Homeopat Frýdek-Místek

88
27.5.13 12:46

Homeopat Frýdek-Místek

Dobrý den maminky,

chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenost s homeopatem ve Frýdku-Místku. Na internetu jsem našla, že ve Frýdku ordinuje MUDr. Markéta Krhutová Uhlířová. Máte některá s ní zkušenost? Uvažuji, že bych za ní zašla s mým 8,5 měsíčním synem. Trpí na infekce horních cest dýchacích (3× bronchitida, z toho 1× pobyt v nemocnici, v současnosti opět léčíme kašel a rýmu) a zároveň kvůli atopickému ekzému, který se mu nyní objevil. Začalo to flíčkem na lýtku a rameni a teď už má ekzém na půlce zad, dnes jsem našla i pod krčkem :( Snažím se vyvarovat veškeré alergenní stravy, mažu excipialem kids, ale chtěla bych zkusit právě homeopatika. Myslím si, že by mohl mít ten ekzém souvislost právě s těmi infekcemi horních cest dýchacích - možná nějaká alergie, astma, nevím, po manželovi má předpoklady, takže to možné je :nevim: Nechce se mi s ním ke klasické kožní - ta by to řešila určitě kortokoidama :,( Zatím má na tělě jen hrubou kůži, ne moc červenou, nepraská nic, taže si myslím, že bych to těma homeopatikama a mazáním mohla podchytit.

Děkuji za zkušenosti i s případně homeopatickou léčbou, popřípadě mi můžete doporučit jiného homeopata v okolí FM, se kterým máte dobrou zkušenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
27.5.13 12:52

Zdravím, pokud můžu doporučit, tak MUDr. Cyrusová, je nejen velmi dobrý homeopat, ale vyzná se i v jiných léčebných metodách, jako jsou přípravky Joalis, je to přírodní léčba a velice účinná. Sama s tím mám moc dobré zkušenosti. K této doktorce chodí i moji prarodiče a sestřenice a já sama jsem u ní byla, když jsem ještě bydlela ve F-M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.5.13 13:01

@venatrixx Děkuji. Google mi po zadání MUDr. Cyrusová Frýdek-Místek našel MUDr. Cyrusová-Vlasáková, anesteziolog a léčba bolesti. To je ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.5.13 14:32

Ano, to je ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.6.13 10:21

Nevím, jestli je to ještě aktuální. Před týdnem jsem byla s pětiletou dcerou u MUDr. Krhutové, protože měla akutní herpetický zánět v ústech - chudák nemohla ani nic jíst, dokonce dva dny ani nemluvila. Během dvou dní se stav zlepšil a za další dva dny byla celá ústa zhojená. Takže jsem se rozhodla, že ji navštívím i s ročním synem, protože se mi poslední dobou často objevuje rýma a někdy i kašel. Zabírá mu na to Alium cepa, ale stále se to vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
26.3.14 17:28

Maminky, obnovuji diskusi a prosim o veskere zkusenosti, jak pozitivni, tak negativni s homeopaty v okoli Frydku-Mistku. Nejak se nemuzu na internetu dopatrat nejakych recenzi, jen ruzne seznamy a podobne… Dekuji :)
edit. Ani ceniku se nemuzu nejak dohledat…aspon priblizneho

• Citovat
  • Upravit
2249
26.3.14 18:11

Já chodím s malým k paní doktorce Krhutové Uhlířové. Působí na mě velice dobře a myslím, že jako homeopat je dobrá. Cenově je velmi levná, přesně si nevybavuju, ale mám dojem, že platíme za návštěvu 300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
26.3.14 18:44

Super, orientacne mi staci, par ohlasu jsem nasla, tak vyzkousim :) dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
1490
29.2.16 01:27

Ahoj, jak jste dopadli? Spokojenost? Uvažuji, že se k ní objednám. Díky. pet

• načítám...