Expreska – chodíte cvičit?

4976
3.3.11 16:42

Expreska

Ahoj holky.
Chodíte některá z vás cvičit do Expresky?
Já byla dneska poprvé a docela mě to nadchlo.
Vím že nezhubnu za měsíc nebo 2 ale pomáhá vám to nekteré na hubnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
3.3.11 17:12

U nás máme blízko taky jednu expresku. Já nechodím :oops: jelikož bych se zaručeně nedonutila chodit 3× týdně a výdaj 500Kč měsíčně by přišel vniveč.
Myslím že cvičení 3× týdně efekt minimálně na zpevnění mít musí, jenom to vydržet a nepřestat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.3.11 17:26

chodííím!! je to tam super! ze začátku jsme chodila denně,manža měl nemocenskou tak to bylo fajn,teď už zas chodí do práce tak chodím minimálně 2× týdně,ale většinou to výjde že jdu i 3-4×.

Jestli jsem zhubla to nevím,nevážím se,ani to nepotřebuju,chodím tam hlavně kvůli zpevnění postavy a taky pak to beru jako odreagování,relaxaci a pokec s ostatníma,většinou se tam potkáváme ty stejné ženské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.3.11 18:31

Pro mě je výdaj 500 taky dost. A právě nevím jestli mě to pak donutí tam chodit.
Teď mám týden zdarma a pak se musím rozhodnout.
Ale já bych opravdu potřebovala zhubnou a to nejmíň 15 kg a NEŽRAT!!!!
Protože já kynu i když se na to jídlo jen podívám :cry:
Taky potřebuju pohyb a tam je ho za těch půl hodinky fakt dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.3.11 18:42

Asi je potřeba překonat se a chodit hlavně později až opadne to počáteční nadšení. Kdesi jsem četla časem si tělo zvykne a pohyb vyžaduje. (Bohužel v praxi jsem nezažila :mrgreen: )
Přeju hodně úspěchů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.3.11 18:46

Holky,pro ty mín chápavý-co to je expreska? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.3.11 18:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.3.11 19:12

Doubravko no tak to jsem teda taky nezažila že by mi pohyb chyběl :lol:

Ale jo zkusím to a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.11 00:13

Prodám voucher v hodnotě 4130 Kč na sedmiměsíční členství v Expresce za 2800 Kč. Platí pro všechny provozovny.Kdyžtak napište na rewunka@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Demonia
10.1.12 07:03

je to blbina

Zeny, ak sa chcete dostat do formy, je to super sposob. Za 2 mesiace som zhubla 4 cm v pase, bokoch ale aj na prsach. Cvicit chodim KAZDY DEN, 6 koleciek + pol hodina klikov, skracovaciek, brusakov a podobne. Vaha stejna. Ine chcem napisat…
Slubuju spalit 2000 kilojoulov za 30 minut. Co je ale nemozne, Pri hodine intenzivneho behu to je 500 :) a hlavne.. pol hodina urcite nestaci! Je vedecky dokazane, ze tuk zacinate spalovat az po 20-30 minutach pri udrziavani sa v aerobnej tepovej frekvencii. Dovtedy spalujete len cukor.
Vo fitku najdete tabulku, kde podla tepu zistite, v akej ste kondicii. Pritom.. je to nezmysel. Niekto moze mat vysoky tlak. Ale toto sa cele meria uplne inak. A to meranim, ako rychlo sa cloveku tep da naspat na normalny, teda takemu sportovcovi velmi rychlo, obeznej pani velmi pomaly. Budu Vam tu na vahe merat percento tuku v tele :D co je opat blbina. Vaha nerozozna, ci ste na nu polozili 60kg masa alebo muky. Tuk sa v tele meria uplne inak. Su na to take specialne klieste a tuk sa meria podla odporu, ktory kladie.
Ja osobne som v expreske chcela posilnit, zhubnut na bruchu a rukach.
Opat… ak chcete na ne¨jakej casti posilnit, dokonca zvacsit /prsa, zadok/, musite is na velku zataz a malo opakovani, ak chcete zhubnut, mala zatazm vela opakovani. A tu nastaval konflikt s pani Marinou s brnenskej expresky, ktora ma stale presviedcala, ze mam ist na nizsie zataze. Do fitka /myslim do praveho fitka/ sa nechodi hubnut,tam sa chodi tvarovat. A oni to tam beru automaticky ze pride zenska a chce hubnut. Ale to je kravina. Budu Vam tvrdit, ze stroje su hydraulicke, preto kladu rovnaky odpor ako voda, cize vam stacia male zataze. Ale aj ked si tu nastavite najvacsiu zatazm nebude to viac, ako keby ste dvihali 5kg cinku, co je nic. A hlavne… pokial nebduete jest dost bielkovin, co je 1g gram na vas kilogram vahy, telo vam skanibalizuje svaly a zostane Vam tuk. V expreske pani predava koktejly :D to je vtipne, pretoze z tych sa pribera najviac /mlieko+ovocny cukor, super priberacia bomba/ :D co mozem poradit je vela ryb a kurata, zelenina, obcasne ovocie - pamatajte, cukor spalujete pol hodinu :D tot moje dojmy. uz sa tesim do normalneho fitness centra.

• Citovat
  • Upravit
svicka
7.6.12 09:47

Obnovuji diskuzi, chodíte někdo do Expresky? Zajímají mě vaše dojmy. Já se chystám na hodinu zdarma, ale zatím nejsem přesvědčená na jak dlouho si to zaplatím. Nemáte zkušenost i s nutriční poradkyní, kterou tam nabízejí?

• Citovat
  • Upravit
10726
7.6.12 09:59

nechodím, uvažuji o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.6.12 10:02

Já od včerejška cvičím podle tadytoho http://sjidelnicek.cz/…els-cviceni/ ale po těch 30 dnech. Asi vyzkouším Expresku mě vyhovuje těch 30 minut a že je to kombinované cvičení. Tak ještě uvidím co napíšete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
7.6.12 10:11

Taky o tom uvazuju, ale samotne se mi tam nechce, nechodite nebo nechcete nektera chodit do expresky praha 4 haje, chomutovicka ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
7.6.12 10:15

U nás v Teplicích se teprve bude otevírat asi v červenci. První hodina je prý zdarma, tak to vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková