Máte vyzkoušené tablety na hubnutí?

752
28.2.11 10:40

Máte vyzkoušené

Ahoj chtěla bych vědět jestli máte někdo vyzkoušené tyto tablety ktere snižuji chut k jidlu potrebuji zhubnout a jen pohybem mi to nejde chci tomu trochu pomoct http://www.naturalslimfit.cz/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
28.2.11 11:20

No za tu cenu ti možná nezbyde na jídlo, tak zhubneš :mrgreen: :mrgreen: Né dělám si srandu - já takovým věcem moc nevěřím, ale snad ti někdo napíše opravdovou zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
28.2.11 11:38

Po žádných práškách nezhubneš. A i kdyby, tak se velice brzy dostaví jojo efekt. Vím, o čem mluvím.
Jen pohyb, vyvážená a pravidelná strava, a trpělivost. nenabrala si za 1 měsíc, takže ani nemůžeš chtít to za 1 měsíc shodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.2.11 11:38

Dl mého jsou tyhlepreparáty svinstvo… raděj bejt při těle než to do sebe cpát :nevim:
Píšou tam že nějak nabobtnávaj a tak zamezujou přejídání … no to jde i bez nich, nandat si místo 5ti knedlůjen 2 a vydržet ;).

Jinak třeba u mamky pomohla hodně pravdelná strava … snídaně, sváča, oběd, sváča véča … plus prochajdy.
bych nějaké hubnutí konzultovala odborníkem, než tyhle rádoby zázračné hubnoucí preparáty ;).

Přeju ti hodně sil a vytrvalosti k dosažení kýženého výsledku ;).

• Citovat
  • Upravit
25324
28.2.11 11:41

Já tomu tedy taky moc nevěřím,ale pokud chceš tomu trochu napomoci,tak bych volila spíš toto:
http://www.docsimon.cz/…cps-84x-60mg
a pokud sportuješ tak toto:
http://www.nutrend.cz/…rniform.aspx
jinak za mě jsou to vyhozené peníze :wink: já dám spíš na makačku.Za pár týdnů jedu na cvičební víkend,a možná bych si tel Carnitin koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
28.2.11 12:02

ja nečekam že zhubnu za měsic třeba 10 kg jen potřebuju tzv nějak nakopnout protože sama si to jidlo neumím odepřit hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.2.11 12:11

co třeba spíše tohle
http://www.drpopov.cz/…rcovany.html
na začátek,potlačí ti to chuťové buňky,budeš jíst pravidelně 5×denně a procházky,sport a musí to jít :wink:
já už se taky chystám,ted bojuju s tím jak se přesvědčit,abych malou odstavila,když ona je totální závislák a dělá scény :nevim: ,ale až se mi to povede tak jdu taky hubnout :wink: bude to nadlouho ale snad výsledek nějaký bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.2.11 12:58

Na hubnutí jsou nejlepší endorfiny ze cvičení ** :palec: Po cvičení máš dobrou náladu a nemáš chuť k jídlu ! :-D
Pokud je nějaký sport co tě baví, tak s chutí do něj !!! Nejlépe aerobní. **Pokud tě ty prášky nakopnou a věříš tomu, tak proč ne ?

Hodně pít, zdravě a pravidelně jíst! a denně ovoce a zeleninu. Začni hned u snídaně - třeba chleba s máslem a papriku a rajče. Svačina - vločky s ovocem…atd. Hlavně nepřestaň jíst ! To je největší chyba. Hubnout by se mělo max. 2kg/měsíc !!!! Aby to nebyl jojo efekt. A taky je dobrý přestat solit. Za prvý než si zvykneš, tak jídlo moc nechutná, a za druhý tělo pustí vodu zadržovanou solí. Hodně záleží jaké máš BMI, jaký máš % podíl svaloviny a tuků.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.2.11 15:36

Kamaradka mela caj na hubnuti a fungoval tim zpusobem, ze ji bylo blbe od zaludku - asi ta nechut k jidlu :lol: a dostala desnej prujem - asi to zrychleni metabolismu :mrgreen:
Takze by i zhubla, ale nejist a vy… se z podoby se da i prijemnejsimi zpusoby :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.2.11 18:34

asi to funguje na každého jinak :lol: kdo je citlivý,tak se z toho potento :lol: :palec:
ale určo levnější varianta než alli a podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.3.11 11:28

Příspěvek upraven 27.06.15 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
1.3.11 11:48
Marsi86 píše:
ja nečekam že zhubnu za měsic třeba 10 kg jen potřebuju tzv nějak nakopnout protože sama si to jidlo neumím odepřit hruza

Aha :mrgreen: tak možná tady sis sama odpověděla :wink: Až si odepřeš jídlo (teda ne úplně :wink: ) tak půjdou kila dolů, ne? A místo abys utrácela za tablety na hubnutí, tak si kup něco na sebe - to je motivace :dance: aspoň pro mě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.3.11 18:13

Prášky jsou chytačka na peníze, já našla zajímavý tipy na hubnutí, na jídelníček a jak se hýbat na webu cerealie.cz. Kouknout na to je rozhodně zadarmo, což se o těchhle prášcích nedá říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
5.4.11 08:45
Marsi86 píše:
ja nečekam že zhubnu za měsic třeba 10 kg jen potřebuju tzv nějak nakopnout protože sama si to jidlo neumím odepřit hruza

Já si myslím, že prášky tě v tomhle směru nenakopnou, musíš to mít v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.4.11 09:18
lleennttiillkkaa píše:
Marsi86 píše:
Já si myslím, že prášky tě v tomhle směru nenakopnou, musíš to mít v hlavě.

Chtěla jsem napsat to samé!!! :palec:
Já od loňska zhubla 20 kg - pouze úpravou jídelníčku.
Ale kdyby mě někdo nutil do nějakých diet, tak se nedokopu. Prostě jsem se sama rozhodla, že chci vypadat zase jako zamlada:)
A „nakoplo“ mě to, když jsem si začala odvažovat jídlo a zapisovat na e-kalkulačce na Flora.cz. když víš, že na den máš „přidělenou“ jen určitou výši kalorií, tak si pak sakra rozmyslíš, jestli si jí vyplýtváš pytlíkem brambůrků, sněděným jen tak „na chuť“, nebo míň kalorickým jídlem, co tě ale nadlouho zasytí… Mě to teda „nakoplo“ ze všeho nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková