Homeopatika – jak podávat

380
5.3.19 18:33

Nechat rozpustit ve vodě každé balení zvlášť a pak dát vypít nebo po plastové lžičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
5.3.19 18:35
Homeopatika jak podavat?

Jakkoli. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.3.19 18:39

Dobře děkuji, já v tom hledala nějakou vědu. A chtěla jsem vědět, aby se to neminulo účinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.3.19 19:13

@Hankkaa

Hlavně 10 minut nedávat před tím ani potom nic k jídlu/pití/nečistit zuby… Dcerka 19 m zvládá kuličky přímo do pusinky a hraje si s tím/kouše, což nevadí, tak zkuste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.3.19 19:47

Tak jakkoliv určitě neee :roll: nechat rozpustit třeba v plastovém hrnečku/ kelímku v troše převařený vody, kuličky vysypat rovnou z tuby a nesahat na ně, pak aplikovat buď stříkačkou do pusinky, nebo na plastový lžičce. A je úplně jedno jestli rozpustíte jednu kuličku nebo pět, tzn ty zbylý čtyři si nechte na příště. Nevím na co jste dostala 3 druhy homeo, ale určitě neužívat naráz. A nejmíň 15 minut před a po aplikaci nejíst, nepít. Jestli čistíte malýmu zoubky pastou s mentolem (jestli mají dětský pasty už mentol, nevim?) tak radši použít s větším odstupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.3.19 20:52

@Bosorka0 prosím musí být voda prevarena? Máme dobrou kohoutkovou vodu. A jak je potřeba dlouhé rozestupy mezi podáním jednotlivých druhů homeopatik? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.3.19 21:04

@Hankkaa nejlepsi by byla kojenecka voda, pokud nemate tak aspon prevarit. Ja bych vubec nedavala vic leku najednou v jednom case, to Vam asi nenaordinoval homeopat ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.3.19 21:06

@Bosorka0 ano homeopat. Dobře vodu prevarim, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.3.19 21:07

@Luciferka_j syn by mi to hned spolkl nebo vyplivnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová