Expreska – chodíte cvičit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
6.1.14 09:37

Devcata mohl by mi nekdo vysvetlit jak to tam se vstupnym? to si musim koupit clenstvi? nejde proste koupit kazdou hodinu zvlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
6.1.14 10:09

@trckaludmila22 Ahoj, co si ja pamatuju, tak tam slo koupit i jednorazove vstupne. Ale chteli za 1 vstup 120,– 8o To mi prijde docela dost… :think: ale zase nemusis platit clenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.1.14 10:12

@trckaludmila22 koupíš si členství, záleží na Tobě jak dlouhé…zkus třeba nejdříve tři měsíce…a pak můžeš chodit kolikrát chceš a na jak dlouho chceš…třeba každý den hodinu ;)
Pokud jsi ještě nebyla, tak nabízeli týden na vyzkoušení zdarma, nevím, zda to ještě platí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.1.14 10:14

Kdyz koupime clenstvi, to neni omezene na vstupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
6.1.14 10:22

@trckaludmila22 ne, clenstvi se zaplati jednorazove a proste muzes chodit jen ty 3 mesice, pak si to prodlouzit, nebo prestat…

Ja treba vychodila 3 mesice a pak uz jsem dalsi clenstvi neporizovala, protoze jsem byla uz tehotna, kazdopadne po porodu mam v planu chodit zase, ale to uz budu platit jen vstupy, protoze to clenstvi mam uz uhrazene :palec: Jak psala Lenka, zkus tu ukazkovou hodinu, nebo pokud nabizi cely tyden, tak klidne tyden a uvidis sama, jak Ti to bude vyhovovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.6.14 13:26

Holky muzu se zeptat, jestli se timhle cvicenim v expreskach hubne? A pokud ano, jak casto bych musela chodit? Nejak nezvladam drzet diety, tak na to budu muset pohybem. Ale jsem fakt lenochod, mam rada akorat plavani a tim se teda nebubne ani nahodou. Tak abych pak nebyla jeste objemnejsi. Diky za rady predem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.6.14 14:04

Samotné cvičení mi ke zhubnutí nepomohlo, cvičila jsem asi 5 měsíců a naopak jsem 2kg přibrala - svaly. Pomohlo, když jsem si začala hlídat jídlo. Použila jsem stobklub - sebekoučink je to zadarmo, jen se je třeba registrovat. Zhubla jsem nakonec přes 10kg, což jsem ani nechtěla. Jsem teď štíhlá a díky cvičení v Expresce mám pěknou postavu, ploché břicho i po 2 dětech, ale to břicho byla dřina…
Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.6.14 14:17

@adlita Já chodím do Expresky od února, začala jsem se Slim belly a od začátku května jsem zkusila kruhový tréning a moc se mě to baví. Od ledna jsem změnila jídelníček a mám dole 20kg, taky si myslím, že to je hlavně jídlem, ale bez cvičení by to nebylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.6.14 18:55

Hmm. no toz uz jsem si koupila stravovaci tabulky/talirky od STOB, abych vedela co a kolik jist, tak se snazim. A toho cviceni se prave trochu bojim, abych v zaveru sice nemela v tele mene tuku, ale byla jeste objemnejsi kvuli narustajici svalove hmote. No to hubnuti je uplna alchymie.. Uplne presne nevim, jak to uchopit. Hledam rady a inspiraci. Kazdopadne uz jsem si jista, ze nechci nic radikalniho typu jist instantni jidla za x tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.6.14 23:13

@adlita To máš pravdu, hubnutí je boj :) Hlavně vydržet, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.6.14 16:38

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, zda některá chodíte cvičit do Expresky?
Na Slevomatu je teď akce-měsíc neomezeného cvičení za 660Kč.
http://www.slevomat.cz/…e-po-cele-cr
Právě přemýšlím, zda do toho mám jít..Doufám, že tím, že budu měsíc jejich členem, nemusím pak platit další poplatky, když už tam nebudu chtít chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.14 17:24

@suwari - koukala jsem na to a přijde mi to celkem dobré. Z té nabídky chápu, že nic jiného už platit nemusíte a po tom měsíci se rozhodnete, zda chcete pokračovat nebo ne. Cena je dobrá, protože normálně se platí jen zápisné 600 a pak je to 3 měsíce za cca 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.8.15 08:07

EXPRESKA LIBEREC

Ahojte holky, chodíte některá do expresky v Liberci?
Jsou tam cvičitelky co pomůžou? a jaké máte dojmy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková