Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Devcata mohl by mi nekdo vysvetlit jak to tam se vstupnym? to si musim koupit clenstvi? nejde proste koupit kazdou hodinu zvlast?
@trckaludmila22 Ahoj, co si ja pamatuju, tak tam slo koupit i jednorazove vstupne. Ale chteli za 1 vstup 120,–
To mi prijde docela dost…
ale zase nemusis platit clenstvi ![]()
@trckaludmila22 koupíš si členství, záleží na Tobě jak dlouhé…zkus třeba nejdříve tři měsíce…a pak můžeš chodit kolikrát chceš a na jak dlouho chceš…třeba každý den hodinu ![]()
Pokud jsi ještě nebyla, tak nabízeli týden na vyzkoušení zdarma, nevím, zda to ještě platí…
@trckaludmila22 ne, clenstvi se zaplati jednorazove a proste muzes chodit jen ty 3 mesice, pak si to prodlouzit, nebo prestat…
Ja treba vychodila 3 mesice a pak uz jsem dalsi clenstvi neporizovala, protoze jsem byla uz tehotna, kazdopadne po porodu mam v planu chodit zase, ale to uz budu platit jen vstupy, protoze to clenstvi mam uz uhrazene
Jak psala Lenka, zkus tu ukazkovou hodinu, nebo pokud nabizi cely tyden, tak klidne tyden a uvidis sama, jak Ti to bude vyhovovat ![]()
Holky muzu se zeptat, jestli se timhle cvicenim v expreskach hubne? A pokud ano, jak casto bych musela chodit? Nejak nezvladam drzet diety, tak na to budu muset pohybem. Ale jsem fakt lenochod, mam rada akorat plavani a tim se teda nebubne ani nahodou. Tak abych pak nebyla jeste objemnejsi. Diky za rady predem ![]()
Samotné cvičení mi ke zhubnutí nepomohlo, cvičila jsem asi 5 měsíců a naopak jsem 2kg přibrala - svaly. Pomohlo, když jsem si začala hlídat jídlo. Použila jsem stobklub - sebekoučink je to zadarmo, jen se je třeba registrovat. Zhubla jsem nakonec přes 10kg, což jsem ani nechtěla. Jsem teď štíhlá a díky cvičení v Expresce mám pěknou postavu, ploché břicho i po 2 dětech, ale to břicho byla dřina…
Držím pěsti.
@adlita Já chodím do Expresky od února, začala jsem se Slim belly a od začátku května jsem zkusila kruhový tréning a moc se mě to baví. Od ledna jsem změnila jídelníček a mám dole 20kg, taky si myslím, že to je hlavně jídlem, ale bez cvičení by to nebylo ono.
Hmm. no toz uz jsem si koupila stravovaci tabulky/talirky od STOB, abych vedela co a kolik jist, tak se snazim. A toho cviceni se prave trochu bojim, abych v zaveru sice nemela v tele mene tuku, ale byla jeste objemnejsi kvuli narustajici svalove hmote. No to hubnuti je uplna alchymie.. Uplne presne nevim, jak to uchopit. Hledam rady a inspiraci. Kazdopadne uz jsem si jista, ze nechci nic radikalniho typu jist instantni jidla za x tisic.
@adlita To máš pravdu, hubnutí je boj
Hlavně vydržet, držím palce
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, zda některá chodíte cvičit do Expresky?
Na Slevomatu je teď akce-měsíc neomezeného cvičení za 660Kč.
http://www.slevomat.cz/…e-po-cele-cr
Právě přemýšlím, zda do toho mám jít..Doufám, že tím, že budu měsíc jejich členem, nemusím pak platit další poplatky, když už tam nebudu chtít chodit.
@suwari - koukala jsem na to a přijde mi to celkem dobré. Z té nabídky chápu, že nic jiného už platit nemusíte a po tom měsíci se rozhodnete, zda chcete pokračovat nebo ne. Cena je dobrá, protože normálně se platí jen zápisné 600 a pak je to 3 měsíce za cca 2000.
Ahojte holky, chodíte některá do expresky v Liberci?
Jsou tam cvičitelky co pomůžou? a jaké máte dojmy? ![]()