Expreska – chodíte cvičit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
30.9.12 19:22

@ametyst nn, lezim doma s chripkou (teda asi se strevni chripkou) :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 17:20

Ahoj Kralupačky! Která maminka by ráda chodila do Expresky v Kralupech, ale nemá hlídání? Že bychom se vystřídaly a navzájem si pohlídali děti? Mám roční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.12 23:05

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s tím hlídáním, chtěla bych začít chodit do expresky na háje, ale mám 2,5letého syna kterého zatím nemám kam dát, ale ráda bych se sebou něco udělala. Psala jsi že ti tam mimčo pohlídají? Jak to funguje? Předem děkuji za odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.10.12 20:32

Na expressce je nejlepší to, že tam mužete jít kdy chcete!!mám pulročního synka a tak je to pro mě k nezaplacení!!byla jsem na první hodině a hned si koupila členství a vstup na tři měsíce, to bylo pondělí a hned v uterý jsem byla zas a dnes zas a zítra a v neděli pujdu zase!!je to super a chválim holky co tam makaj, jsou sympatický a ochotný!!chodim do krče:)
:potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckycvicka
24.10.12 10:34

Demonia: když nevíte nic o fyziologii atd. tak se raději navyjadřujte..váš příspěvek je opravdová blbina…za prvé: pletete si KJ a Kcal!!! Tak tady neřikejte, že neni za půl hoďky možné spálit až 2000KJ, dále se nevyjadřujte k Tanitě - váze, která opravdu a přesně dokáže na základě elektroimpulsů změřit vodu, tuk, svaly v těle atd..a asi se vám to bude zdát jako zázrak, ale opravdu pozná, jestli na ní položíte 60 kg masa nebo mouky!!! Dále jste mluvila o aerobní zóně..tu si můžete lehce vypočítat a měřit pomocí sportesteru, který vám v Expresce zapůjčí a s tím spalováním cukru půl hodiny, to taky neni úplně pravda…jde jen o to, co spalujete z větší části a po 20-30 minutách v aerobní zóně můžete dosáhnout toho, že už budete spalovat POUZE tuky!!! No a k tomu příjmu bílkovin se ani vyjadřovat nebudu, to je vážně k smíchu…

• Citovat
  • Upravit
876
14.1.13 17:03

Ahojky

chodíte někdo do Expresky Praha Háje?
plánuji tam chodit s mimčem- je tam kam zaparkovat kočárek? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.1.13 17:37

Ahoj,

chodím do expresky Háje, na kočárek tam místo je, taky malá hernička, dřív bylo v ut a pa dopoledne od 9 dokonce hlídání, ale to už se zrušilo, nejsou lidi, ale na děti jsou tam zvyklé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semikráska75
17.1.13 17:43

Ahoj, holky co chodíte do Expresky delší dobu, vidíte nějaký výsledky?

• Citovat
  • Upravit
lucik7788
20.1.13 13:39

Odstoupení od smlouvy

Dobrý den, mě by spíše zajímala expreska z trošku jiného pohledu, před rokem jsem si zakoupila teda členství na rok, celá nadšená jak nebudu cvičit 3× týdně. Ano z počátku mě to bavilo, po čase ale přišlo učení na vysoké, stále méně a méně času na cvičení a do toho nastala ta nepříjemná situace, kdy prostě finance (590,–) na víc nejsou :( Teď problém, že u mě nastaly zdravotní komplikace, které trvají už 5 měsíců a co jsem četla smlouvu tak se platí za každý den prodlení 0,5% z celkové částky za měsíc!!! Cože je dobrá nehoráznost platit vůbec za cvičení i když tam nechodíte, když máte členství =( Slečna v Olomoucké pobočce mi teda dva měsíce prodloužila smlouvu, ale jsem zvědavá jak to bude s těmi pěti, a doplatit to povinně naráz (a nejít cvičit)nebo raději odstoupit od smlouvy rovnou :,( ale co v případě odstoupení, platí se pokuta? ve smlouvě je to napsané takovým způsobem, že ani jako studující „právník“ nejsem schopna z toho nic vydedukovat (což podle mě ani žádný rozumný člověk). Máte s tím někdo zkušenosti?? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
majka133
11.11.13 23:49

Dobry, prosim vas ja by som sa chcela spytat, ako vyzera samotny trening.

• Citovat
  • Upravit
952
12.11.13 11:42
@majka133 píše:
Dobry, prosim vas ja by som sa chcela spytat, ako vyzera samotny trening.

Dobry den, kdyz jsem do expresky chodila pred otehotnenim, tak samotny trenink probihal nasledovne - po prevleceni jsem se sla zahrat bud na pas, rotoped nebo jsem se zahrivala na joggingove podlozce (po dobu cca 4 - 5 zvukovych tonu). a pak jsem pokracovala dle zvyklosti v kruhu… Navic teda v expresce, kam jsem chodila byla super cvicitelka, takze jsem si dala treba sama 4 kolecka a pak se mi ona venovala a zamerili jsme se na cviceni bricha, nohou, hyzdi, co jsem ten den zrovna chtela :dance:

Tak snad jsem aspon trosku zodpovedela Vasi otazku… Jinak v kazdem studiu je to rozdilne, myslim, ze to chce zkratka vyzkouset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majka133
12.11.13 13:29

No skor by som potrebovala presnejsie, co ste robili pocas tych 3-4 kolecok resp, co ste cvicili medzistanicami. Inak dakujem krasne za taku rychlost, som myslela, ze o niekolko mesiacov sa mi niekto ozve :D

• Citovat
  • Upravit
952
12.11.13 17:07
@majka133 píše:
No skor by som potrebovala presnejsie, co ste robili pocas tych 3-4 kolecok resp, co ste cvicili medzistanicami. Inak dakujem krasne za taku rychlost, som myslela, ze o niekolko mesiacov sa mi niekto ozve :D

tam to mas udelany na stanoviste v kruhu (proto kruhovy trenink) a je vzdy 1 stanoviste se cvicebnim strojem (stroj na nohy, ruce, bricho - jako jsou v klasicke posilovne - http://www.expreska.cz/…vaci-stroje/ tady jsou videt jednotlive stroje) no a na stanovistich ktere jsou mezi stroji muzes vyuzivat bud step mustek, jogging podlozku v kombinaci s cinkami, gumou, my tam meli i ten „pulbalon“ - ted si nevybavim, jak se jmenuje :oops: takze jsme na tehle stanovistich delali treba „vyslapy s cinkou“, drepy, kliky, ruzne protahovani tricepsu, cviceni s gumou, udrzovani balancu + balancni cviky, hlavne ono to strasne tezko popsat, ptz pokazde jsem mela chut cvicit neco jinyho, nebo jsem zkusila ruzne inovace… ale kdybych to mela shrnout tak na cvicebnich strojich to bylo jasne, a na „mezi stupni“ jsem cvicila podle toho na co jsem mela chut, nebo co nabidla trenerka - drepy, sedy/lehy, cviceni na stepu, na joggingove podlozce, s gumou, beh na miste, cviceni s cinkou apod… proste jsou tam opravdu ruzne moznosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majka133
12.11.13 21:33

A aké ste mali výsledky za dobu čo ste cvičili? :-P

• Citovat
  • Upravit
952
13.11.13 10:27
@majka133 píše:
A aké ste mali výsledky za dobu čo ste cvičili? :-P

no, ja jsem zacala cvicit prave po vysazeni HA, kdy se mi „rozkydlo“ telo… takze jsem vahove sice byla +/- na svym, ale zadna slava :cert:

cvicila jsem poctive kolem pul roku 2× - 3× tydne hodinu (pak jsem otehotnela :D ), no a vysledky jsem mela takove, ze pres pas se mi zmensil obvod o nejakych 15cm, pres bricho temer o 20cm, hyzde 10cm, stehna 15cm, celkove zlepseni fyzicky a zpevneni tela… byla jsem spokojena… ted jsem sice v 6. mesici mam o 50cm pres bricho vic, nez pred otehotnenim :mrgreen: ale zadek furt pevnej, stehna mi zatim vylezla jen o 5 cm, takze jsem spokojena, po porodu bych rada chodila zase :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze