Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den maminky,
chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenost s homeopatem ve Frýdku-Místku. Na internetu jsem našla, že ve Frýdku ordinuje MUDr. Markéta Krhutová Uhlířová. Máte některá s ní zkušenost? Uvažuji, že bych za ní zašla s mým 8,5 měsíčním synem. Trpí na infekce horních cest dýchacích (3× bronchitida, z toho 1× pobyt v nemocnici, v současnosti opět léčíme kašel a rýmu) a zároveň kvůli atopickému ekzému, který se mu nyní objevil. Začalo to flíčkem na lýtku a rameni a teď už má ekzém na půlce zad, dnes jsem našla i pod krčkem
Snažím se vyvarovat veškeré alergenní stravy, mažu excipialem kids, ale chtěla bych zkusit právě homeopatika. Myslím si, že by mohl mít ten ekzém souvislost právě s těmi infekcemi horních cest dýchacích - možná nějaká alergie, astma, nevím, po manželovi má předpoklady, takže to možné je
Nechce se mi s ním ke klasické kožní - ta by to řešila určitě kortokoidama
Zatím má na tělě jen hrubou kůži, ne moc červenou, nepraská nic, taže si myslím, že bych to těma homeopatikama a mazáním mohla podchytit.
Děkuji za zkušenosti i s případně homeopatickou léčbou, popřípadě mi můžete doporučit jiného homeopata v okolí FM, se kterým máte dobrou zkušenost ![]()
Zdravím, pokud můžu doporučit, tak MUDr. Cyrusová, je nejen velmi dobrý homeopat, ale vyzná se i v jiných léčebných metodách, jako jsou přípravky Joalis, je to přírodní léčba a velice účinná. Sama s tím mám moc dobré zkušenosti. K této doktorce chodí i moji prarodiče a sestřenice a já sama jsem u ní byla, když jsem ještě bydlela ve F-M.
@venatrixx Děkuji. Google mi po zadání MUDr. Cyrusová Frýdek-Místek našel MUDr. Cyrusová-Vlasáková, anesteziolog a léčba bolesti. To je ona?
Nevím, jestli je to ještě aktuální. Před týdnem jsem byla s pětiletou dcerou u MUDr. Krhutové, protože měla akutní herpetický zánět v ústech - chudák nemohla ani nic jíst, dokonce dva dny ani nemluvila. Během dvou dní se stav zlepšil a za další dva dny byla celá ústa zhojená. Takže jsem se rozhodla, že ji navštívím i s ročním synem, protože se mi poslední dobou často objevuje rýma a někdy i kašel. Zabírá mu na to Alium cepa, ale stále se to vrací.
Maminky, obnovuji diskusi a prosim o veskere zkusenosti, jak pozitivni, tak negativni s homeopaty v okoli Frydku-Mistku. Nejak se nemuzu na internetu dopatrat nejakych recenzi, jen ruzne seznamy a podobne… Dekuji ![]()
edit. Ani ceniku se nemuzu nejak dohledat…aspon priblizneho
Já chodím s malým k paní doktorce Krhutové Uhlířové. Působí na mě velice dobře a myslím, že jako homeopat je dobrá. Cenově je velmi levná, přesně si nevybavuju, ale mám dojem, že platíme za návštěvu 300 Kč.
Super, orientacne mi staci, par ohlasu jsem nasla, tak vyzkousim
dekuji moc
Ahoj, jak jste dopadli? Spokojenost? Uvažuji, že se k ní objednám. Díky. pet