Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já si za to snad nechám od fitka platit…taková reklama
Né, já ráda poradím cokoliv ohledně cvičení.
Chtela jsem se zeptat jestli není malo cvicit jeden cvik 30vterin nebo spis 20 nez si clovek sedne seridi stroj tak vteriny leti ![]()
@lesk
Já například umim přecházet dost rychle, počítala jsem si to a stihnu to do 3vteřin
. A jinak já se tedy zadýchám hodně a účinkuje to na hubnutí 100%-už jsem zhubla
, ono uvidíš už po prvním kolečku…ale jako málo mi to nepřijde, když uděláš 4až 5 koleček tak je v podstatě jedno jak dlouho jsi na tom stroji-načte se ti to.
@ametyst píše:
@lesk
Já například umim přecházet dost rychle, počítala jsem si to a stihnu to do 3vteřin. A jinak já se tedy zadýchám hodně a účinkuje to na hubnutí 100%-už jsem zhubla
, ono uvidíš už po prvním kolečku…ale jako málo mi to nepřijde, když uděláš 4až 5 koleček tak je v podstatě jedno jak dlouho jsi na tom stroji-načte se ti to.
ahoj, taky zvazuji expresku, dokonce jsem nasla kousek od sveho baraku jednu, ktera i bere flexi passy, tak si rikam, ze to vyzkousim, jen tam nerozumim nekolika vecem - kdyz si zaplatim clenstvi v jedne Expresce, tak podle toho, co jsem vycetla, je mozne navstevovat vsechny Expresky v CR? Ja bych totiz chtela platit clenstvi v jedne pobocce, ale u prace budu mit otevrenou dalsi pobocku od pristiho mesice, tak si rikam, abych plne vyuzila toho, ze si platim mesicne clenstvi, ze bych v pracovni dobe chodila u prace a po praci u domu… jestli by to tedy slo… Mate s tim nekdo kdyztak zkusenost? ![]()
@ametyst diky za odpoved
nooo, tak potom to pro me zacina byt vazne zajimave, ptz mam u baraku jednu a u prace bude dalsi
takze si muzu zabehnout i v pracovni dobe a tak a jeste se mozna budeme stehovat, takze tj fajn, ze to maj takhle zarizeny ![]()
@mandlicek To jo, to je fakt dobrý:)já taky chodím do dvou…a ještě je výhoda že si tam můžu vzít i malýho ![]()
@ametyst sem ti koukla na profil a ty ses taky z Prahy
a kam chodis v Praze, ja chci prave zkusit tu v Krci (Sturova) a od rijna bude otevrena na Pankraci novoa, tak to bych prave mela 5 min od prace… a jsi teda spokojena? muj cil je zpevnit zada, bricho, lehce shodit nohy a zadek, od listopadu se chceme pokouset o mimco, tak se chci trosku zpevnit, abych po porodu nebyla jak kysna
a navic sedavy zamestnani se taky poznamena ![]()
@mandlicek No já jsem ze Stodůlek, takže chodím tam:) a pak právě na Kladno kde mam poblíž rodiče. Já tedy spokojená jsem ale je fakt že hodně ženských si právě stěžují na to, že je 30 vteřin krátká doba a oni se nestíhají přemisťovat…já to právě stíhám takže mi to přijde i zábavný
. A hubnu po porodu a chodím tam už 2 měsíce a dole mam 5 kilo takže si myslím že i to mi pomáhá, jo a zmizela mi celulitida na stehnech a přestaly bolet tolik záda, určitě se cítím zpevněnější…a to tak chodim jen ty 2 měsíce. takže mě se to líbí:). Nevim jestli všude ale většinou tam mají i rotoped, běžící pás a orbitrek, takže já ještě před tím kruhovým tréninkem jsem tak 10-15 minut na orbitreku nebo pásu a pak si myslím že to jde taky líp-nevim jestli ti jdei o hubnutí. Mě to přijde fajn, určitě je dobrý to zkusit alespon na ten měsíc. Akorát je blbý že musíš zaplatit členskej poplatek 600,– plus třeba tu permanentku na měsíc, ale to se platí jen jednou.
@ametyst tak ja prave behem cteni tveho prsipevku snedla obrovskej puncak ![]()
![]()
no, at zije zdrava strava ![]()
no, me nejde o hubnuti, jsem se svou vahou spokojena, ale pred rokem jsem zmenila zamestnani a ted furt sedim na zadku a temer vubec se nehybu a ono se to projevi tresoucim se brichem, celulitidou, povolenymi svaly na zadech, zvetsenej zadek, takze nechci ani moc hubnout, jakoze se zformovat…
a co se tyce toho prebihani… pokud si musis kazdy stroj nastavit, tak je 30s vazne malo
ale ja sem cetla, ze tam jsou nejake hydraulicke, to by melo byt jednodussi v tom, ze jen sednes a cvicis, ne?
urco to vyzkousim
celkem me to laka… navic v te jedne berou i flexi pass poukazky, ktere mam jako benefit v praci, tak se jich aspon zbavim ![]()
@mandlicek No na zpevnění to určitě je! Jinak ty stroje jsou snad všechny hydraulické a všechny nastavovat musíš…ale já teda většinou narazím na dobré nastavení, většina ženskejch takhle cvičí asi…Takže taky jen sednu a cvičím. No určitě si tu jednu hodinu zdarma zkus a uvidíš. Ale fakt mě se ta celulitida skoro ztratila, i když to je asi daný i tim hubnutim, lepší stravou a celkově jak se tělo dává dohromady po porodu ![]()
@ametyst ahaaaa, ja sem si rikala, ze prave tam ti odpadne takoveto nastavovani zateze apod., takze tj stejny… no uvidim, proste za vyzkouseni nic nedam… jako ja musim se sebou neco zacit delat, protoze to jak akorat sedim a valim se je vazne hruuuuuuuuuuuuuza…
no a zitra mam volno, tak to asi rovnou pujdu vyzkouset a bude ![]()