Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, s určitých důvodů bych chtěla přestat kojit. V lékarně mi doporučili homeopatika. Máte některá s tím zkušenosti?
Doporucuji homeopatika Ricinus comunis 30Ch, vezmi si to 3 x denne (3-4 kulicky) pak cekej co se bude dit( pouze JEDEN den!!!!). Na zastaveni laktace jsou jeste Pulsatilla a Phytolacca ve stejnem davkovani. Nejdrive zkus ten Ricinus c. a uvidis. V lekarne to bude urcite na objednavku. POkud bys potrebovala dalsi radu, tak posli SZ.
bubina
Ahoj
Já taky potřebovala přestat kojit ze zdravotních důvodů.
Měla jsem ricinus comunnis 30CH a lac caninnum 30CH. Ze začátku jsem je brala 4× denně 2kul a střídala. Ricinus je na to, aby mlíko přestalo vonět miminku. Pak jsem po 3dnech ho musela vy:,–(it, protože se mi stále nalévaly prsa, protože nižší dávky jsou na tvorbu mléka. Brala jsem jen Lac caninnum 4denně 2kul do 14dnů z plného kojo žádné mlíko. Všechno se srovnalo samo a docela rychle. Prsa mi zůstaly. ![]()
Ahoj, mám pár dotazů na zkušenější:
Dostala jsem magnesia phosporica ch15 ne velice neklidnou 3 týdenní novorozenou holčičku. Mám dát 2 denně 3 dny a pak čekat. Vím, že je to případ od případu, jen mě zajímá, co můžu čekat.
A pak ještě, jednou denně piju slabé kafe s mlíkem - nevadí to? Vím, že na něco se něco nesmí, například pasta s flourem…
Díky za příspěvky
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s homeopatickým pleťovým mlíčkem pro uklidnění? Mělo by být určeno i malým dětem na nespavost a časté noční buzení. Vtírá se 3× denně na spánky…
Díky
@Elenka.13 píše:
Dobrý den,máte prosím někdo zkušenost s homeopatickým pleťovým mlíčkem pro uklidnění? Mělo by být určeno i malým dětem na nespavost a časté noční buzení. Vtírá se 3× denně na spánky…
Díky
Elenko,
homeopatická mlíčka jsou blbost. Ani tam nebývá složení (jaký homeo lék obsahuje a v jaké potenci).
Měl nekdo zhoršení po homeopatii a jak to probihalo
@Monidari píše:
Má někdo zkušenosti se zhoršením po užívání homeopatik?
Ano, o co jde?