Homeopatika na pomočování - enuréza

5618
25.8.14 07:57

homeopatika na pomočování- enuréza

Poprosím o rady jen ty co zkoušely homeopatika na enurézu. Chceme vyzkoušet homeo, než začneme s jinými léky. Syn je astmatik a alergik a léků už má i tak dost. Takže na tento problém chci vyzkoušet homeo, jen nevím které jsou účiné. Nemáte prosím někdo zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6762
25.8.14 09:37

@Ráďa 25 :mavam: tady jsem něco našla, náš malý se taky ještě občas pocvrká, tak mě to taky zajímalo

http://www.homeopatiecesky.cz/…-pomocovani/

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
25.8.14 09:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.8.14 09:52
@Ráďa 25 píše:
Poprosím o rady jen ty co zkoušely homeopatika na enurézu. Chceme vyzkoušet homeo, než začneme s jinými léky. Syn je astmatik a alergik a léků už má i tak dost. Takže na tento problém chci vyzkoušet homeo, jen nevím které jsou účiné. Nemáte prosím někdo zkušenosti? Děkuji

Ráďo,
homeopatika jsou léky a homeopatie se studuje. Píšeš, co má tvůj syn už za problémy a kolik bere léků. Je pěkné, že ti @Snehurenka našla články k tématu, ale pokud jsi nevystudovala homeopatii, tak ti to bude na houby.
Pokud mu dáš špatný lék, tak se mohou „náhodou“ zhoršit alergie nebo astma. Pokud mu dáš dobrý lék, může se během pár let zbavit pomočování, astmatu i alergií. Umíš ty léky rozlišit? Víš o nich víc, než je v těch článcích? Takhle akorát zkusíš pár léků, ono to nebude mít výsledky, ty dojdeš k názoru, že homeopatie nefunguje… A pokud budeš mít štěstí, tak to experimentování nezanechá trvalé následky.
Ani profesionální homeopat neléčí svojí vlastní rodinu, naopak se snaží najít kolegu, ke kterému by měl důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.8.14 10:02

Jankap- a ty poradíš? Takto na dálku? Nastupuji teď do nové práce a běhání po vyšetřeních si teď nemůžu dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.8.14 11:07

@Ráďa 25
Ráďo, tohle opravdu patří mezi věci, kde je nutná osobní konzultace. Je to chronický, tedy dlouhodobý problém, tam se nedá radit na dálku.
Můžu ti leda tak poradit homeopata, jestli budu znát někoho z vaší oblasti. Já vím, že s prací je to problém. Ale co naděláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.8.14 11:40

Jankap- jsem z okresu Prostějov :pankac: Znáte někoho kolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.8.14 11:50

@Ráďa 25
Petr HOffmann http://www.hpph.cz/Kontakt.html
Znám ho osobně, vím, jak pracuje. Zkuste se mrknout třeba do téhle diskuse, tam jsem nedávno jedné mamince vysvětlovala, o co se vlastně klasická homeopatie snaží. Petr patří ke stejnému směru homeopatie jako já.

Vím, že Zlín není úplně za humny, ale k homeopatovi se nechodí na kontrolu každý týden, mně osobně to vycházelo tak 4× za rok a to jsem jezdila 100km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí