Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tereza Terez
Ahoj, doporučuji si vybrat ze seznamu zde: www.homeopathy.cz
dle bydliště, chybu neuděláš, jsou to všechno homeopaté, co umí postklasickou homeopatii ![]()
@Maruska87 píše:
@Kamilaa7 doporučili my Markétu Krumpolcovou.Je to jeho “žačka”.
Dobrý den, mohu se zeptat, už jste byli u paní Krumpolcové? A vyřešil se vás problém?
@Maruska87 Aha, to me mrzi. Muzu se zeptat, o jaky problem slo? Klidne mi napiste do zpravy, prosim. Taky se prave rozhoduju, ke komu jit.
Holky, jak ukladate homeopatika? Zalozila jsem si diskuzi, ale akorat mi tam psali sami odpurci homeopatie, tak zkousim tady. ![]()
@Betka2000 píše:
Holky, jak ukladate homeopatika? Zalozila jsem si diskuzi, ale akorat mi tam psali sami odpurci homeopatie, tak zkousim tady.
Ahoj, to se dalo čekat, že to budou jen kritizovat
Já osobně je mám v ložnici uložené v bublinkové obálce a dané mezi ručníkama. Homeopat tehdy říkal, že hlavně co nejdál od záření elektroniky, a u nás je to jen ložnice, ani mobil tam nedáváme. Hlavně ne na světle a kam nejde slunce, to by se zničili.
Mohu se zeptat jak dlouho vám trvala úspěšná léčba u pana Zachariáše? Chodím k němu se synem 3/4 roku a zatím bez výsledku. Děkuji
@Bludicka3 píše:
Mohu se zeptat jak dlouho vám trvala úspěšná léčba u pana Zachariáše? Chodím k němu se synem 3/4 roku a zatím bez výsledku. Děkuji
U nás se to projevilo do několika málo týdnů, teda myslím tím u dcery, manžela i mě.
@Bludicka3
Pokud nevidíte žádné výsledky, změnila bych homeopata, během 1-4tydnu musí jít vidět nějaké výsledky. A objednala bych se k postklasikovi, jsou přesnější než klasičtí homeopati ![]()
@Jančakecalka Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o telefonní číslo na pana Zachariáše? Děkuji moc, Lucie ![]()
@Saiteens píše:
@Jančakecalka Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o telefonní číslo na pana Zachariáše? Děkuji moc, Lucie
Dobrý den, chodím k němu také a jsem s ním velice spokojená, to číslo Vám dám, ale raději do soukromé zprávy, ne takto veřejně, aby z toho nebyl nějaký problém, ju? ![]()
Dobrý den, myslíte, že by mi pan Zachariáš pomohl s opakovanými záněty močového měchýře?
Dobrý den, mohla bych poprosit i kontakt na pana Zachariase? Na webu jsem jen našla skolu homeopatie. Děkuji