Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
to já mám opačný problém, nohy jako tyčky a prdel žádná. Takže naopak já zas potřebuji nabrat svalovou hmotu.
momi33 píše:
tak já jsem typická hruška,prdel mám jak valach,a to makám jak blbáa stehna mám taky tlustý.Nějak se s tím nedokážu smířit,děsně mě to štve.Věnuju se hlavně aerobním sportům,step aerobik,bodyforming,bosu.A samozřejmě posilovačky.Nevím,proč to nejde dolů,ale co si pamatuju,od puberty jsem +- stejná.Snad by pomohla důkladná liposukce,ale na tu nejsou kačáky
Jsi můj člověk ![]()
Zakl..
Ahoj:)
u názvu tohoto tématu jsem si vzpomněla na jeden blog, kde se píše o typu postavy a rady jaké plavky jsou vhodné na typ postavy „hruška“ atd.:) snad se vám to bude hodit. http://trendyplavky.blogspot.com/
@momi33 Přesně tak to mám i já…asi bude lepší se s tím smířit ![]()
Taky jsem hruska (ikdyz ted na konci sedmeho mesice vypadam spis jak nepodarene jablko). Od pasu nahoru mam velikost 36/38 a zadek a stehna 40. Taky jsem se s tim trapila, ale nema to moc smysl. Zjistila jsem ze chlapi se muzou zblaznit z toho viditelnyho nepomeru mezi mym pasem a zadkem. Takze neresim hrusku, ale spis to, abych nemela moc speku na brise, zadek mi nevisel a proste se celkove citila dobre. Jinak na zadek jsou pro me nejlepsi tzv. vypady s cinkama. Davala jsem jich kdysi cca 30 na kazdou nohu a pomahalo to.