Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
slyšela jsi někdy o kavitaci?? mi to celkem pomohlo shodit břicho po porodu. Ale né ta velká salonová, ale přístoroj co je určen pro domácí použití. Je to přesně pro takové případy.. je to trochu investice, ale kdyby tě to zajímalo takl napiš a já ti pošlu odkaz
Ahoj, snažila jsem se něco vygůglit, ale asi ti napíšu. Nejhorší je, že já vcelku cvičím (klasický kruháč na posílení svalu „nahoře“ (na nabrání hmoty) , nejím večer a obecně jím spíš zdravě.
Je mi jasné, že je to částečně genetika
a vcelku nic neobvyklého na moravě
, ale přesto mě to štve.
O jaké investici se asi bavíme?
![]()
Zakla.
Je to přístroj pracující na principu ultrazvukových vln. Prodává to moje mamka, takže bych ti na ni kdyžtak napsala spíš kontakt, ona ti asi řekne víc. Jedná se 7900 za přístroj a v cenně jsou dva krémy a vitamíny na očistu těla, imunitu a na podporu hubnutí. Tedkom se přístroj začal i pujčovat tuším za 800 na týden. Odkud jsi??
já taky cvičila, zdravě vařila, nejím teda večer pořád ale to už je asi zvyk. A měla jsem šílené deprese ztoho že vůbec nic nejde dolů… Kavitace je takový zázrak na který jsem narazila jen díky mamce. Já bych něčemu takovému nikdy nevěřila
Ahoj anonymní…jsem taky moravačka a že by na těch zadcích na moravě něco bylo? Asi jo… Obvod hrudníku mám cca 85 ,pas nyní kolem 92 a kolem boků šílených 117cm!!! před porodem to nebylo tak hrozný…to jsem měla o 10kg míň, ale teď to zaboha nejde shodit. Nynější váha 70 kg
Kdysi jsem zhubla…23kg za půl roku, ale to už bylo o zdraví…ze 74 na 51kg…to se pak postava srovnala…dokud jsem cvičila, tak dobrý…jak jsem přestala, tak se ta prdel zase rozjela…je to jenom o cvičení..bohužel. taky mě to dvakrát neba, ale jináč to nejde…samozřejmě ještě (omlouvám se za ten výraz) „nežrat“ … nebo aspoň se nepřejídat.
Na mne zabírala kalanetika, plavání a pilates cvičení. Před měsícem jsem dokojila, tak jsem se vrhla na cvičení, teď jsem kvůli nemoci dala pauzu, ale už zase pomalu začínám cvičit. Malej je na mě závislák, takže cvičím pouze doma a zatím efekt nic moc…před 10 lety se mi hublo líp.
Případně zkus ještě tu kavitaci…taky nad ní přemýšlím…ale je to hodně drahá záležitost. Co jsem si četla, tak ten tuk jakoby drtí ultrazvukem. Našla jsem nějaké info o kavitaci zde…jen jestli to pro tebe není daleko a pokud máš finance http://dokonale-telo.cz/ - nevím odkud přesně z moravy jsi.
Hodně štěstí při hubnutí…nejsi v tom sama…taky se s tím peru ![]()
ahoj, no já moc těm přístrojům na domácí použití nevěřím, podle mě to za tu cenu nemůže snad být kvalitní, nevím je to můj názor
jinak postavově jsem hruška jak vyšitá a bojuju, přijde mi to ale dosti marný boj, o kavitaci taky uvažuju ale s kvalitním přístrojem a člověkem který ví za jakých okolností se to dá použít, hold za krásu se platí a to někdy dost těžce
Pozitivní na tom je, že postava „hruška“ je mnohem lepší než „jablko“
(už si to přesně nepamatuju, ale je to nějak kvůli riziku kardiovaskulárních chorob, nebo tak něco)
AngelinaBalerina píše:
ahoj, no já moc těm přístrojům na domácí použití nevěřím, podle mě to za tu cenu nemůže snad být kvalitní, nevím je to můj názor
Přístroj na domácí použití je daleko účinější než ten salonový, protože se kavituje pravidelně a není to pro tělo takový šok jako jednorázová kavitace. E nevím co znamená kvalitní… jako že když je to levné tak málo hubnu?? Mi se to levné nezdá, břicho zmizelo doslova před očima… http://www.kavitacedoma.freepage.cz/uvod/ je tam o tom víc…
jo ještě jsem chtěla dodat že mamka má zkušenosti i se salonovou kavitací, tu pro domácí použití začala nabízet až ted a sama raději používá tu doma než v salonu a to jí o finance nejde…
Výhoda té kavitace v salonu je snad jen ta, že se zhubne rychle… ale za tu cenu to radši budu mít doma a kavitovat budu podle potřeby… i ta salonová se misí opakovat…
Chm, kdyby někdo měl tip, jak se zbavit postavy typu jablko…
Co já bych dala za ženskou hrušku…
tak já jsem typická hruška,prdel mám jak valach,a to makám jak blbá
a stehna mám taky tlustý.Nějak se s tím nedokážu smířit,děsně mě to štve.Věnuju se hlavně aerobním sportům,step aerobik,bodyforming,bosu.A samozřejmě posilovačky.Nevím,proč to nejde dolů,ale co si pamatuju,od puberty jsem +- stejná.Snad by pomohla důkladná liposukce,ale na tu nejsou kačáky ![]()
Muchitos píše:AngelinaBalerina píše:Přístroj na domácí použití je daleko účinější než ten salonový, protože se kavituje pravidelně a není to pro tělo takový šok jako jednorázová kavitace. E nevím co znamená kvalitní… jako že když je to levné tak málo hubnu?? Mi se to levné nezdá, břicho zmizelo doslova před očima… http://www.kavitacedoma.freepage.cz/uvod/ je tam o tom víc…
tak já se nehádám, pokud máš tu zkušenost tak proč ne, já nějak k tomu prostě nemám důvěru ale na odkaz se ráda kouknu
a ještě kavitace má taky nějaké kontraindikace o kterých tam není zmínka, například člověk s křečovými žílami si tím spíš uškodí než pomůže dle mého názoru, no pádím
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se někdo zbavil své slovanské postavy.
Děsně mě to štve, protože i když zhubnu, zhubnu všude.
Obyčejně mám nahoře 36/38 , dole 42.
Prostě žádná prsa, úzký pas, prdel + boky.
Teď mám lehce vyžranější období a trošku se me zakulatil obličej a mám trošku prsa - a paradoxně je to možná lepší než když mám hubenější období ( hubená pusa, žádná prsa..).
K otázce - je tu někdo, komu se podařilo vyrovnat rozdíl mezi nahoře a dole? Nejaké speciální cviky, speciální dieta?
Podotýkám, že jsem zkusila skoro všechno, do odsátí nikdy nepůjdu.
je mi jasné, že nikdy nebudu jako přesýpací hodiny, přesto se nehodlám vzdát (zatím).
Ráda bych někoho s opravdu osobní zkušeností, ne rady typu vycpi si prsa, vhodně se obleč atp..
Navrhl vám např. někdy trenér takový plán, který redukoval dole a přidával nahoře?
Díky.