakt už nechutná přes zimu jsem nabrala 12 kilo!!!!! ![]()
Já bych hlavně potřebovala taky něco na odvodnění, protože jím pořád stejně a kynu jako vánočka… ![]()
peggy.sl píše:
Já do toho jdu na sto procent, jsem fakt už nechutná přes zimu jsem nabrala 12 kilo!!!!!Já bych hlavně potřebovala taky něco na odvodnění, protože jím pořád stejně a kynu jako vánočka…
Na odvodnění je výornej Lipodex, sice se používá při cvičení alebez to jde také,