Homeopatika a zkušenosti

227
23.1.24 19:49

Homeopatika a zkušenosti

Prosím je tu někdo kdo uziva nebo uzival Homeopatika Hypericum Perforatum AKH
A Kalium Carbonicum
Mam nake životní zkušenosti, co se týče nemoci z dcerou a nake osobní věci! Tak mam menší nerviky, da se říct i deprese nevim jak to přesně nazvat! Je to každý den jiny, a strašně mě bolí záda, da se říct že tyhle stavy mam i z těch zad! Rozhodla jsem se zkusit Home. Poradila sem se přímo z lekarnikem na Homeopatika, a pri konzultaci jsem dostala tyhle! Jen se typ člověka co se boji brát léky níž by je znal :( mam nato spatny vliv, ale každý my rika ze neni čeho se bát je to přírodní, nic navykoveho a hlavně my to může fakt pomoc…tak nake rady? Nebo zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
23.1.24 19:55

No, podle toho co píšeš, bych spíš hledala původ tvých potíží a pak až hledala nějaký „lék“. To, co popisuješ, nemůže být komplexní problém (psychosomatika).
S homeo neporadím, mám minimální zkušenost, abych mohla posoudit účinnost. Možná by ti to pomohlo jako placebo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21772
23.1.24 20:38

Vzhledem k tomu, že to je placebo, tak to úplně bez obav užívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.1.24 20:39

@Lajdus ja jdu touhle cestou, pac nechci brát žádné stresové léky na uklidnění, ani žádné silne léky na zada, zkouším to přírodně, snažím se doma cvičit prohybat si trochu svaly, a i naty nervy najít něco přírodního ne žádné navikove látky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36316
23.1.24 20:42

Neboj to žádný léky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2538
23.1.24 21:10
@Miskaa91 píše:
@Lajdus ja jdu touhle cestou, pac nechci brát žádné stresové léky na uklidnění, ani žádné silne léky na zada, zkouším to přírodně, snažím se doma cvičit prohybat si trochu svaly, a i naty nervy najít něco přírodního ne žádné navikove látky :(

Nějaký vhodný bylinkový čaj bude účinnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
24.1.24 07:03
@JancaS84 píše:
Neboj to žádný léky nejsou.

je to jen cukr, takze to klidne uzivej treba při kafi…

• Citovat
  • Upravit
1498
24.1.24 07:19

Placebo to není, já mám zkusenost úžasnou. Ale spíše se obávám,, odborníka,, z lékárny. Správny homeopat s tebou udělá podrobnou konzultaci což je minimálně hodina. O to jakou má kdo zkušenost z daným lékem nejde, homeopatie je o tom že pro každého muže být jiný lék vybrany nejen na základě jeho obtíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
24.1.24 07:55
@Miskaa91 píše:
Prosím je tu někdo kdo uziva nebo uzival Homeopatika Hypericum Perforatum AKH
A Kalium Carbonicum
Mam nake životní zkušenosti, co se týče nemoci z dcerou a nake osobní věci! Tak mam menší nerviky, da se říct i deprese nevim jak to přesně nazvat! Je to každý den jiny, a strašně mě bolí záda, da se říct že tyhle stavy mam i z těch zad! Rozhodla jsem se zkusit Home. Poradila sem se přímo z lekarnikem na Homeopatika, a pri konzultaci jsem dostala tyhle! Jen se typ člověka co se boji brát léky níž by je znal :( mam nato spatny vliv, ale každý my rika ze neni čeho se bát je to přírodní, nic navykoveho a hlavně my to může fakt pomoc…tak nake rady? Nebo zkušenosti :)

Homeopatik se rozhodne bat nemusis, neni to lek a nema zadne vedlejsi ucinky (ale ani zadne zadouci ucinky). Je to jen predrazena cukrova pilulka prakticky bez aktivnich latek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2538
24.1.24 07:58
@HappyPotato píše:
Homeopatik se rozhodne bat nemusis, neni to lek a nema zadne vedlejsi ucinky (ale ani zadne zadouci ucinky). Je to jen predrazena cukrova pilulka prakticky bez aktivnich latek.

Já myslím, že s tím prakticky jsi k nim už moc shovívavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
24.1.24 08:45
@Kasandra159 píše:
Já myslím, že s tím prakticky jsi k nim už moc shovívavá :mrgreen:

Tak jedna nebo dve molekuly se tam obcas zatoulaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20907
25.1.24 09:29

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA, kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem.
Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké lednové dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.10.25 14:19

Dobrý den už jsem vyzkoušela všechno snad..jsem stále nervózní a trochu se mě trepou kolena..omezuje mě to v životě a z toho stavu pak mám strach cokoliv dělat..přemýšlela jsem že zkusím homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24835
16.1.26 19:27

Jestli máš dost peněz na předražený cukr… Já bych vyhledala psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová