Homeopatie - co vám pomáhá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
10.2.15 18:17

Homeopatie - PhDr. Brigita Gašparová

Dobrý den, chci se váš zeptat jakou máte zkušenost s homeopatií?
Byla jsem jednou u doktorky Gašparové nedaleko Brna, moje 1,5 roční dcera trpěla nespavostí a nechutenstvím, po Ignatii se to téměř zpravilo, nikdy jsem na homeopatii nevěřila, ale po této zkušenosti spíše přestávám věřit antibiotikám. Jestli máte zkušenosti, jak vám pomohla homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5073
10.2.15 19:22

@martama Hlásím jako reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.15 19:40

Ale proč? Já jen chtěla vědět, zdali třeba má někdo ještě zkušenosti s dalšími homeopaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 19:42

Já na tom nevidím nic špatného, koneckonců, proč jsou ještě někde zveřejněná jména, to není reklama? :-)))

• Citovat
  • Upravit
5073
10.2.15 19:45
@martama píše:
Ale proč? Já jen chtěla vědět, zdali třeba má někdo ještě zkušenosti s dalšími homeopaty.

Protože je to první příspěvek nováčka a rovnou s tipem na konkrétního ehm „lékaře“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
10.2.15 19:46
@Anonymní píše:
Já na tom nevidím nic špatného, koneckonců, proč jsou ještě někde zveřejněná jména, to není reklama? :-)))

Proč anonymně? Tohle není citlivé téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.15 19:50

Slečno/paní, já jen uvedla jméno homeopatky, která mi pomohla :-)) a ptám se na další zkušenosti ať už u kohokoliv :)) ráda bych četla ty zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
10.2.15 21:42

@martama Tak si přečti pravidla, protože tohle reklama fakt je. Jinak já sama mám s homeopatií u dětí dobrou zkušenost, sama se odhodlávám… taky s jistou konkrétní homeopatkou, ale jmenovat nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.2.15 22:27

Homeopaticky léčím své děti cca 20 let. Něco se podařilo vyléčit, něco ne.Chce to hlavně dobrého homeopata. Nyní jsem schopna si vyhledat lék i sama, eventuelně jen prokonzultuji s doktorem. Jinak nejčastěji používám léky na rýmu, kašel, zahlenění, pohmožděniny, ale vyřešila jsem tím i noční děsy u dcerky. Takže za mě :potlesk: homeopatii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
28.6.16 13:26

Ráda bych se zeptala, jestli má někdo další zkušenost s paní Gašparovou z Lipůvky. Hlavně mně zajímá ta homeopatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová