Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, chci se váš zeptat jakou máte zkušenost s homeopatií?
Byla jsem jednou u doktorky Gašparové nedaleko Brna, moje 1,5 roční dcera trpěla nespavostí a nechutenstvím, po Ignatii se to téměř zpravilo, nikdy jsem na homeopatii nevěřila, ale po této zkušenosti spíše přestávám věřit antibiotikám. Jestli máte zkušenosti, jak vám pomohla homeopatika?
Ale proč? Já jen chtěla vědět, zdali třeba má někdo ještě zkušenosti s dalšími homeopaty.
Já na tom nevidím nic špatného, koneckonců, proč jsou ještě někde zveřejněná jména, to není reklama? ![]()
@martama píše:
Ale proč? Já jen chtěla vědět, zdali třeba má někdo ještě zkušenosti s dalšími homeopaty.
Protože je to první příspěvek nováčka a rovnou s tipem na konkrétního ehm „lékaře“.
@Anonymní píše:
Já na tom nevidím nic špatného, koneckonců, proč jsou ještě někde zveřejněná jména, to není reklama?
Proč anonymně? Tohle není citlivé téma.
Slečno/paní, já jen uvedla jméno homeopatky, která mi pomohla
a ptám se na další zkušenosti ať už u kohokoliv
ráda bych četla ty zkušenosti.
@martama Tak si přečti pravidla, protože tohle reklama fakt je. Jinak já sama mám s homeopatií u dětí dobrou zkušenost, sama se odhodlávám… taky s jistou konkrétní homeopatkou, ale jmenovat nebudu ![]()
Homeopaticky léčím své děti cca 20 let. Něco se podařilo vyléčit, něco ne.Chce to hlavně dobrého homeopata. Nyní jsem schopna si vyhledat lék i sama, eventuelně jen prokonzultuji s doktorem. Jinak nejčastěji používám léky na rýmu, kašel, zahlenění, pohmožděniny, ale vyřešila jsem tím i noční děsy u dcerky. Takže za mě
homeopatii.
Ráda bych se zeptala, jestli má někdo další zkušenost s paní Gašparovou z Lipůvky. Hlavně mně zajímá ta homeopatie.