Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja vim ze obcas analgetika muzu ale kazdy den se mi to brat nechce a co jsem slysela tak bolesti muzou pretrvavat i pul roku ![]()
@Barbora Stranska můžeš je brát v normální dávce jak je třeba. Trápit se nedává smysl a Homeopatika ti můžou pomoci leda jako placebo
@Alkata prosim??
Ja se chci pridat k dotazu-diskuze me zaujala ze by snad pomohla i me. Jsem tehotna a hodne trpim na hlavu. Jsem velky migrenik ale ted v tehotenstvi nevim co do sebe abych prezila. Tak smad nejaky homeo nebo neco existuje
Víš to je docela těžké takto určit, která budou ta správná, tudíž zaberou. Tady si přečti ta jednotlivá homeopatika a příznaky potíží a vyber, které na tebe nejvíc sedí. Koupit jdou normálně v lékárně.
@Khalesi píše:
@Alkata prosim??Ja se chci pridat k dotazu-diskuze me zaujala ze by snad pomohla i me. Jsem tehotna a hodne trpim na hlavu. Jsem velky migrenik ale ted v tehotenstvi nevim co do sebe abych prezila. Tak smad nejaky homeo nebo neco existuje
„Homeo“ je chemicky jen cukr ![]()
Příspěvek upraven 17.02.19 v 20:11
NUX VOMICA CH30, slyšela jsem o nich, ale ještě nezkusila, kamarádce zabírají ![]()
Tak nejaky necukr
Je mi to jedno,ja se v tom nevyznam ale potrebuji neco co ted smim. Algifen nemuzu,nix co mi kdy ppmohlo tak jsem doufala v nejake rady a myslim ze zakladatelka taky.