Loupou se mu nehty. Co je to?

457
24.8.14 10:40

Loupou se mu nehty. Co je to?

Holky prosím pomoc. Tohle se udělalo synovi na nehtech.
Jsou mu necelé 3 roky. Zítra s tím půjdu k doktorce, ale už mám nervy, co by to mohlo být. Nevíte? Nijak ho to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
24.8.14 10:41

Fotka 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.8.14 10:41

Fotka 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.8.14 10:45

Mně se kdysi dělalo něco podobného.. ae spíš od krajů a celkově pak měkly… pomohl mi vápník v tabletkách, ted mám nehty jak nikdy.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
24.8.14 10:52

@deeni .. 5 lete dcerce me sestřenky se toto stalo a pry to byl důvod prodelane chripky. Postupne ji slezly i na nohou. Nic to nebude, drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
24.8.14 10:57

Najdi si nemoc ruce, nohy, ústa. Třeba jste prodělali lehčí variantu, klidně 2 měsíce zpátky.
Většinou se tu u toho stává

• Citovat
  • Upravit
457
24.8.14 10:58

Syn měl asi před měsícem nemoc ruka, noha, pusa, teploty 39,5… Tak že by se to objevilo až měsíc po..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
24.8.14 11:00

Tak to je jasný, to je od toho, to s ním k doktorce nemusíš

• Citovat
  • Upravit
17978
24.8.14 11:31

@deeni je to po prodelane viroze, asi pred tydnem jsem s tim byla u doktorky, poslala me na kozni a ta mi to rekla. Dcera taky mela pred mesicem horecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
24.8.14 11:42

Z největší pravděpodobností to bude nedostatkem vápníku. Takže doporučuji zvýšit příjem vápníku, mně pomohl i takový jakoby lak na nehty, potřeš je jím a on se vsákne, pak není vidět, když bys chtěla zkusím pohledat jak se jmenoval.

• Citovat
  • Upravit
882
24.8.14 12:34

@deeni tohle měl syn taky po ruce, nohy, pusa. Měl to hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.8.14 16:59

Jo tak děkuju. Ono by to teda odpovídalo po té viróze, dokonce jsem tu i našla jiniu diskuzi, kde maminka dávala fotku a je to úplně to samé. Zítra zavolám pro jistotu doktorce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
25.8.14 14:42

Ahoj, moje děti měly ten samý problém s loupajícími se nehty…jedno prodělalo nemoc ruce-nohy-ústa, druhé spálovou angínu a následně jim s odstupem času slezly nehty na rukou a dokonce i na nohou. Nemusíš se zneklidňovat, není to nebezpečné ani to do budoucna nezhorší kvalitu nehtů, pod puchýřkem roste nový nehet. Když jsem to konzultovala s odbornou dr., tak mi řekla, že se můžou toxiny z bakterií nebo virus dostat až krevnímu zásobení nehtů (nebo tak nějak) a ty pak slezou.
Jen jedna rada - je dobré dětem nehty zalepovat rychlonáplastí s polštářkem, aby si nehet nestrhly o oblečení nebo o něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí