Homeopatie - Petr Zachariáš Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
21.11.19 20:25

@Tereza Terez
Ahoj, doporučuji si vybrat ze seznamu zde: www.homeopathy.cz
dle bydliště, chybu neuděláš, jsou to všechno homeopaté, co umí postklasickou homeopatii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.12.19 20:01
@Maruska87 píše:
@Kamilaa7 doporučili my Markétu Krumpolcovou.Je to jeho “žačka”.

Dobrý den, mohu se zeptat, už jste byli u paní Krumpolcové? A vyřešil se vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.12.19 10:38

@janojka Ano,byli.Nic se bohužel nevyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.12.19 22:47

@Maruska87 Aha, to me mrzi. Muzu se zeptat, o jaky problem slo? Klidne mi napiste do zpravy, prosim. Taky se prave rozhoduju, ke komu jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.20 08:26

Holky, jak ukladate homeopatika? Zalozila jsem si diskuzi, ale akorat mi tam psali sami odpurci homeopatie, tak zkousim tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.1.20 14:54
@Betka2000 píše:
Holky, jak ukladate homeopatika? Zalozila jsem si diskuzi, ale akorat mi tam psali sami odpurci homeopatie, tak zkousim tady. :)

Ahoj, to se dalo čekat, že to budou jen kritizovat :roll: :zed: Já osobně je mám v ložnici uložené v bublinkové obálce a dané mezi ručníkama. Homeopat tehdy říkal, že hlavně co nejdál od záření elektroniky, a u nás je to jen ložnice, ani mobil tam nedáváme. Hlavně ne na světle a kam nejde slunce, to by se zničili.

• Citovat
  • Upravit
1
14.1.20 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.20 21:19

@Petankak dekuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.3.20 18:51

Mohu se zeptat jak dlouho vám trvala úspěšná léčba u pana Zachariáše? Chodím k němu se synem 3/4 roku a zatím bez výsledku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.20 15:31
@Bludicka3 píše:
Mohu se zeptat jak dlouho vám trvala úspěšná léčba u pana Zachariáše? Chodím k němu se synem 3/4 roku a zatím bez výsledku. Děkuji

U nás se to projevilo do několika málo týdnů, teda myslím tím u dcery, manžela i mě.

• Citovat
  • Upravit
657
4.3.20 11:02

@Bludicka3
Pokud nevidíte žádné výsledky, změnila bych homeopata, během 1-4tydnu musí jít vidět nějaké výsledky. A objednala bych se k postklasikovi, jsou přesnější než klasičtí homeopati :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.21 23:05

@Jančakecalka Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o telefonní číslo na pana Zachariáše? Děkuji moc, Lucie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.4.21 10:27
@Saiteens píše:
@Jančakecalka Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o telefonní číslo na pana Zachariáše? Děkuji moc, Lucie :)

Dobrý den, chodím k němu také a jsem s ním velice spokojená, to číslo Vám dám, ale raději do soukromé zprávy, ne takto veřejně, aby z toho nebyl nějaký problém, ju? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 11:50

Dobrý den, myslíte, že by mi pan Zachariáš pomohl s opakovanými záněty močového měchýře?

• Citovat
  • Upravit
195
13.4.22 08:05

Dobrý den, mohla bych poprosit i kontakt na pana Zachariase? Na webu jsem jen našla skolu homeopatie. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová