Expreska – chodíte cvičit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
7.6.12 10:21

Nebo pripadne i nejake jine fitko tady na Hajich, kdyby nekdo chodil, idealne nekdo kdo taky potrebuje zhubnout, ja se sama neodhodlam, pripadam si pak na tom cviceni jak vorvan mezi ostatnima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.6.12 10:24

Ahoj holky, já jsem skoro před 2 lety v Expresce dělala trenérku, tak se klidně zeptejte. Nejtěžší pro ženský bylo najít si ten čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
7.6.12 11:17
@baruse.t píše:
Ahoj holky, já jsem skoro před 2 lety v Expresce dělala trenérku, tak se klidně zeptejte. Nejtěžší pro ženský bylo najít si ten čas :)

ahoj, tam se musí zaplatit jenom členství a nedá se si platit každý vstup zvlášť, že? sestavovali jste i nějaké plány, že si pak porovnáš výsledky před a po?

• Citovat
  • Upravit
1262
7.6.12 15:51

Platí se pouze členství. Občas byla v nějaké expresce akce na zápisné. Nebo dávali kosmetické balíčky za nově přivedenou kamarádku. Pokud budeš chodit k nutriční poradkyni, která ti eviduje váhu a další údaje, tak si myslím jde porovnat před a po. Poradkyně je v ceně. Byla v ceně i kosmetická poradkyně a pak i další nárazové akce. Nevim, jak to mají teď a záleží na každém fitku, co zajišťuje. Co vim ,tak v Liberci se dalo zaplatit i jednotlivě, když tam měli zumbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svicka
7.6.12 22:00
@baruse.t píše:
Platí se pouze členství. Občas byla v nějaké expresce akce na zápisné. Nebo dávali kosmetické balíčky za nově přivedenou kamarádku. Pokud budeš chodit k nutriční poradkyni, která ti eviduje váhu a další údaje, tak si myslím jde porovnat před a po. Poradkyně je v ceně. Byla v ceně i kosmetická poradkyně a pak i další nárazové akce. Nevim, jak to mají teď a záleží na každém fitku, co zajišťuje. Co vim ,tak v Liberci se dalo zaplatit i jednotlivě, když tam měli zumbu.

díky! Myslím teda, že teď se ta nutriční platí, ale nejsem si jistá :think:

• Citovat
  • Upravit
rj
1
14.6.12 09:41

expreska

Ahoj holky, zkusila jsem Expresku v Karlíně, očekávala jsem službu trenérky, ale ta jen celou dobu sedí v recepci. je to tak běžné nebo v jiných pobočkách trenérky fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saafi
22.7.12 12:14

Expreska Kralupy

Ahoj holky,

ráda bych přispěla do diskuze. Od minulého týdne chodím do expresky v Kralupech a nemohu si to tam vynachválit. Jak při první zkušební, tak i při ostatních cvičení se mi trenérky ochotně věnovaly a vždy se mě přišly zeptat jestli něco nepotřebuji a jak se cítím.
Cvičení v expresce je fakt super, moc se mi líbí prostředí, jak tam mají čisto a samotné cvičení je pecka. Nevěřila bych, jak budu domů odcházet zpocená :-), takže jen čekám kdy se to projeví na váze a na oblečení.

Určitě všem vřele doporučuji expresku vyzkoušet. A hlavně první hodina je zdarma, takže nemáte co ztratit :-).
 Marťa

• Citovat
  • Upravit
13021
26.8.12 13:26
@baruse.t píše:
Platí se pouze členství. Občas byla v nějaké expresce akce na zápisné. Nebo dávali kosmetické balíčky za nově přivedenou kamarádku. Pokud budeš chodit k nutriční poradkyni, která ti eviduje váhu a další údaje, tak si myslím jde porovnat před a po. Poradkyně je v ceně. Byla v ceně i kosmetická poradkyně a pak i další nárazové akce. Nevim, jak to mají teď a záleží na každém fitku, co zajišťuje. Co vim ,tak v Liberci se dalo zaplatit i jednotlivě, když tam měli zumbu.

Mě by zajímalo jaké měly ženský výsledky? Jestli na nich bylo vidět(třeba ty co chodili cvičit minimálně těch 3×týdně) myslim tim prostě, jestly zhubly:)?A myslíš si osobně že stačí 30minut? Podle mě je to málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.8.12 17:54

@ametyst no asi takhle: jedna ženská chodila pravidelně a po roce to byl jiný člověk. Já jsem jí osobně neviděla, jak vypadala na začátku, ale na konci měla postavu pěknou, ale hlavně se cítila strašně fajn, pořád se usmívala. Na začátku to byla oplácaná ženská. Pak jsem tam řešila s jednou paní opačný problém. Chtěla schodit pár kil, ale přibrala 3 kila. Nenechala si vysvětlit, že je to nárust svalové hmoty, protože 20 let nic nedělala. Pořád se vážila a to je chyba. Ani si nevšimla, že jí ubyly centimetry, jen se chtěla vážit. Jinak ženský se zpevnily 100%. Jestli u někoho ubývaly tuky pomaleji či rychleji, nezaručí jen cvičení, ale hlavně strava. Půl hoďka je minimum! Ale stačí, když se chodí pravidelně ;) Často tam ženské byly déle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.8.12 17:55
@saafi píše:
Ahoj holky,

ráda bych přispěla do diskuze. Od minulého týdne chodím do expresky v Kralupech a nemohu si to tam vynachválit. Jak při první zkušební, tak i při ostatních cvičení se mi trenérky ochotně věnovaly a vždy se mě přišly zeptat jestli něco nepotřebuji a jak se cítím.
Cvičení v expresce je fakt super, moc se mi líbí prostředí, jak tam mají čisto a samotné cvičení je pecka. Nevěřila bych, jak budu domů odcházet zpocená :-), takže jen čekám kdy se to projeví na váze a na oblečení.

Určitě všem vřele doporučuji expresku vyzkoušet. A hlavně první hodina je zdarma, takže nemáte co ztratit :-).
Marťa

To vypadá na spam, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.8.12 17:56

@rj tak si na ní postěžuj majiteli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
26.8.12 20:21
@baruse.t píše:
@ametyst no asi takhle: jedna ženská chodila pravidelně a po roce to byl jiný člověk. Já jsem jí osobně neviděla, jak vypadala na začátku, ale na konci měla postavu pěknou, ale hlavně se cítila strašně fajn, pořád se usmívala. Na začátku to byla oplácaná ženská. Pak jsem tam řešila s jednou paní opačný problém. Chtěla schodit pár kil, ale přibrala 3 kila. Nenechala si vysvětlit, že je to nárust svalové hmoty, protože 20 let nic nedělala. Pořád se vážila a to je chyba. Ani si nevšimla, že jí ubyly centimetry, jen se chtěla vážit. Jinak ženský se zpevnily 100%. Jestli u někoho ubývaly tuky pomaleji či rychleji, nezaručí jen cvičení, ale hlavně strava. Půl hoďka je minimum! Ale stačí, když se chodí pravidelně ;) Často tam ženské byly déle :palec:

Tak to je super:)!No jsem zvědavá za jak dlouho to bude vidět u mě…Problém je, že vydržím cvičit klidně hodinu a půl jenže pak mam zbytek dne dost velkej hlad a potřebuju víc jídla, takže to asi taky neni dobrý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.8.12 20:33

@ametyst To je jasný, že budeš mít hlad a určitě se najez. Jen záleží, čím ten hlad utišíš ;) Horší je nejíst! Tělo si to zafixuje a začne dělat tukové zásoby na horší časy i kdyby si jedla minimálně. A na výsledek nespěchej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wicky.87
26.8.12 21:08

délka cvičení

Chtěla bych se zeptat jestli se může cvičit třeba dvě půlhodiny za sebou?
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
1262
26.8.12 21:27
@wicky.87 píše:
Chtěla bych se zeptat jestli se může cvičit třeba dvě půlhodiny za sebou?
Děkuju

Jelikož je vstup neomezený, tak můžeš klidně tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková