Homeopatika

3828
4.11.08 16:26

Homeopatika

Ahoj holky, s určitých důvodů bych chtěla přestat kojit. V lékarně mi doporučili homeopatika. Máte některá s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
4.11.08 17:10

Doporucuji homeopatika Ricinus comunis 30Ch, vezmi si to 3 x denne (3-4 kulicky) pak cekej co se bude dit( pouze JEDEN den!!!!). Na zastaveni laktace jsou jeste Pulsatilla a Phytolacca ve stejnem davkovani. Nejdrive zkus ten Ricinus c. a uvidis. V lekarne to bude urcite na objednavku. POkud bys potrebovala dalsi radu, tak posli SZ.

bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.08 12:45

Ahoj
Já taky potřebovala přestat kojit ze zdravotních důvodů.
Měla jsem ricinus comunnis 30CH a lac caninnum 30CH. Ze začátku jsem je brala 4× denně 2kul a střídala. Ricinus je na to, aby mlíko přestalo vonět miminku. Pak jsem po 3dnech ho musela vy:,–(it, protože se mi stále nalévaly prsa, protože nižší dávky jsou na tvorbu mléka. Brala jsem jen Lac caninnum 4denně 2kul do 14dnů z plného kojo žádné mlíko. Všechno se srovnalo samo a docela rychle. Prsa mi zůstaly. :D

• Citovat
  • Upravit
25136
17.7.13 13:05

Ahoj, mám pár dotazů na zkušenější:

• jak rychle a jak dlouho homeopatika zabírají?
  • prý mohou dočasně situaci zhoršit, jakou s tím máte zkušenost?

Dostala jsem magnesia phosporica ch15 ne velice neklidnou 3 týdenní novorozenou holčičku. Mám dát 2 denně 3 dny a pak čekat. Vím, že je to případ od případu, jen mě zajímá, co můžu čekat.
A pak ještě, jednou denně piju slabé kafe s mlíkem - nevadí to? Vím, že na něco se něco nesmí, například pasta s flourem…
Díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.2.14 20:51

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenost s homeopatickým pleťovým mlíčkem pro uklidnění? Mělo by být určeno i malým dětem na nespavost a časté noční buzení. Vtírá se 3× denně na spánky…

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
12.2.14 21:04
@Elenka.13 píše:
Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenost s homeopatickým pleťovým mlíčkem pro uklidnění? Mělo by být určeno i malým dětem na nespavost a časté noční buzení. Vtírá se 3× denně na spánky…

Díky

Elenko,
homeopatická mlíčka jsou blbost. Ani tam nebývá složení (jaký homeo lék obsahuje a v jaké potenci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.3.19 12:22

Homeopatie

Měl nekdo zhoršení po homeopatii a jak to probihalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.19 12:33

znama doporucuje homeopatika Ricinus :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.3.19 12:41

Má někdo zkušenosti se zhoršením po užívání homeopatik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
21.3.19 16:32
@Monidari píše:
Má někdo zkušenosti se zhoršením po užívání homeopatik?

Ano, o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna