Těhotenství a lyže?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.11 22:14

Těhotenství a lyže?

Ahoj:)Jsem na zacatku 20. tydne a za 14 dni mam vyrazit na hory…Nemam v okoli zadnou maminu co by mela v tomto ohledu nejake zkusenosti, tak jsem chtela poprosit o radu tady:)Dekuji za kazdy nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
27.2.11 22:18

obecně se nedoporučuje žádný sport, kde můžeš upadnout, jako lyžování, bruslení apod. Taky jsme loni museli hory odložit, my teda spíš běžkujeme, ale pády tam hrozí taky. Je to docela riziko. Navíc, když jsou te´d všude plný zprávy o tom, jak nějakej lyžař vletěl do stromu, nebo jak se další dva srazili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.2.11 22:22

Já jsem taky vyřadila v těhotenství kolo,brusle.Lyžovat bych se opravdu bála,sjezdovky jsou plné,a ohled bere málo kdo.Ale je to na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.2.11 22:23

:think: asi bych taky nelyžovala,ani to nemusíš zavinit ty,ale někdo do tebe vrazí a neštěstí je na světě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.2.11 22:34

Lyže bych odložila a zalyžovala si až po porodu. Já jsem jela lyžovat s tříměsíčním prckem, kojila jsem na sjezdovce :-D Já byla spokojená, prcek na čerstvém vzduchu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.2.11 23:40

Souhlasím s tím, že to bylo nebezpečné, ale já jsem lyžovat v Rakousku byla také někdy v tom 20. týdnu a i cca. měsíc dříve.
Učila jsem kamarádku lyžovat na dětské sjezdovce, jezdily jsme po modrých nebo lehkých červených. Prostě jen tak zlehounka, půl dne jsme strávily opalováním se na lehátkách. A fakt jsem si to užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.2.11 23:40

No tak ja naposledy lyzovala v 5 tydnu,coz jsem jeste nevedela,ze jsem tehotna :)
Ale pak jsem uz na lyze nestoupla a ani na kolo a brusle do konce tehu.
Ve 20tydnu bych na lyze nesla,ty sice muzes jet opatrne,ale ostatni ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
28.2.11 08:02

Ahoj, já bych teda rozhodně nejela!! A popravdě ani nějak nechápu jak nad tím někdo může uvažovat, příjde mi to dost riskantní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.2.11 08:08

Před týdnem jsem se vrátila, ale jen leháro běžky.
Riziko si musíš zvážit sama. Každý to bere jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.2.11 08:38

Tak já v těhotenství asi do třetího měsíce běžkovala (ale jen po rovinkách, abych omezila riziko pádu), pak jsem do šestého měsíce jezdila na kole, ale opět jen velmi opatrně. Do pátého měsíce jsem taky chodila na spinning. Na sjezdovky mě lákali také do Rakouska ve 4. měsíci, ale to jsem se neodvážila. Mám za sebou asi před třemi roky nehodu, kdy jsem šusem dojížděla na kraji sjězdovky k vleku a z boku do mě narazila snowbordistka. Já ji zahlédla až v okamžiku, kdy byla těsně vedle mě a i kdybych ji viděla dřív, tak jsem neměla kam uhnout. Ona helmu, já nic, a srážka hlavami. Já otřes mozku, ona sice taky, ale spíš myslím, že byl předstíraný, neb když viděla mou zkrvavenou hlavu, tak jí došlo, že je zle. Takže doporučuji neriskovat. Na hory si ještě zajezdíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.11 09:14

Vsem moc dekuju za nazory!Vlastne jsem jine reakce necekala…Asi bych si to ani sama poradne neuzila a pristi rok treba pojedem ve trech:)Dekuju vam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
28.2.11 18:24
Barbora2004 píše:
Vsem moc dekuju za nazory!Vlastne jsem jine reakce necekala…Asi bych si to ani sama poradne neuzila a pristi rok treba pojedem ve trech:)Dekuju vam:)

přesně tohle máme taky v plánu :lol: prckovi bude 10 měsíců, takže na hory už bude „zralej“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková