Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Sajso na to počasí jsem koukala, to je hrůza. Ale pro mě zase dobře - čím déle bude chladno, tím déle přežiju. Jakmile se zvedne teplota, jdu do vrtule (Mám 104 kilo
a to jsem přibrala jen 12!)
http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Jukni na ovčí rouna a potěš své zraky. Je to fakt nekřesťansky drahý, ale co …
Našla jsem jeden bezva odkaz na Homeopatii v těhu, ještě:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
P.S.: Od rána nám kolem baráku sekaj trávu. Už mi z těch sekaček jde hlava kolem … i kocoura už chytá psotník a zalézá do různých nejhlubších koutů našeho bytu
Bodly by Krizovky … ![]()
Evewolf , no je to krása… Ani ta deka z merino vlny není k zahození… A viděla jsi na bavlnce tu závěsnou kolíbku - hacku? ![]()
Ingeborg má těch léků k porodu ještě víc… A taky aromaterapii… ![]()
Jo, tak u nás je božský klid. Všichni v práci, tichoučko… Sekačku ti teda nezávidím. ![]()
koukám že to tu nějak odumřelo. Já poběžím za chvíly domů, musím vařit aby jsem měli co sebou na dovču.
Evewolf a Sajso, vy jste z jednoho města! Vy se máte!
Sajso,
ta Stadelman je super kniha. Vpodstatě mne přivedla k homeopatii- když nepočítám toho „takyhomeopata“. Těch obrazů léků tam sice moc není, ale nějaké jo. Tuhla knihu by si měla pořídit každá těhulka. I kvůli té aromaterapii a bylinkám. Prostě je to moje milovaná knížka. Homeopatii pro děti také hrdě vlastním a pro lidi, kteří plánují s homeopatií koketovat alespoň tak vážně, jako třeba já, je na začátek děsně šikovná.
NiKi
Jak psala Sajsa, ty dva léky Tvoje miminko bezpečně odstaví. Ale podle toho, co píšeš, tam o to mléko tolik nejde. Jde o Tvoji blízkost. Já měla u staršího syna to samé a odstav by to nevyřešil - myslím- kojila jsem ho dva roky.
Opravdu je Ti to „rozmazlení“ tak nepříjemné? Niki, čas letí jako splašený. Užívej si každý den,kdy Tě dítě potřebuje. Já si taky stěžovala, že nemám ani klid vypít si kafe. Pak přišla moje máma, která žije sama a povídala, že ona zas může pít kafe v klidu a na litry. A co by dala za to, aby jí někdo potřeboval mít pořád u sebe. A než zavřeš oči, budeme jako ty naše mámy.
Na druhou stranu chápu, že to může být strašně svazující. Volila bych tedy spíš konzultaci u homeopata, nebo terapeuta přes bachovky, než nekompromisní odstav. A s Ricinem com. to bude konečná. Nepůjde to vrátit. Na závislé dítě platí z Bachovek třeba Chicory, ale vím o Tobě a miminku příliš málo. Obecně se dá říci, že při takovýchto problémech se lharmonizují oba. Maminky i dítě. Jsou spolu velice pevně spojeni a dítko může a bývá obrazem maminky.
Mickie
mickie
Jsme
ale ještě jsme se nesešly - jsme obě váhaví střelci. Tedy obrazně …
Odkud jsi ty?
Ještě jsem se chtěla zeptat - Caulophyllum je volně prodejné, nebo na předpis? ![]()
Holky ,
ještě jsem chtěla k tomu Nuxu vom. Ještě, že jsem si ho zopakovala. Nějak mi nesedl oběd, ale už je mi díky němu dobře. A opravdu stačila jen jedna kulička. Zatracený Boiron s těmi svými pěti granulemi. Co mne to už stálo peněz!
Mickie
Ahoj holky,
potrebuji poradit
uz od soboty me boli v krku, vcera vecer jsem mela zimnici, v noci uz i teplotu 37,6, v krku boli porad, taky se zvetsili uzliny, boli me vsechny svaly na tele, ale hlavne na hlave, i vlasy!!!
A to nekecam, proste citim se strasne........jako bych cely den behala
Chtela bych nejake homeopat. leky… k doktorce se chystam, kdyby to nezabralo, ale jinak to nema vyznam..... rekne mi, ze mam lezet a potit.......jenze s prckem to nelze
Noa jeste jsem chtela rict, ze asi pred 3 tydny jsem mela virozu a rymu, lecila se Aspirinem C + oscciloccoccinum
K
Jsem z takové menší vesnice od Kralup nad Vltavou. Ale taky jsem žila v Praze. Rakovníku, Brně…
To caulophyllum ještě před rokem bylo jen na předpis. Marně hledám knížečku, kde to je vypsané - taková ta brožurka od Boironu. Jenže Vojtíšek si tady s ní hrál a může být v podstatě kdekoli.
Pro dnešek asi taky budu končit. Práce volá… Mám na stránkách dotaz na kojení a chybí mi data, takže to s tou mamušou vidím na pár emailů a NAVÍC, RODINA CHCE JÍST. Mám doma tři chlapy…
Těším se na zítra.
Mickie
Mickie jsem blbá
na Boironu to maj i na stránkách, tak se tam juknu. Fakt se těším až mi to zase začne myslet! ![]()
Mickie , Stadelmann je opravdu krásná kniha, mám ji chvíli, ale znám ji už docela dlouho. Nechtěla jsem mimi zakřiknout, tak jsem nekupovala…
Jsme s Evewolf ze stejného města, jen nám to zatím nevyšlo - napřed byla dlouho zima, u nás neuklízí, takže samý led… No, snad už to vyjde.
S nuxou mám taky výborné zkušenosti. Dávala jsem jí na siulvestra i manžovi, pomohla mu, ale jako správný skeptik pravil, že se mu asi už začínalo dělat dobře…
![]()
Evewolf , Caulophyllum je volně, jinak tady je seznam monokomponentů a jsou tam modře zvýrazněné volně prodejné. Radím vždy,než jdeš kouknout do seznamu, protože v lékárnách často nevědí, co je a není volně (teď v Praze kamarádce neprodali Allium cepa
), takže abys mohla říci, je volně, jsem si jistá. Chápu, že nemohou umět seznam nazpaměť, ale měli by vědět, kde hledat. ![]()
Sajso Caulophyllum - 5 nebo 9 CH?
Já popravdě moc nerozumím tomu co „ch“ označuje, ale tipla bych že to je nějaký poměr ředění? Čím vyšší číslo tím méně ředěné to je?
Kat-ko ,
obávám se, že už je to pořádně rozběhnuté a ještě ke všemu je k naordinování homeopatika třeba vědět hodně moc informací… Nemám ráda polykomponenty, ale možná by to dobře vyřešil Gripp-Heel… Ordinovat homeo na dálku je v akutním případě docela problém, stav se může měnit co hodinu…
Doporučila bych ti koupit si Preventan akut, urychlí vyléčení, určitě celaskon. Na Oscillo je pozdě, Grip - Heel by mohl pomoci. Ať je brzy lépe… ![]()
Tak, já jdu taky něco dělat, mějte se krásně, zítra jdeme do školky, takže budu až večer. Pak možná zůstanu doma, protože mám pocit, že mám zánět dutin. Tedy dutiny. ATB nechci, takže nezbyde než být v teple. A v době ledové to je jedině doma…
Tak hezký večer všem a budu se těšit na zítra! ![]()