Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, co zkusit vlákninu - například rozpustnou bez chuti, kterou si mužeš zamíchat do vody, jogurtu? Měla by snížit pocit hladu a pomuže trávit.
Za další chrom prodává se v ruzných tabletách, snižuje chuť na sladké, používají ho například diabetici ![]()
Moje kamarádka na lačno užívala jablečný ocet- známé, asi to má nakopnout organismus a pročistit, pro ocet nejsem, ale možná nějaká levná tabletka s ním?? Bacha na osypání ![]()
Sleduj etikety na výrobcích. Kolikrát mužeš na stejném výrobku ušetřit kalorie a cukry.
dopoledne jez víc a dopřej si i sladké, odpoledne pomalu ubírej a vyvaruj se sladkému.
Zkus to takhle osvědčenými zpusoby než zkusíš předražené prášky. jednou jsem četla etiketu na prášky na hubnutí a tam bylo - užijte 4× denně, vždy po cvičení
![]()
baghira píše:lleennttiillkkaa píše:Chtěla jsem napsat to samé!!!Marsi86 píše:Já si myslím, že prášky tě v tomhle směru nenakopnou, musíš to mít v hlavě.
ja nečekam že zhubnu za měsic třeba 10 kg jen potřebuju tzv nějak nakopnout protože sama si to jidlo neumím odepřit hruza
Já od loňska zhubla 20 kg - pouze úpravou jídelníčku.
Ale kdyby mě někdo nutil do nějakých diet, tak se nedokopu. Prostě jsem se sama rozhodla, že chci vypadat zase jako zamlada:)
A „nakoplo“ mě to, když jsem si začala odvažovat jídlo a zapisovat na e-kalkulačce na Flora.cz. když víš, že na den máš „přidělenou“ jen určitou výši kalorií, tak si pak sakra rozmyslíš, jestli si jí vyplýtváš pytlíkem brambůrků, sněděným jen tak „na chuť“, nebo míň kalorickým jídlem, co tě ale nadlouho zasytí… Mě to teda „nakoplo“ ze všeho nejvíc.
Jinak na zaplnění žaludku plus dobrý trávení mi hodně pomohlo psylium, ale je teda pravda, že je to hnus a každý ráno mi dělalo velký problémy to pozřít
Marsi, chápu Tě. Já jsem to taky nejdřív zkoušela a hledala prášek na hubnutí. Asi před 8lety jsem měla „nadváhu“ 6kg a dala se na Meridii. Teď se už v EU nesmí prodávat. Zhubla jsem to je pravda a víc než jsem chtěla. Ale pak jsem zarodila jako jabloň, mám 2 zdravé děti a 20kg navíc
.
Manžel vždycky, že cvič, ale já jsem neměla sílu ani vůli začít. A najednou to v té hlavě přeplo a já začala dělat H.E.A.T. Je to neskutečně dobrá věc na hubnutí
. A co víc. Vždycky jsem se hádala s manželem, že večer už nemůžu jít cvičit, protože padám od únavy. A teď jsem to zkusila večer a neodpadla jsem od únavy. A překvapení bylo na světe
.To je úplně jiná únava. Fyzická. Z dětí jsem unavena spíš psychicky. Chodím cvičit večer ve 20h a můžu H.E.A.T. jenom doporučit.
Držím palce a hodně pevné vůle!
Barb
Ahoj, mě na omezení mé „žravosti“ pomohl Obethin. A může teda potvrdit, že funguje. Porce se mi konečně podařily zmírnit a už toho nesním za celý fotbalový tým. Do toho jsem začala chodit do práce pěšky (je to asi půl hodina ale lepší, než si pořád vozit zadek v buse) a chodím takovým svižnějším tempem. No a kila jdou pomalu dolů. Nečekej, že za tři dny budeš o 5kg lehčí. Nic nejde okamžitě ale nakonec ty kila začnou mizet. ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Jinak na zaplnění žaludku plus dobrý trávení mi hodně pomohlo psylium, ale je teda pravda, že je to hnus a každý ráno mi dělalo velký problémy to pozřít
mne psylium nic nedelal
Ale zabralo na mne stob kaucing. Zacinala jsem s kaloricketabulky.cz,pak presedlala na stob, semaforky jsou super.Za rok -19 kg.Ted na svatky jsem povolila a +1 kg, a od zitra opet jsem „hodna“ a jeste tak 6-10 kg dolu. Jinak uz kupuji mensi velikosti na jaro
a MUSIM jeste shubnout, motivace
Jo, a cvico musi byt.Mam cross trenazer 3× tydne super.PAk tech 2-3 kg za mesic jdou.Vic fakt nedoporucuji.
@Barbarella75 píše:
Marsi, chápu Tě. Já jsem to taky nejdřív zkoušela a hledala prášek na hubnutí. Asi před 8lety jsem měla „nadváhu“ 6kg a dala se na Meridii. Teď se už v EU nesmí prodávat. Zhubla jsem to je pravda a víc než jsem chtěla. Ale pak jsem zarodila jako jabloň, mám 2 zdravé děti a 20kg navíc.
Manžel vždycky, že cvič, ale já jsem neměla sílu ani vůli začít. A najednou to v té hlavě přeplo a já začala dělat H.E.A.T. Je to neskutečně dobrá věc na hubnutí. A co víc. Vždycky jsem se hádala s manželem, že večer už nemůžu jít cvičit, protože padám od únavy. A teď jsem to zkusila večer a neodpadla jsem od únavy. A překvapení bylo na světe
.To je úplně jiná únava. Fyzická. Z dětí jsem unavena spíš psychicky. Chodím cvičit večer ve 20h a můžu H.E.A.T. jenom doporučit.
Držím palce a hodně pevné vůle!
Barb
a co to je za cviceni? nevim o co se jedna ![]()
@toooja Ja chodila taky na HEAT, upravila stravu a za 3 mesice 10 kg dole
chodila jsem teda 3-4× tydnne. HEAT je chodici pas kde si menis ruzne polohy, jdes rychle, pomalu, do kopce atd
je to skupinova lekce s instruktorem, neco jak spinning, akorat to neni kolo ale chodici pas ![]()
Ja se tedka hecla, chtela jsem miminko, ale zatim se nezadarilo, tak chci hodit myslenky jinam a trosku zhubnout a zpevnit postavu, koupila jsem si permici a budu chodit na zumbu, piloxing, aerobic a o vikendu s muzem na HEAT a a bazen
tak snad mi to vydrzi a dam nejake to kilo dolu ![]()
Brala jsem tablety s piperinou, je to nějaký výtažek s pepře, Piperine Forte, a fungují docela dobře, měla jsem břicho po porodu, po tabletách a plavání dvakrát týdně zhubla jsem 9 kilo za sedm měsíců a jsem sexy maminka ![]()
@ana648
Ahoj Ano, také bych chtěla být sexy maminka. Hodně jsem četla o té Piperině.
Víš kde v Brně můžu ty tablety koupit? Nebo objednát?
Anna648 píše:
ana648 Povídálka 14 příspěvků
19.07.15 17:04
Tablety na hubnutí Piperine forte
Ahoj, má někdo zkušenost s těmi tabletámi? Kamarádka bere první balení, mluvila že to bezpečne, ale mám otázku o efekt jojo…...Ale dva dny před tím…17.7.2015, se chlubí, že má sexy postavičku. Proč tady ty hloupé reklamy admini trpí?
Já jsem dala na tablety na odvodnění a detoxikaci organismu. Brala jsem H2out a zhubla jsem asi 4kg ![]()
@Hedvika22 píše:
Já jsem dala na tablety na odvodnění a detoxikaci organismu. Brala jsem H2out a zhubla jsem asi 4kg
To jsi nezhubla. Teda nezhubla jsi tuky. Jen ses odvodnila.
@Russet píše:
To jsi nezhubla. Teda nezhubla jsi tuky. Jen ses odvodnila.
Ale i to je někdy dobré
Třeba před létem do plavek to má co nabídnout když se tělo odvodní.
Jako může to být dobrý začátek, že tahle zhubnete a namotivuje vás to pokračovat ve své cestě za vysněnou postavou, také jsem to tak udělala, ale musíte si uvědomit, že to je opravdu jen voda.